Текст листа, який вручила делегація Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен російському посольству у Сані

Ємен
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Текст листа, який вручила делегація Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен російському посольству у Сані з приводу триваючої кампанії арештів, що проводиться російським режимом по відношенню до хлопців з Хізб ут-Тахрір у Росії.

Послу Росії у Ємені  

Мир тим, хто йде прямим шляхом
    
Російські спецслужби безпеки провели 6/11/2012р. кампанію масових арештів у місті Москва та її передмісті проти мусульман за підозрою до причетності до Хізб ут-Тахрір. Ці спецслужби під час арешту підкинули заарештованим гранати та гвинтівки, щоб російська влада була у змозі це використовувати як  привід  для їх арешту перед світовою громадською думкою та російською зокрема.

 

Свавільні арешти у наш час проти мусульман з боку російських сил не є новим явищем. Російські сили успадкували репресії та залякування від своїх радянських попередників, які займались цими справами протягом періоду усього свого існування, що тривало не більше одного сторіччя  як  культура, яка проіснувала на землі найкоротший час.   
    
Міністерство внутрішніх справ Росії о понеділка 12/11/2012р. видало заяву, у якій визнало, що уповноважені ним сили заарештували мусульман у Москві  та передмісті, звинувачуючи їх у зберіганні зброї.
    
Ми задаємось питанням: хто є терористом? Хто займається лише політичною діяльністю, або хто поруч із своїми політичними діями веде свавільні арешти без будь-яких звинувачень та переслідує родичів заарештованих та завдає їм шкоди?
    
Мусульмани слідкують за словами російського президента Володимира Путіна про його повагу до Ісламу, при цьому не відчуваючи це насправді у реальності. У цій же промові Путін недвозначно заявив, що Росія – це світська держава і у місті Ставрополі мусульманкам було заборонено носити хіджаб у школі. Це услід за тими, хто випередив її з числа європейських країн, які відкрито ворогують з Ісламом як Франція, Бельгія та інші .. Також Росія всіляко сприяє у підтримці нинішнім режимам Середньої Азії для придушення Хізб ут-Тахрір та зменшення її активності.
    
Те, що скоїла Росія у минулому та у теперішньому проти Ісламу та мусульман не від кого не приховано. Росія, яка продала за гроші Аляску Америці, мріє про компенсацію та приєднання нових земель до себе щоб через південь досягти Єрусалиму!
    
Ми, Хізб ут-Тахрір вілаят Ємену проголошуємо, що Росія є ані першою та ані останньою, хто намагався звинуватити Хізб ут-Тахрір у насильницьких діях. Усі їх спроби зазнали поразки, тому що Хізб ут-Тахрір – це політична партія, ідеологією якої є Іслам. Вона працює для відновлення ісламського способу життя  шляхом встановлення Халіфату та використовує шлях Пророка (с.а.в.) як метод здійснення цього. Ми кажемо Росії: нехай вона буде вище під час своїх політичних дій від того, що вона коїть зараз у виді бандитських дій.  Нехай буде впевнена, що Халіфат неминуче прийде, і що вона повинна прибрати геть свої брудні руки від мусульман та залишити ісламські країни, які вона успадкувала від Радянського Союзу при відсутності Халіфату.   

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

 «А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Хізб ут-Тахрір                        
Ємен                                        
18 Мухаррам 1434 р.х.
02/12/2012

Головне меню