Вплив належить Уммі, а панування – Єдиному Аллаху

Туреччина
Друкарня

Незважаючи на жорстокі масові розправи, скоєні путчистами, багата кількість мусульман, зібравшись на площах, запобігло спробі перевороту 15 липня. Воля мусульманського народу довела, що нема ніякої сили, яка б була впливовіше ісламської волі Умми, оскільки Іслам відкрито заявив, що авторитет належить Уммі.

Ці змовники, які є націоналістами, секуляристами та кемалістами, не мають ніяких ісламських почуттів і не приховують свою ворожість до Ісламу та мусульманам протягом усієї історії Турецької Республіки, намагались взяти у свої руки владу (панування) за допомогою тиску та застосування зброї. Проте міць танків, знарядь, літаків не впоралася з міццю.

Ця спроба державного перевороту знов довела, що у народі усе іще живе віра у панування Аллаха. Адже мусульмани вийшли перед танками, літаками та кулями не заради демократії, вбиті пожертвували своїми життями не заради демократії. Навпаки, вони вийшли проти путчистів, скандуючи «Аллаху акбар, Аллаху акбар, ля іляхаілляЛлах Мухаммад Расулюллах» («Аллах велик, Аллах велик, нема божества окрім Аллаха, Мухаммад – Посланець Аллаха»). Ніхто на площах не вигукував гасел за демократію або за суверенітет народу; ані на жодному транспаранті не було подібних гасел. Навпаки, на будівлях були вивішені слова «Панування належить Аллаху». І усе це відбувалось, незважаючи на вигуки за демократію псевдопротивників перевороту у ЗМІ і суспільстві у спробах приховати істину та представити те, що відбувається «днем перемоги демократії».

Стало очевидним, що, незважаючи на 90 років пригноблень, народ не прийняв демократію! Люди стікались по вулицях на площі по зову муадзина, який кликав їх з самого ранку. Вони захистили свою релігію та вийшли проти ворогів Ісламу – секуляристських кемалістів.

О мусульмани! Ми, Хізб ут-Тахрір у Туреччині, звертаємось до вас і говоримо, що вплив та авторитет належать Уммі, а панування – лише Єдиному Аллаху. Ця сильна воля, яка встала проти перевороту, демократії та світської держави і яку роками применшують зрадники, належить . Це – ісламська воля! Віднині ці секуляристи та демократи, які занижують вашу волю та ігнорують її, переможені.

О мусульмани! Є іще щось, що варто зробити. Стережіться підступності крадіїв, які прагнуть вкрасти ваш опір, знайте цих крадіїв в обличчя. Не дайте цим «апостолам» демократії, які отримають подачки від Англії та Америки, зірвати зусилля вашої волі. Зробіть це заради Аллаха, Ісламу та тих мусульман, які віддали свої життя! І, у першу чергу, розберіться з урядом, який ігнорує ваші ісламські почуття та вимоги! Вашими істинними ворогами є колонізатори на чолі з Англією та Америкою, з якими ці правителі ведуть тісну дружбу. Доки ви кидали виклик хунті путчистів із числа військових, ці колоніальні держави та їх союзники з підступністю чекали результатів перевороту. І тому ви повинні звести рахунки з урядом, який досі вважає ці держави союзниками та продовжує уповати на Захід, а не на Аллаха і вас. Настав час їм, нарешті, дізнатись, хто – друг, а хто – ворог, і визнати свої помилки.

Заради Аллаха, скажіть їм: «О правителі! Авторитет та вплив належить нам як Уммі, і ось наша сила! У такому випадку покладіться на нас та встановіть Праведний Халіфат, який втілить правління законів Аллаха. Не бійтесь, ми не будемо дивитись назад і не відступимо !».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині
18 Шавваль 1437
23.07.2016

 

Головне меню