Не принесіть у жертву Ідліб, як ви зрадили Алеппо!

Туреччина
Друкарня

Спецпредставник США у Сирії Майкл Ратні заявив, що

«Сполученим Штатам стало складно переконати міжнародні сторони не вживати в Ідлібі необхідних заходів військового характеру».

Від прем’єр-міністра Туреччини Йилдирима поступило наступне повідомлення:

«Якщо США нанесуть удар по Ідлибу, то у якості превентивних заходів ми зачинимо кордони». «По Ідлібу ведуться успішні переговори з РФ та Іраном»,  сказав президент Ердоган

Окрім цього, відомо, що Туреччина стягує на кордон війська. Усе це говорить про те, що скоро на Ідліб обрушиться кривава бійня.

Західні держави-джерела терору, а також лояльні їм режими обрали ворожу позицію по відношенню до сирійської революції з самого початку. Вони вигадували плани за планами, будували пастки за пастками, щоб покласти край ісламському пробудженню; створювали теорії змови, щоб контролювати громадську думку та думки людей; як могли, продовжувати життя тирана Башара. Іран, його ліванська «Хізбалла», країни коаліції під керівництвом Росії та Америки спалювали, сокрушали та масово вбивали, але, незважаючи ані на що, не змогли поставити на коліна щирих мусульман. Після цього вони використали брудні гроші, якими змогли деяких політично неграмотних людей та здолати певний шлях по Сирії. Тепер же на шляху ї зловісних планів стоїть Ідліб.

О керівники Туреччини! У ту мить, коли Алеппо майже повністю був у руках мусульман, ви за наказом Америки вигадали брехню під назвою «Щит Євфрату» і стали рятувальним кругом для тонучих американських планів та Асада! Ви зробили усе, що у ваших силах, щоб не залишитись осторонь та приєднатись до вбивств мусульман древнього Мосула та його повного знищення, але не змогли там взяти участь, тому що ваш американський друг не бажав цього! Ви особисто по телефону передали привітання за успішно проведену операцію Аль-Абаді, ватажку банди «Сили народної мобілізації», який віддав наказ «вбивати усе, що рухається!» та перетворив ріки Тигр та Євфрат у цвинтар! Ви вступили у коаліцію зла під керівництвом США! Ви відкрили свої морські порти, аеродроми та повітряний простір для вбивств невинних мусульман, і тим самим ви стали співучасниками у цьому, а іноді скеровували на це і свої літаки! Щоб догодити вашому союзнику, що коїв масові вбивства у Рацці, і щоб отримати право бути його найманцем тут ви вступили у конкуренцію з «Демократичним союзом»/«Робочою партією Курдистану», і але вас і туди не пустили! Невже тепер ви об’явите «терористами» 2,5 мільйонів мусульман Ідлібу за їх відмову від демократії і станете співучасником їх масового вбивства , зачинивши кордони?

Хіба ви не говорили про те, що якщо отримаєте перемогу в Алеппо, то переможе і Мосул? Ви адже хотіли бути надією для невинних жертв та їх захистом від тиранів? Хіба ви не твердили, що «гра», яка відбувається навколо наших країн — справа рук одного «джерела», як і обіцяли твердо виступити проти сил, які стоять на його боці? Як же ваша обіцянка зруйнувати «ігри» проти Сирії та Іраку? Це ви так захищаєте пригноблених , будучи заодно з Росією, Іраном та Америкою?! Горе вам! Єдина місія, яку вам доручили колонізатори, — надавати гуманітарну допомогу!

О володарі влади! Вже сотні тисяч невинних мусульман вбиті по сей день, а ви як і колись намагаєтесь бути друзями невірних, які породжують цю тиранію , і намагаєтесь допомогти жертвам по ініціативі тиранів! Клянусь Аллахом, ваше зрадництво — набагато потворніше, аніж ваші слабкість та мовчання! Ця лицеміра політика , що підкорена американській гегемонії, буде занесена плямою ганьби на сторінки історії. Мусульмани ніколи не забудуть те, що ви робили! А що стосується нашого Господа, то на вас чекає суворий розрахунок з Ним та велике покарання ! У той День Аллах запитає з вас за ваше зрадництво та за залишення мусульман без якої-небудь допомоги!

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині
Субота, 20 Зуль-каъда 1438р.х.
12.08.2017 р.

Головне меню