Відгукніться на крик мусульман, яких вбивають, а не на заклик соратника Америки короля Саудівської Аравії!

Туреччина
Друкарня

Саудівська Аравія 15 грудня 2015 року в Ер-Ріяді оголосила про те, що сформована нова військова коаліція по боротьбі з «тероризмом», до якої увійшло 35 країн, в тому числі - і Туреччина.

Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу, коментуючи участь Туреччини в «Мусульманській коаліції по боротьбі з тероризмом», заявив наступне: «Ми позитивно зустріли ініціативу створення такої широкої єдності. Хто б і де б не збирався з метою боротьби з тероризмом, Туреччина готова зробити в цю справу свій посильний внесок».

1. По-перше, загальновідомо, що королівська сім'я, яка очолила альянс, є відданою маріонеткою Сполучених Штатів. Звідси й ініціатором даного союзу виступає не Саудівська Аравія, а безпосередньо США. Таким чином, безбожна Америка утворила коаліцію, особисто давши їй назву і визначивши список країн, які в неї увійдуть, але при цьому приховавши від Умми свій вигляд колонізатора. Протягом довгих років вона лагодить терор на мусульманських землях, нахабним чином звинувачуючи Іслам в тероризмі і жорстокості, і використовує маріонеткових правителів мусульманських країн для цих цілей.

2. Як завдання коаліції назване «захист ісламської нації від несучих зло і смерть терористичних груп і організацій, незалежно від їх спрямування і назви». Однак зло мусульманам несуть невірні і тирани, які є причиною розбіжностей і суперечок на національному і релігійному ґрунті серед мусульман. Якщо і є необхідність у створенні коаліції, то тільки для боротьби з колонізаторами, які принесли чимало лих мусульманам. Замість того, щоб приймати запрошення відданого слуги Америки - саудівського короля, - прем'єр-міністру Ахмету Давутоглу мала би відповідати на звернення пригноблених Америкою і хрестоносцями мусульман, ініціювавши і очоливши об'єднання мусульманських країн. Це об'єднання і єдність можлива лише зі встановленням Праведного Халіфату.

3. Міністр оборони Саудії Ібн Сальман з приводу військових цілей коаліції заявив: «У Сирії та Іраку ми будемо координувати свої дії з міжнародною коаліцією». З цих слів можна зрозуміти, що метою коаліції є надання підтримки західним державам, щоб останні могли піддавати бомбардуванням народ Сирії і Іраку. США і Захід мають намір доручити армії мусульманських країн те, з чим не впоралися їх власні військові через їх боягузтво і дорожнечу їх забезпечення. До того ж таким чином вони приховають від загального огляду свою спрагу крові і тваринну сутність. Як же це цинічно!

O прем'єр! Ви віддасте перевагу підкоритися Америці, прийнявши пропозицію саудівського короля? Ви станете атакувати своїх братів? Або, підкорившись своєму Творцеві, встанете на захист мусульман? Мусульмани - ваші друзі. Вашими ворогами є невірні-імперіалісти, такі як США, Росія, Великобританія, Європа, Китай та єврейське утворення «Ізраїль», що знаходиться у вас під боком!

О армія мусульман! Настала ваша черга! Нині - час для захисту Ісламу і мусульман, а не захисту загарбників, імперіалістів і їх режимів! Благородні жінки Палестини чекають вашої допомоги! Сироти Сирії скучили за вами! Хіба ви не станете боротися на шляху Аллаха заради звільнення святинь і пригноблених мусульман?


Середа, 4 Рабі ус-сані 1437 р.х.
16.12.2015 р.
№ TR–BA–2015–MB–TR–035

Головне меню