Америка — ворог Ісламу та мусульман — визнала Єрусалим столицею єврейського утворення

Йорданія
Друкарня

Той факт, що Америка офіційно визнала місто Єрусалим столицею «Ізраїлю», не є чимось дивним, тому що вона взяла на себе роль захисника та помічника єврейського утворення.

Невірний Захід об’явив хрестовий похід проти мусульманських країн, він купував Ірак та Афганістан, вбивав та вимушував то втечі мільйони мусульман. Сьогодні він продовжує проливати кров мусульман у Сирії під приводом боротьби з «тероризмом».

О мусульмани! Якщо б Америка побачила у країнах мусульман хороброго та мужнього правителя, то вона б не насмілилась опікуватись єврейським та визнавати аль-Кудс його столицею. Проте вона побачила боягузливих та віроломних правителів мусульманських країн, які проявили відданість у служінні Заходу. Ці зрадники є співучасниками у війні проти Іраку, Афганістану та Сирії, і вони також сприяють Заходу у війні проти Ісламу та мусульман під приводом боротьби з «тероризмом». Правителі мусульман відкрили двері своїх країн для Америки, щоб та створювала там військові бази та аеродроми, з яких невірні бомбардують наші крїни та вбивають наших синів. Захід знайшов таких правителів, які видають закони для захисту американських солдатів від кримінального переслідування за скоєні ними військові злочини; які надають йому фінансову підтримку; які використовують свої армії як гарматне м’ясо у відстоюванні інтересів Заходу; які осаджують муджахідів Палестини в угоду Америці та «Ізраїлю»; які ховають голову у пісок при виді ворога.

О мусульмани! Ваші правителі — брехуни та зрадники, прислужники Америки та попечителі євреїв . Не вірте їх крикам та засуджуванню Заходу!Їх зрадництву немає меж, і тому ми бачимо, як Трамп зробив те, на що не наважувались президенти до нього.

О мусульмани! Євреї — народ зради, вони — узурпатори благословенної землі, необхідно ліквідувати їх, звільнити аль-Аксу та повернути її у лоно Ісламу. Заява Америки про визнання Єрусалиму столицею «Ізраїлю» — це ніщо інше, як одна із ланок у історичному ланцюгу проти Ісламу та мусульман, і усе це відбувається на очах у презренних та продажних правителів мусульман. Кінець зарозумілості Америки та її запалу, викорінення її впливу у мусульманських країнах та її вигнання із них — усе це буде лише з утворенням Ісламської Держави, правління в якій буде здійснюватись за методом пророцтва. Ваша політична воля схвалена Всевишнім, тому не відмовляйтесь від використання її діяльності по встановленню Халіфату, бо у ньому — ваша сила та велич, з якою ви відрубаєте руки ворогів, які замахуються на ваші землі.

О мусульмани! Єрусалим не буде звільнений через обурення та засудження з боку режимів в ісламському світі!

Єрусалим не буде з звільнений від заяв з боку Організації Ісламської співпраці та Ліги арабських країн, або через надзвичайне засідання Ради Безпеки ООН!

Єрусалим буде звільнений лише з арміями мусульман, які, на жаль, дислоковані та скуті у своїх казармах!

Єрусалим буде звільнений лише тоді, коли генерали та офіцери будуть гніватись на невірних заради Аллаха. О генерали та офіцери армій мусульман! Скеруйте свої армії у бік аль-Акси та захистіть честь мусульман, струшуючи землю під ногами Америки. Не робіть із ваших армій охорону для трону тиранів та не робіть із них найманців для колонізаторів!

О генерали та офіцери армії Йорданії! Ми просимо вас заради Аллаха надати допомогу у звільненні Єрусалиму та мечеті аль-Акса, першої кибли мусульман та місце перенесення нашого Пророка ﷺ. Надайте допомогу аль-Кудсу та аль-Аксі, і ви отримаєте велич у цьому житті та в Ахіраті. Клянусь Аллахом, ви здатні на це!

Америка та її недалекий президент розуміють, що Ісламська Умма , проти якої вони поставили себе та усю країну, скоро знищить її вплив у регіоні та в усьому ісламському світі, звільниться від американських агентів та покінчить з єврейським утворенням у Палестині. Ісламська Умма не знає, що таке відчай та підкорення невірним, вона не боїться ворогів Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих, навіть якщо перед ними така наддержава , як Америка.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Четвер, 19 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
07.12.2017 р.
№ 10/39

Головне меню