Жителям Судану і Алжиру: проголосіть революцію для встановлення Халіфату!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Події у Судані нічим не відрізняються від події в Алжирі.

В обох випадках картина схожа на ту, яка трапилась в Єгипті з точки зору прагнення купки військових офіцерів взяти у свої руки владу, що дозволило би їм розпоряджатись країною і народом. Вони діють як пасажири корабля, який ось-ось потоне, і не проти скинути баласт у виді зношених правителів. Офіцери, які при колишньому режимі виконували найважливіші функції, розграбували багатство країни і встановили контроль над людьми,усіма силами допомагаючи своїм господам на Заході просувати їх проекти і у той же час запобігати відновленню панування Шаріату на руїнах ідолів, встановлених угодою «Сайкс–Пико».

Роботою і обов’язком служб безпеки є підтримка безпеки у країні і серед народу, а також відбиття ворогів релігії і нації, а обов’язок армії полягає у тому, щоб вести джихад, який вважається вершиною Ісламу. Участь у політичному житті не входить у сферу їх діяльності. Вони не мають права брати управління у свої руки під час так званого «перехідного періоду». Ми вже спостерігали в Єгипті трагічні наслідки влади військових. Усе це відбувалось при підтримці і навіть під керівництвом Америки, яка, закривши очі на свою «демократичність», не побачила нічого поганого у зміщенні Мухаммада Мурсі і підтримала військовий переворот, здійснений її агентом ас-Сісі. Вона також промовчала і про жахливі звірства, сковані її агентом Асадом і Сирії.

Таким чином, усім мусульманам картина стала ясною, що усі страждання походять від своїх же правителів, які скеровані до того, щоб зберегти залежність від колоніального Заходу. Мусульмани нарешті відчули надію на звільнення від цього рабства. Лідери Заходу працюють над зміцненням цієї залежності, бажаючи не допустити єдності Ісламської Умми і отримання нею можливості жити згідно з нормами Ісламу, тим самим повернувши собі статус кращої общини.

Тому ми нагадуємо повстанцям-мусульманам Алжиру і Судану, що вони повинні вилучити уроки, зрозуміти реальність конфлікту, у який вони вступили, знати, хто є другом, а хто ворогом, і не обманюватись солодкими обіцянками військових, оскільки вони бажають повторити єгипетський сценарій. Ісламська Умма єдина у боротьбі за звільнення від невірного Заходу та у прагненні отримати вдоволення свого Господа.

Ми упевнено заявляємо, що військова хунта, яка об’явила війну Аллаху і Його Посланцю ﷺ і бажає скасувати Шаріат, не є законною, які б назви вона не носила і які б стяги не підіймала. Немає законності у якої-небудь групи, яка взяла за свою основу угоду «Сайкс–Піко». Основою Умми є Шаріат, який витікає із свідчення єдинобожжя «немає божества, окрім Аллаха, і Мухаммад — Посланець Аллаха». Це і є послання Ісламу, яке ввело арабів із епохи джахілії і зробило їх кращою общиною на землі. Вони усього за декілька десятиріч змогли поширити Іслам по усім континентам, порушивши кордони Персидської і Римської імперій, а їх армії досягли самого Китаю.

Нехай наші брати у Судані та Алжирі не обманюються речами тих, які не приймають основою свого проекту Іслам — релігію справедливості, вірного керівництва і милосердя для усього світу, а не лише для мусульман. Стережіться різноманітних махінацій з боку військових груп, а разом з ними і брехливих політиків, за якими стоять західні спецслужби. Не дозволяйте їм заволодіти ситуацією. У них немає ніякої законності і права на це. Що стосується армії і служб безпеки, то вони повинні вдатися до виконання своїх безпосередніх обов’язків, а саме — захистити Умму і дозволити їй застосувати Шаріат Аллаха. Проголосіть відкрито, що ваша революція лише для Аллаха і ні для кого іншого. І тоді, можливо, ви отримаєте допомогу від Аллаха, Який сказав:

يُرِيدُونَ أَن يُطۡفِ‍ُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفۡوَٰهِهِمۡ وَيَأۡبَى ٱللَّهُ إِلَّآ أَن يُتِمَّ نُورَهُۥ وَلَوۡ كَرِهَ ٱلۡكَٰفِرُونَ ٣٢ هُوَ ٱلَّذِيٓ أَرۡسَلَ رَسُولَهُۥ بِٱلۡهُدَىٰ وَدِينِ ٱلۡحَقِّ لِيُظۡهِرَهُۥ عَلَى ٱلدِّينِ كُلِّهِۦ وَلَوۡ كَرِهَ ٱلۡمُشۡرِكُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Проте Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим. Він — Той, Хто відправив свого Посланця з вірним керівництвом та істинною релігією, щоб піднести її над рештою усіх інших релігій, навіть якщо це ненависно многобожникам» (9:32,33).

Згадайте, що Посланець Аллаха ﷺ сказав своєму дядькові:

يَا عَمُّ، وَاَللَّهِ لَوْ وَضَعُوا الشَّمْسَ فِي يَمِينِي، وَالْقَمَرَ فِي يَسَارِي عَلَى أَنْ أَتْرُكَ هَذَا الْأَمْرَ حَتَّى يُظْهِرَهُ اللَّهُ، أَوْ أَهْلِكَ فِيهِ، مَا تَرَكْتُهُ

«О, мій дядько! Якщо навіть вони покладуть сонце у мою правую руку, а Місяць — у ліву, з умовою залишити цю справу, я не залишу її, доки не звершить її Аллах повністю або доки я не загину!» (Ібн Ісхак).

Допоможіть Аллаху — і Він допоможе вам. Приєднайтесь до роботи по встановленню Праведного Халіфату, який обіцяний Аллахом і Його Посланцем ﷺ.

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потім знов наступить період Халіфату, заснованого на методі пророцтва» (Ахмад).


Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
П’ятниця, 13 Шабана 1440 р.х.
19.04.2019 р.
№ 029 / 1440 х.

Головне меню