Йорданський суд державної безпеки виніс несправедливе рішення у відношенні шейха Саіда Рідвана (Абу Імад), члена Хізб-ут-Тахрір

Йорданія
Друкарня

Цей черговий злочин є наслідком системи несправедливості, якої невідступно дотримується військова судова влада в Йорданії, очолювана Службою загальної розвідки (СЗР).

Подібне злодіяння у черговий раз підтверджує наявність історичної ворожості правлячого режиму та його сторожових собак по відношенню до держави Халіфат , а також їх ненависть до Хізбут-Тахрір, який веде діяльність по поверненню цієї праведної держави. Хізб веде політичну боротьбу згідно з наказами та заборонами Аллаха для повернення Праведного Халіфату у життя мусульман, правління в якому (з дозволу Аллаха) буде відбуватись як у часи пророцтва. Сказав Всевишній Аллах:

وَأَنِ احْكُم بَيْنَهُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَن يَفْتِنُوكَ عَن بَعْضِ مَا أَنزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ

«Суди між ними згідно тому, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням та стережись їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах» (5:49).

Суд державної безпеки Йорданії о середі 13.09.2017 відновив свою гріховну, ганебну діяльність, ігноруючи загрозу з боку Аллаха у відношенні тиранів та деспотів:

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ

«Не думай, що Аллах не знає про те, що творять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди» (14:42).

Також судді не усвідомлюють, що обіцянка, яку Всемогутній Аллах дав слабким та пригнобленим віруючим, неминуче здійсниться:

وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ

«Ми побажали оказати милість тим, хто був принижений на землі, зробити їх ватажками та спадкоємцями» (28:5).

Суд виніс рішення у відношенні шейха Саіда Рідвана (Абу Імад), члена Хізбут-Тахрір, у виді покарання у розмірі трьох років позбавлення свободи; його звинуватили у приналежності до незаконного формування (Хізбут-Тахрір) та веденні підривної діяльності по скиненню існуючого режиму. Ми стурбовані такою несправедливістю з боку режиму, адже ця боротьба проти Хізбут-Тахрір та її членів відбувається вже тривалий час. Хізбут-Тахрір — це політична партія, відома своєю політичною діяльністю усім людям. У зв’язку з чим ми хочемо заявити наступне:

По-перше, Хізбут-Тахрір — це шаріатський проект (незважаючи на схвалення або невдоволення людей), він — політична партія,його ідеологія — Іслам, він з’явився за наказом Аллаха:

وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

«Нехай серед вас буде група людей, які будуть закликати до добру, наказувати схвалене та забороняти засуджуване. Саме вони виявляться тими, хто набув успіху» (3:104).

Хізбут-Тахрір веде свою діяльність , уповаючи тільки на Аллаха, бажаючи здійснення поставленої цілі, незважаючи на труднощі, перепони, гніт з боку тиранів, ненависть ненависників та хитрість хитрунів на його шляху. Його не турбує думка невігласів та змови авантюристів та зрадників у відношенні Аллаха та Його Посланця ﷺ. Тому закони, прийняті проти Хізбут-Тахрір як про незаконне формування , не мають ні цінності, ані ваги. Вони опираються у винесенні своїх рішень на закони, які вигадала купка агентів із числа синів Джона Баготта Глабба (Глабб-паша); ці люди успадкували від англійців ненависть до Ісламу та до його держави Халіфат.

По-друге, в усьому світі відомо, що Хізбут-Тахрір є політичною партією, яка веде свою діяльність тільки політичними шляхами. Хізб завжди перебуває вдалині від здійснення фізичних або яких-небудь насильницьких дій з метою відновлення ісламського образу життя. Тільки при такому образі життя мусульмани зможуть бути під захистом Божественної системи, яка свої правила, свою структуру та закони бере із ісламського світогляду. Божественна система в обличчі держави Халіфат (с дозволу Аллаха) з’явиться у найближчому майбутньому , адже Халіфат є політичним утворенням для Ісламської Умми, і правління у ньому буде таким, яким воно було у часи Посланця Аллаха ﷺ:

…ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«і буде Халіфат за методом пророцтва».

По-третє, що стосується звинувачення у веденні підривної діяльності по скиненню існуючої влади, то таке звинувачення стало візитною карткою існуючого режиму, використовуючи яку, він кидає синів своєї країни у в’язниці. Насправді, кримінальне переслідування повинно проводитись у відношенні шайки бандитів та крадіїв із числа економістів , спецслужб та державного апарату,адже саме ця шайка безупинно грабує багатства як людей, так і країни, саме вони змовились чинити сваволю по усій країні та позбавили безпеки (в широкому сенсі цього слова) жителів цього регіону. Також кримінальне переслідування повинно проводитись у відношенні тих шайок, які виконують функцію очей та вух закордонних режимів. Серед них є ті, хто виражає свою прихильність Америці, тому усіма доступними та недоступними способами намагається вирішити питання, що цікавлять американців, будь то питання політики, економіки, суспільства, безпеки.

Є і такі, хто виражає свою любов до єврейського утворення , намагаючись здійснити їх інтереси, будь то політика, економіка або безпека … Враховуючи усе це, хочеться спитати: яким мірилом правлячий режим оцінює дії цих банд і яка його думка у відношенні них? Адже його сьогоднішнє мірило — несправедливе, воно застосовується тільки у відношенні щирих віруючих членів Хізбут-Тахрір та інших синів Умми. Це — мірило тиранії та мороку, яке використовується тільки у відношенні того, хто закликає до добру та істини. У свою чергу, ми хочемо підкреслити, що Хізбут-Тахрір — це лідера, який не обманює ані своїх прибічників , ані Умму, не кидає їх і не вчиняє з ними віроломно, а його підтримкою є Іслам та Умма …

Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечитель та Хранитель! Він — наш Покровитель, а у тиранів нема Покровителя!
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
Четвер, 23Зуль-хіджа 1438р.х.
14.09.2017 р.

Головне меню