Спроба кривавого державного перевороту за рахунок вбивства народу і є тероризм!

Туреччина
Друкарня

Учора ввечері хунта із числа військових, які не успадкували ані цінності свого древнього народу, ані ісламської ідентичності, вжила спробу путчу, що призвело до масових вбивств невинних мусульман, як це відбувається при звичайних «терактах».

Цей безрозсудний кривавий захід стикнув лобами солдатів, які є синами Умми, з мусульманським народом та поліцією, і спричинило за собою вбивство сотень та поранення тисяч людей. Ми, Хізб ут-Тахрір у Туреччині, рішуче та категорично засуджуємо цю криваву спробу державного перевороту та просимо Аллаха помилувати загиблих мусульман.

Із страху рішення не на свою користь, яке повинно було бути прийнятим Вищою військовою радою Туреччини («YAŞ») у ці дні, ця розлючена хунта, яка поклалася не на свій, а на Америку та інші колоніальні держави, продемонструвала свою некомпетентність, скерувавши зброю проти свого народу та взявшись атакувати його. Варто знати, що будь-які дії, скеровані проти народу, приречені на поразку!

З миті побудови республіки було вжито немало спроб держпереворотів у Туреччині, влаштованих для забезпечення особистих інтересів, або політичних інтересів колонізаторів. Не важливо, чи вдавались ці спроби чи ні, важливо те, що вони не принесли мусульманам нічого, окрім лих.

За цією спробою перевороту не може стояти організація Гюлена під назвою «Паралельна держава», оскільки цей переворот – вище можливостей даного руху. І якщо ви почнете шукати істинних підбурювачів, злочинців та колоніалістів, то помітите. Що вони спокійно розгулюють серед вас!

O правителі та командири! Коли ви нарешті зрозумієте, що ті колоніалісти, з якими ви так дружите, є ворогами Умми?! Ви бачили, як люди ціною життя мужньо ставали перед танками. У такому випадку підтримайте гасла цього народу, який скандує: «Я Аллах! Аллаху акбар!» («О Аллах! Аллах превеликий!»). Вони не виходили на вулиці заради демократії, вони виходили проти світськості на захист Ісламу. У такому випадку і ви встаньте проти колонізатора ціною свої життів та постів ! Встаньте проти Америки, Англії та решти імперіалістів з мужністю, як ваш народ встав проти танків! Проявіть таку мужність проти ворогів Ісламу та мусульман! Лише тоді ви будете гідні цього народу. Лише тоді ви оплатите ціну постів, які обіймаєте.

О мусульмани! Встаньте на захист релігії Аллаха так, як ви захистили цей уряд від військового перевороту. Покажіть цю доблесть та мужність проти тих, хто коїть нападки на Іслам та мусульман, а також проти тих, хто ігнорує повеління Аллаха. Скажіть «Ні!» ідеям та системам, які суперечать Ісламу, як ви це сказали хунті! Адже, з волі Аллаха, саме ви є тими, хто буде дотримуватись істини на цій древній землі та поверне правління Ісламу шляхом встановлення Халіфату.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині
№ TR-BA-2016-MB-TR-021
Субота, 11 Шавваля 1437 р.х.
16.07.2016 р.

 

Головне меню