Якщо вони проситимуть вас допомоги у справах релігії, то ви повинні допомогти

Туреччина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

З іменем Аллаха – Милостивого Милосердного

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ


«Якщо вони проситимуть вас допомоги у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72)

Під чорним димом війни в Алеппо гинуть наші брати. Внаслідок атак з боку безбожних США, сил західної коаліції, Росії та злочинного режиму Асада відбувається щоденне винищення мусульман без страху та жалю, не розбираючи між дітьми, жінками та старими. Доки батьки зайняті вилученням дітей з-під завалів та транспортуванням їх до лікарні у надії на їх зцілення, ці кати намагаються добити їх своїми снарядами та ракетами. Ані лікарні, ані мечеті, ані пекарні, ані карети швидкої допомоги не уціліли від жорстоких авіаударів ! Мусульманський народ Алеппо не має можливості навіть здійснити п’ятничну молитву на мусульманській землі («Даруль-Іслям») без побоювання за свої життя! Усе це відбувається у сусідній країні – Сирії на виду у так званих «захисників прав людини».

І доки невірні вороги Ісламу та мусульман насолоджуються своєю жорстокістю, мусульманські правителі продовжують без сорому спостерігати на тим, що відбувається, в обмін на кинуті ним подачки. Деякі із них кидаються порожніми заявами, інші ж красномовно виступають, проклинаючи їх, а через 48 годин відмовляються від своїх слів. Усі ці позиції вказують на відсутність відповідальності у у мусульманських лідерів. Вони не несуть в собі постать істинного уряду. Вони здатні лише заохочувати катів, щоб ті вбивали більше мусульман.

О мусульмани! Ви з самого початку підтримували сирійську революцію та встали на бік своїх братів-сирійців . Ви намагалися надавати повстанцям усіляку матеріальну допомогу. Ви волали до Аллаха за них усілякого разу, коли вони наражались на акти геноциду. Ви з жалем обіймаєте своїх дітей кожного разу, коли бачите долю дітей Алеппо. Кожного разу, коли ви чуєте про те, що коїться з жінками Алеппо, ви червонієте від люті. Вам хочеться зробити щось, щоб зупинити цю несправедливість, проте говорите собі:«Що ми можемо зробити?!».Те, що ми повинні зробити – очевидно! Наших братів винищують безбожні держави та їх армії. А тому необхідно, що агресії цих країн протистояла держава, а за безчинства їх армії покарала армія. Проте у нас нема держави, яка б об’єднала нас навколо Істини. Одного разу брати із Шаму, Алеппо, Хомса та Мосула із завзяттям поквапились к нам на допомогу у битві при Дарданеллах (1915–1916). Сьогодні ж наша армія зв’язана по руках та ногах, щоб врятувати мусульман в Алеппо. Так закличте в один голос: «Армія, уперед на Алеппо!»,«Армія, уперед на Дамаск!». Повторюйте ці слова, доки вас не почує кожен із людей.

O правителі! Хіба ви не бачите масштабів тиранії сирійського режиму, поруч з яким і ви виглядаєте такими?! Скільки різанини ви допустили після слів: «Ми не допустимо другої різанини у Хамі»? Хіба ви не бачите цього?! Геноцид, який щоденно коїться в Алеппо,веде до його спустошення, розрухи та річкам крові! До вас не дійшли знімки з тілами, вилученими з-під завалів мечетей та лікарень ? До вас не доходять волання жінок та дітей : «O мусульманські правителі, воєначальники, де ви? Чому ви не квапитесь до нас по допомогу?»? Так чому ж ви не посилаєте свою армію до Алеппо та Дамаску, адже ви називаєте себе головнокомандуючими військами?! Або ж ви боїтесь безбожної Америки, Росії та Башара Асада? Боятися варто Аллаха! Ваш Творець говорить:

أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

«Невже ви боїтесь їх? Вам належить більше боятися Аллаха, якщо ви є віруючими» (9:13)

O правителі! За уявною хоробрістю стосовно невірних імперіалістів та Башара Асада лежить страх, що керує вами. Насправді, причиною їх сили є ваш страх та коаліція, укладена вами з імперіалістами для досягнення своїх мирських інтересів. При цьому ви не усвідомлюєте, що вас обдурили, що ця коаліція несе лише ганьбу у цьому світі та покарання від Аллаха у наступному. А тому ми закликаємо вас усвідомити, що на тих, хто бажає процвітання для безбожних колонізаторів, чекає ганьба та поразка. Так покладіться на Аллаха та на ваш мусульманський народ! Вчи на власні очі побачили, як ці люди у ніч на 15 липня встали на захист Ісламу , а не будь-якої іншої системи, від кемалістів . Цей народ готовий у будь-який час вийти проти танків та літаків заради перемоги Ісламу та мусульман. Довіртеся Істині та не відвертайтесь від Ісламу та мусульман! Таким чином, вам варто увійти до Сирії, щоб допомогти мусульманам та скинути БашараАсада, а не щоб допомогти Америці та Росії, відкриваючи для них шлях для захоплення Алеппо та реалізації так званого «політичного врегулювання». Мобілізація армії на порятунок Алеппо та Шаману може бути важкою для благородної нації та хороброї армії, які люблять Аллаха та Його Посланця ﷺ. Так надайте ж підтримку мусульманам усієї Землі та доведіть , о ви є істинними нащадками Османів!

О щирі офіцери! Ця армія мусульман, яка складається із різноманітних народів, має славетне минуле. До неї входили мусульмани Сирії, що надали допомогу нашим пращурам. Зараз же вони чекають на вашу допомогу в Алеппо проти Росії, Америки та злочинного сирійського режиму, які залили народ Сирії вогняними дощами, щоб знищити їх. Зверніть увагу, що ви вважаєтесь найсильнішою армією у регіоні. У вашому розпорядженні армія, яка складається із мусульман-послідовників Мухаммада II Завойовника, що готові до джихаду та готові стати шахідами на шляху Аллаха. Варто лише вам вирушити із своїх казарм у бік Алеппо з вигуками «Аллаху акбар» – як найманці сирійського режиму, Америки та п’яні солдати Росії кинуться навтіки і не посміють вийти проти вас.

Ви говорите, що вдень та вночі займаєтесь чисткою своїх лав після подій 15 липня. Так чому ж ви чекаєте наказу щодо порятунку народу Сирії? Або вам не досить аятів, в яких Аллах велить вам це:

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони проситимуть вас допомоги у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72),

وَمَا لَكُمْ لاَ تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاء وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا

«Чому б вам не битися на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок та дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас з цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя та признач нам від Себе помічника?»» (4:75)?

О мусульмани! Жителі, які гинуть в Алеппо,Мосулі, Аракані – ваші брати . Ваші серця обливаються кров’ю за них, але поодинці ви безсильні. Єдиним дієвим рішенням по усуненню несправедливості по відношенню до них є мобілізація мусульманської армії . Посланець Аллаха ﷺ сказав:

الْمُسْلِمُ أَخُو الْمُسْلِمِ، لاَ يَظْلِمُهُ وَلاَ يَخْذُلُه

«Мусульманин мусульманину – брат. Він не утискає його і не залишить без допомоги»(Муслім).

Ви повинні вимагати від правителів скерувати війська на захист своїх братів-мусульман. А ці правителі повинні, що іще важливіше, працювати над встановленням другого Праведного Халіфату, який захистить мусульман та звільнить їх землі.

Хізб ут-Тахрір, Туреччина
7 Рабіъуль-авваль 1438 р.х.
6 грудня 2016 р.

Головне меню