Повідомлення про смерть

Ємен
Друкарня

 كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ

 «Кожна душа  зазнає смерті» (3:185). 

О четвер, напередодні 9.20.2012 у Райді, в одній із околиць Ірану в Ємені, слідом за минулою подією, яка викликає біль, помер один із видатних братів Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен шейх Тайїб Мутаххір Шаттаб, який мешкав в районі Г’улья, поблизу міст Імран та Рейд, один із членів партії Хізб ут-Тахрір та носіїв заклику, які залишили незабутні сліди на шляху відродження Ісламського способу життя шляхом встановлення держави Халіфат. Він своєю активністю подолав молодих та здорових, не дивлячись на свої роки та хронічно хворе серце. Люди з його району та сусідніх районів та селищ шанували шейха Мутаххір Шаттаба, за його наполегливу та старанну діяльність на полі політичного бою проти запроваджених західних думок у єменському суспільстві і повернення довіри людей до Ісламських думок, зробивши їх головним поняттям у них на шляху повернення законів, ниспосланих Аллахом та відродження Ісламського життя та відновлення держави Халіфат.

 

У зв’язку з цією трагічною подією та нещастям для нас, ми, усі члени партії Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен, приносимо свої співчуття родині шейха, та просимо Аллаха вселити терпіння та спокій їм та Ісламській Уммі, щоб Тайїб був останнім, кого вони втрачають, до того як Аллах обдарує її та надасть свою допомогу та підтримку відновленням Халіфату, воістину, Він єдиний, хто може здійснити це.
Просимо Всевишнього Аллаха, щоб вкрив покійного шейха Тайїба Мутаххіра Шаттаба Своєю безмежною милістю та оселив на просторах Раю, і успадкував його у місці перебування краще минулого, і жителями краще минулих.

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

 «Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося» (2:156).


Медіа-офіс ХТ, Ємен
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 132
Четвер, 04 Зу аль-Каада 1433 р.х.
20/09/2012

Головне меню