Заключне слово конференції: «Революції мусульман… між світлом Ісламу та пітьмою Заходу»

Ємен
Друкарня

Капіталістичні країни західного світу, які колонізували мусульманські землі після падіння Халіфату, в результаті Першої світової війни, 91 рік назад і аж до сьогоднішнього дня, розділили мусульманські землі у межах угод Сайкс-Піко та Сан-Ремо на більше  аніж п’ятдесят немічних країн, розділених між собою, з метою їх ослаблення та щоб простіше було здійснювати контроль над ними.

Щоб віддалити Іслам від правління та замінити його капіталістичними нормами та ідеями, грабувати багатства мусульманських земель, які Аллах наділив нескінченними благами.

 

Помітивши наполегливість цих країн у повторенні сценарію, щоб залишити мусульманські країни під своїм контролем; побачивши низку революцій , які почалися з Тунісу, потім Єгипет, Лівія, Ємен та Сирія; усвідомивши, як на очах провокаційно втручаються до внутрішніх справ мусульманських країн у їх революції західні капіталістичні держави та їх боротьбу, щоб зберегти своє господарювання у ісламському світі - Хізб-ут-Тахрір в Ємені проводить конференцію  пам'яті зруйнування Халіфату, що сталося 91 рік назад, 24 Раджабу 1433р.х., що відповідає 14 червня 2012 року.

У п’яти доповідях, які було представлено на конференції, мова йшла про наступне:

Хізб-ут-Тахрір  наприкінці організованої їм конференції заявляє мусульманам і всьому світу наступне:

- Хізб-ут-Тахрір надає мусульманам свій проект, якому слідував також Пророк Аллахаﷺ у справі досягнення змін та встановлення держави у Медіні, щоб з’явилася можливість втілювати Іслам в життя. Хізб це робить, переслідуючи мету, щоб мусульмани прийняли цей шлях і попрямували ним у якості шаріатських законів, яким необхідно (ваджіб) слідувати.

- Хізб-ут-Тахрір викриває мусульманам плани західних країн, і те, чого вони прагнуть, уводячи та спотворюючи картину пов’язаних із революцією процесів, які відбуваються, щоб позбавити їх сенсу.

- Революція в Ємені усе іще не досягла бажаних змін, досягнувши реальних перетворень повернення Ісламу до правління. Повинна відбутися зміна системи правління, економіки, зовнішньої політики та інших сфер життя, втілених в державі Халіфат.

- Капіталістична ідеологія є продуктом людської думки, тому вона не у змозі вирішити проблеми людини, не кажучи вже про те, щоб зробити людину щасливим як у цьому світі, так і в Наступному.

- Іслам – це остання та завершуюча релігія, яка нипосилалась Всевишнім Аллахом Пророку Мухаммаду ﷺ і лише вона здатна вирішити проблеми людини з моменту початку пророчої місії аж до приходу Судного дня.

- Хізб закликає мусульман до діяльності із встановлення політичного утворення «Халіфат», який буде правити на основі Ісламу, об’єднає  їх та покінчить із впливом західних країн.

- Мусульмани повинні почати зі встановлення Халіфату, щоб сподіватися на милість та  довольство Аллаха, бо колись саме з розпаду Халіфату закінчилося їх благе життя.

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 123
Четвер, 24 Раджаб 1433 р.х.
14/06/2012

Головне меню