Встановлення Халіфату можливе лише шляхом ісламського політичного керівництва, а не шляхом обману та брехливих обіцянок

Туреччина
Друкарня

 

28 Раджаба 1342р.х. (3 березня 1924р.) під головуванням Англії прислуговуючими їй зрадниками із числа арабів та турок був скасований Халіфат. Рішення про скасування Халіфату було прийнято в Анкарі Першим національним зібранням Туреччини (Меджліс) в атмосфері страху.

Сьогодні ж виповнюється 96-а річниця цього повного гіркоти дня. Це той день, коли мусульмани втратили захист та були віддалені від втілення норм Ісламу над ними.

З того дня мусульманам не вдавалось знов набути колишньої сили та потужності! З того дня ми втратили спокій та безпеку! Адже після розпаду Османського Халіфату ми розкололись на більше ніж п’ятдесят країн . У часи держави Халіфат закони, ниспослані Аллахом, були нашою Конституцією. Але після його розпаду нашою конституцією стали закони Заходу, позбавленого людяності. Іслам був замінений світськістю, а Халіфат — республікою та демократією.

З цієї причини 28 Раджаба, що відповідає 3 березня, стало трагічним днем для Ісламської Умми. Це той день, який не повинен бути забутий або стертий із пам’яті мусульман,тому що з того самого дня ми задаємось питаннями: «Чому ми опинились у такому положенні?», «Чому ми не можемо прийти до єдності серед мусульман?», «Чому окупації, війни та масові вбивства відбуваються лише у мусульманських країнах?», «Чому наші правителі не реагують на жорсткі нападки на наших дітей та святині?»! Наш розкол та втрата цінностей почались саме того дня, коли наші вороги хочуть примусити нас забути.

Партія Хізб ут-Тахрір, яка розуміє цей факт, знов відмічає цей день, щоб згадати те, що ми забули, і відновити те, що ми загубили. Ця партія проводить заходи, присвячені річниці розпаду Халіфату по календарю хіджри в усіх куточках Землі. Хізб ут-Тахрір веде діяльність для повторного встановлення Халіфату за методом пророцтва і вказує на єдине рішення усіх нагальних проблем у встановленні цієї держави.

Колоніальний режим та його приспішники , стурбовані цією ініціативою, намагаються заборонити діяльність Хізб ут-Тахрір та залякати його хлопців шляхом різноманітних репресій. Хізб ут-Тахрір гордо вистояв перед усіма силами та підкорився лише Аллаху, ніколи не ставлячи під загрозу свої ідеї та методи! Ця партія дала надію Уммі, яка була у відчаї, на повторне встановлення Халіфату. Хізб ніколи не обманював мусульман і не водив їх за ніс!

О мусульмани! Наша країна була центром Халіфату протягом довгих років. Іще сто років назад мир знаходився під владою Стамбулу. Ми були захисниками Ісламу, надією та покровителями усіх пригноблених. Але ми стали пригнобленими після скасування Халіфату! Тепер же ми бачимо, як замість того, щоб бути надією для ображених, наші правителі співпрацюють з пригноблювачами! Вони порахували за честь працювати в інтересах Америки та співпрацювати з ворогом Ісламу — Трампом! Це — їх вибір, і вони можуть продовжувати у тому ж дусі, але дні нашої величі обов’язково повернуться до нас зі встановленням Халіфату, оскільки Халіфат — це обіцянка Аллаха, блага звістка Пророка Мухаммада ﷺ та спадщина наших пращурів. Халіфат буде встановлений не шляхом порожніх гасел, обману, брехливих обіцянок та демократичних методів, а шляхом ісламського політичного керівництва. Цим керівництвом є Хізб ут-Тахрір.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині

 

Головне меню