«Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха?»

Йорданія
Друкарня

Прес-реліз

Об’явлення про запуск кампанії:

وَمَنۡ أَحۡسَنُ مِنَ ٱللَّهِ حُكۡمٗا

«Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха?»

Той, хто відстежує ситуацію в Йорданії, розуміє, що країна переживає вакуум в сфері політики, економіки і безпеки, бо відсутні ефективні рішення для виходу із кризи через накопичені проблеми. Ці проблеми завдали країні величезного збитку! Причиною усьому цьому послужила:

— запроваджувана капіталістична система,
— погана турбота про людей з боку правлячого режиму,
— неймовірна корупція, як погинула усе навколо,
— розруха,
— відсутність стабільності.

Також страх і занепокоєння охопили простий народ, адже вони не знають, що трапиться завтра з ними, з їх честю, з їх майном. Різні сили суспільства говорять про потрясіння, яке наближається.

Міркуючи над корінним перетворенням і тим, про що перемовляються люди (щоб вийти із вакууму, який не надасть їм майбутнього і майбутнього для їх дітей), ми б хотіли б сказати наступне:

«Ми — Хізб ут-Тахрір в Йорданії — схвалюємо появу такої свідомості, схвалюємо бажання сил суспільства знайти шлях для корінного перетворення, яке позбавить людей від подібного положення. Ми б хотіли притягти увагу нашого народу і Йорданії (зокрема — тих, хто всерйоз думає над шляхом перетворення ) до тому, що деякі особи із числа бажаючих перетворення перебувають в небезпечному положенні, бо взяли існуючу реальність джерелом для мислення. Вони почали шукати вихід, озброївшись ідеями колонізатора, його системами, його цінностями, його різного роду рішеннями, вважаючи, що це вирішить усі існуючі проблеми . Клянемось Аллахом, такий вчинок з їх сторони є смертельним ударом по істинному перетворенню, адже в основі саме реальність повинна стати предметом для вивчення обставин. Що ж стосується рішень, то вони повинні братись із ідей Ісламу, його законів і цінностей, які запроваджувались на протязі 13 сторіч.

Ми відчуваємо тягар відповідальності на своїх плечах, коли читаємо слова Посланця ﷺ:

إِنَّ الرَّائِدَ لَا يَكْذِبُ أَهْلَهُ وَاللهِ لَوْ كَذَبْتُ النَّاسَ جَمِيعاً مَا كَذَبْتُكُمْ وَلَوْ غَشَشْتُ النَّاسَ جَمِيعاً مَا غَشَشْتُكُمْ

«Воістину, путівник не обмане свій народ, і, клянусь Аллахом, якщо б я навіть брехав усім людям, я б не брехав вам. Якщо б я обманював усіх людей, я б не обманював вас».

Ми об’являємо кампанію «Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха?»:

— щоб це послужило роз’ясненням для людей, стало рушійною силою, в якій є шлях порятунку,

— щоб люди згадали про велич Ісламу, його законодавство і системи,

— щоб вони почали закликати до прийняття рішень Аллаха, які увібрали в себе усі блага,

— щоб вони почали застерігати від ухилення до інших ідей і поглядів, які сприяють лише косметичному зміненню, залишаючи країну у стані вакууму, відсутності стабільності і зростаючих проблем.

О, йорданці і активісти, приєднуйтесь до нашої кампанії, яка закликає до прийняття рішень Аллаха і залишенню косметичних рішень, не рятуючих країну, не вірішуючих проблеми, щоб почати вести діяльність по відновленню ісламського образу життя через встановлення Праведного Халіфату. Адже Халіфат нам обіцяний самим Аллахом — Господом світів, а також обрадував ним нас наш дорогий Посланець ﷺ. Саме в цьому полягають ефективні рішення абсолютно усіх проблем Йорданії, і це зупинить від падіння у провалля. Ми просимо Аллаха:

— щоб серця і розум людей сприйняли те благо, яке несе кампанія,

— щоб це прискорило встановлення влади Ісламу і мусульман,

— щоб ми змогли встановити Іслам і його закони, змогли скасувати ідеї невір’я, його системи, законодавство в мусульманських країнах, більше того — в усьому світі.

Ми просимо Аллаха про повернення в життя людей, держави і суспільства Його законів, адже це легко для Аллаха!

أَفَحُكۡمَ ٱلۡجَٰهِلِيَّةِ يَبۡغُونَۚ وَمَنۡ أَحۡسَنُ مِنَ ٱللَّهِ حُكۡمٗا لِّقَوۡمٖ يُوقِنُونَ

«Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей переконаних?» (5:50).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Субота, 19 Мухаррама 1440 р.х.
29.09.2018 р.

Головне меню