Резолюція Генасамблеї є не перемогою аль-Кудса, а, швидше, визнанням міжнародної легітимності сіоністського утворення

Йорданія
Друкарня

Уряд Йорданії привітав резолюцію Генеральної Асамблеї ООН про незгоду з рішенням США визнати аль-Кудс столицею єврейського утворення.

За даними різноманітних ЗМІ, уряд Йорданії привітав рішення Генасамблеї у заяві міністра інформації Мухаммада аль-Момані,який вважає, що нова резолюція Генасамблеї «втілює волю міжнародного права, яка підтверджує незаконність будь-яких дій, скерованих на змінення статусу священного міста або створення у ньому нових реалій». Він підкреслив, що міжнародний закон розглядає Східний аль-Кудс окупованою територією і що мир буде досягнуто лише після того, як Східний аль-Кудс стане столицею незалежної Палестини, визнаної у кордонах 4 червня 1967 року, вказуючи на те, що досягнення миру є арабським стратегічним планом, якому прихильні усі арабські країни.

У зв’язку з цими радощами та заявою прес-секретаря йорданського уряду Хізб ут-Тахрір в Йорданії заявляє про наступне:

1 — Міжнародне право, про яке говорив офіційний представник йорданського режиму, нічого не значить для мусульман. Це — закон сил невір’я, тиранії та колоніалізму. Більше того, це закони тих, хто у 1924 році добився знищення шаріатського політичного утворення — Ісламського Халіфату — і усунув Іслам з міжнародної арени.

2 — ООН з усіма її органами, інститутами та радами є організацією колоніального невір’я, яка не має ніякої цінності та ваги для мусульман так само, як і будь-яке їх рішення. Вони визнала наявність сіоністського утворення на благословенних землях Ісламу, прийнявши рішення по розділу Палестини. Вона визнала держави, які були встановлені на руїнах Османського Халіфату після розділення та колонізації мусульманських країн, а також після розділення та підкорення мусульманських народів.

3 — Резолюція Генасамблеї ООН не є перемогою аль-Кудса, і вона зовсім не відповідає інтересам мусульман. Насправді, це — ствердження на право існування єврейського утворення на благословенних землях Палестини і визнання насильницького захвату аль-Кудса іудеями.

4 — Уся я Палестина та увесь аль-Кудс — східний та західний, північний та південний — це ісламська земля, власність мусульман, і ніхто не може відмовитись навіть від п’яді цієї землі.

5 — Мусульманські правителя, як араби, так і неараби, настирливо прагнуть відмовитись від окупованих сіоністами земель Палестини і від більшої частини міста аль-Кудс. Вони приймають свої «рішення» і роблять «поступки» у питанні благословенних земель. Так, вони підтримують резолюції ООН, заохочуючи окупацію Палестини, вимагають рішення проблеми за допомогою плану «двох держав», згідно якому Західний аль-Кудс є столицею іудейського утворення, а Східний аль-Кудс — столицею Палестини, а також показують свою прихильність арабській мирній ініціативі та рішенням Ліги арабських держав (ЛАД) та Організації Ісламської співпраці (ОІС). Усе це вказує на те, що ці правителі знаходяться у змові з колоніальними державами і є зрадниками Аллаха, Його та усіх віруючих ﷺ:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха та Посланця і не замахуйтесь на ввірене вам майно свідомо» (8:27).

6 — Рішення та поступки правителів мусульман у питанні будь-якого дюйму землі Палестини або аль-Кудса не примушують мусульман ні до чого, окрім старанної роботи, щоб покінчити зі зрадництвом по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ та віруючим та припинити змову проти Ісламу, мусульман, їх країн та святинь. Це станеться шляхом позбавлення Умми від нинішніх правителів та встановлення Халіфату за методом пророцтва на руїнах цих зношених та безпорадних режимів, які підкорились невірному Заходу і стали його маріонетками.

7 — Режим в Йорданії усвідомлює, що основною метою рішення США визнати аль-Кудс столицею єврейського утворення є збереження цього злочинного утворення. Замість того, щоб протистояти Америці, прийнявши систему Ісламу, повністю втіливши його закони, поклавши край залежності від Заходу, скасувавши «ізраїльско» - йорданську мирну угоду і усе,що було побудовано на ній, і повернувшись у стані війни з сіоністським утворенням — замість усього цього ми знаходимо, що режим Йорданії закликає народ та міністрів виходити на вулиці. Уряд першим закликав до масових демонстрацій на вулицях з метою захистити аль-Кудс та відкинути рішення Америки, згідно якому аль-Кудс визнається столицею єврейського утворення.

Ми знаходимо те, як режим через заяви свого представника Мухаммада аль-Момані підтверджує збереження іудейського утворення і продовжує визнавати його права на існування на територіях Палестини і більшої частини аль-Кудса. Режим Йорданії знов підтверджує свою прихильність арабській мирній ініціативі та підтримку резолюцій ООН, які насправді лише зміцнюють єврейське утворення та визнають більшу частину аль-Кудса його столицею. Досить вводити людей в оману і штовхати їх на загибель! Чому вони відмовляються вжити правильні за Шаріатом заходи у відповідь проти єврейського утворення та рішення президента США?!

Дорогі мусульмани! Надія — лише на ваші армії, щоб прийняти правильній вибір, про який почує уся Умма, від Індонезії до Марокко. І цей вибір буде зроблений всупереч вибору правителів, які вирішили підкоритись своїм ворогам. Ваші армії повинні скеруватись у бік Палестини та аль-Кудса, щоб повністю звільнити їх, переступивши через цих правителів, які лише чинять перешкоди на цьому шляху і навіть на шляху звільнення від Заходу, який поширив свою гегемонію на наших землях. Лише так можна повернути владу нашій Уммі, яка чекає того дня, коли буде об’явлений Халіфат за методом пророцтва.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Йорданія
Субота, 5 Рабі ас-сані 1439р.х.
23.12.2017 р.

Головне меню