Відсутність Ісламу на світовій арені робить нас уразливими перед лицем інших народів, і тільки Халіфат зможе зберегти нашу гідність

Фото: Насильницьке зняття хіджабу поліцією після арештів в університеті Арізони

Жіночий відділ
Друкарня

Прес-реліз

Американські університети стали свідками масштабних протестів проти триваючої вже сім місяців агресії євреїв проти Гази. В університетах, як серед студентів, так і серед викладачів, як мусульман, так і немусульман, пройшли акції протесту, які засуджують звірства сіоністського режиму проти стійких мусульман Гази.

В той час як західні народи десятиріччями жили в ілюзії свободи, яку їм нав’язували політики, ці протести викрили гидоту західної системи і обнажили фальш її міфу про свободи і права людини, про свободу слова і віросповідання. Тисячі були ув’язнені, десятки побиті під приводом антисемітизму. Два дня назад в Арізонському університеті були скоєні напади на чотирьох мусульманських дівчат: їх хіджаби були зірвані силою, а самі вони кинути до в’язниці серед різкого засудження присутніх студентів, які записали інцидент на відео. Це інцидент був засуджений виконавчим директором відділення Ради по американсько-ісламським відносинам в Арізоні Іззою Абу Сейфом.

Західні лідери завжди зображали мусульман в одному із двох негативних образів: або як фанатиків і терористів, жадаючих кровопролиття і вбивства мирних жителів, зображаючи Іслам як релігію насильства, яка поширювалась силою зброї (при цьому вони спотворювали історичні факти, поширювали брехню і не пояснювали істинний зміст джихаду), або як невігласних, відсталих і некультурних варварів, у той час як Захід позиціонував себе як більш розвинену і просвічену цивілізацію, яка робить послугу мусульманам, поширюючи серед них свою культуру і окупуючи їх країни військовим шляхом.

Але, з милості Аллаха, в останні роки, особливо після 7 жовтня 2023 року, уявлення про мусульман на Заході змінилось. Уперше світ побачив мусульман в образі гордих і гідних людей, а не принижених і ображених, як їх зазвичай зображали західні політики. Протягом цих місяців війни єврейські сили навмисно намагались стерти цей новий позитивний образ, знищити картину єдності мусульман, які своєю стійкістю і терпінням після подій 7 жовтня 2023 року зуміли звести нанівець усі багаторічні спроби ворога посіяти розбрат і укорінити почуття безсилля в скиненні окупанта.

Єврейські сили діяли з крайньою жорстокістю, проливаючи кров і коячи один жахливий масовий злочин за іншим. Це виражало їх глибоко вкорінену ненависть і справжній страх перед можливим крахом їх «держави». Народи світу повстали, будучи шоковані тим, що їх уряди підтримували і буди співучасниками злочинів єврейських сил, хоча раніше ці ж народи вважали, що їх держави грають роль захисників справедливості і свободи.

Мусульманки, які піддавались прямим нападам нарівні з чоловіками в ході кривавих війн, які Захід і Схід ведуть проти мусульман від Індії і Китаю до Америки, проявили величезну стійкість в Газі. Вони надихали своїх сестер по усьому світу прикладами мужності, честі, терпіння і готовності пожертвувати усім заради релігії Аллаха: життям, майном і дітьми. І зараз їх сестри в Америці і Європі так само виступають з протестами і піддаються випробуванням заради відстоювання істини і підтримку Ісламу. Те, що мусульманки на Заході стикаються з націоналізмом і дискримінацією, пригнобленнями і примушенням до зняттю хіджабів — результат бездіяльності правителів мусульманських країн і зрадництва армій, які сидять в казармах.

Як хотілось би, щоб офіцери армій нашої Умми розуміли свою задачу, усвідомлювали важливість своєї ролі в перетвореннях і розуміли ступінь гріха, який лягає на їх плечі через їх бездіяльність. Адже ми бачили армію, яка завоювала Аморій заради жінки, чиї діти були вбиті, армію, яку відправили у відповідь на крик халіфу про допомогу. А зараз ми чуємо крики тисяч жінок в Газі, бачимо, як з жінок знімають хіджаби прямо на очах у свідків, ці кадри транслюються по усьому світу, але не знаходиться халіфа, який би вжив дії, і не з’являється армія, яка б повернула права і захистила честь і гідність!

فَإِنَّهَا لَا تَعْمَى الْأَبْصَارُ وَلَكِن تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ

«Воістину, сліпнуть не очі, а сліпнуть серця, які знаходяться в грудях» (22:46).


Жіночий відділ
Ц ентрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
036/1445 р.х.
Четвер, 01 Зуль-када 1445 р.х.
09.05.2024

Головне меню