Саміти країн-донорів з метою збереження агентів та зневолення країн

Ємен
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Ємені наприкінці своєї прес-конференції, яка була присвячена темі: «Саміти країн-донорів з метою збереження агентів та зневолення країн», яку було проведено о четвер 06.09.2012р., наступного дня після проведення саміту Друзів Ємену в Ер-Ріяді о вівторка та середі 4 та 5 вересня 2012 року, заявляє наступне:

По-перше: вимоги уряду Басіндва від саміту Друзів Ємену, проведеного  4,5.09.2012 щодо отримання $11 млрд. доларів – це рішення про те, що було розграбовано за останні десятиріччя з боку правителів та їх приспішників, які і по сьогодні не припиняють протягувати свої руки та спустошувати економіку Ємену.

По-друге: саміт в Ер-Ріяді Друзів Ємену, так само як і решта інших самітів, які були проведені раніше до того цими же «Друзями» не принесли нічого доброго та корисного для Ємену, і , окрім у іще більшій мірі контролю та гегемонії невірних колонізаторських країн в економічному та політичному плані над Єменом - нічого не відбулося. Беручи до уваги ту обставину, що ці Друзі Ємену – американці та європейці, які як і раніше продовжують страждати від економічної кризи з 2008 року, то яку вони можуть надавати допомогу та підтримку Ємену? Ця справа дійсно викликає збентеження та підозри!!
 
Окрім того, у своїй заяві вони прийняли рішення щодо координації допомоги у таких межах, які у більшій мірі обслуговують їх особисті інтереси. Тому питання не полягає у наданні допомоги, благодійності меценатів …

По-третє: кінцева заява саміту в Ер-Ріяді підкреслює наявність сприяння ініціативи країн Затоки формально, ідеї з боку Британії, і безпосередньої допомоги з боку Америки. Через що країна кожного разу занурюється у іще більш глибшу безодню, як кажуть – потрапити з вогню у полум’я.

По-четверте: відновити довіру населення Ємену можливо при пошуку вирішення економічних проблем в Ісламі, бо лише вони здатні вирішити усі наявні економічні проблеми країни.
    
По-п’яте: Хізб ут-Тахрір стверджує про необхідність скасування діючої капіталістичної  економічної системи та замість цього оживити економічну модель Ісламу під затишком праведного Халіфату з дозволу Аллаха.
 
На завершення: Хізб ут-Тахрір хоче запевнити народ Ємену та усю Ісламську Умму, у тому, що їх проблема у житті не полягає в економічній складовій і годі, це лише природній результат відсутності Ісламського закону, який втілений у політичному устрої, а це Халіфат.

Голова медіа-офіса ХТ, Ємен
Доктор Мухаммад ат-Таші
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 129
Четвер, 19 Шавваль 1433 р.х.
06/09/2012

 

Головне меню