Прояви турботу про Східний Туркестан. Не мовчи перед несправедливістю Китаю!

Туреччина
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Туреччині провів прес-реліз «Прояви турботу про Східний Туркестан. Не мовчи перед несправедливістю Китаю!» після п’ятничної молитви у мечеті Маліка Хатун в Анкарі та мечеті Фатіх у Стамбулі.

У прес-релізі у Стамбулі взяла участь велика кількість біженців із Східного Туркестану. У прес-релізі були зчеплені наступні аспекти:

«Утискання, що кояться у Східному Туркестану, неможливо виразити словами. Наших братів вішають, сковуючи їм руки і ноги, вбивають, заливаючи їм у горло розчин бетону; нашим сестрам не дозволяють вагініти і народжувати дітей, стерилізують чоловіків. Безбожний китайський режим, не рахуючись з недоторканістю приватного життя, поселяє китайця у кожну мусульманську родину, і 1 мільйон мусульман утримується у концтаборах.

Звертаємось до колоніального Китаю із Туреччини! Знайте, вам не погасити світло Ісламу! Віра мусульман не така ламка, як атеїзм, у який ви вірите і від якого відмовляєтесь при першій же складності! Ми у курсі того, що ви безстрашно чините несправедливості на адресу мусульман-уйгурів і набираєтесь сміливості через мовчазну позицію режимів, пануючих на мусульманських землях. Ця ваша безрозсудна агресія проти Ісламу і мусульман виходить із лицемірства, пануючого у міжнародні спільноті. Нехай буде вам відомо, що Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва, про який передвіщав Посланець Аллаха ﷺ, приведе до відповіді усіх, хто коїв несправедливість на адресу мусульман,з дозволу Аллаха! Халіф у статусі щиту Умми власноруч винесе рішення тиранам за їх «заслуги».

О правителі мусульманських країн! Мусульмани-уйгури є вашими братами, а Східний Туркестан — частиною цієї Умми. Деякі із них прибули у наші землі у пошуку притулку і порятунку для себе і своєї честі від китайського режиму. Єдиною їх виною є те, що вони є мусульманами, за що наразились на різні репресії на своїй землі. Хіба їх волання про допомогу не доносяться до вас? Хіба крики наших сестер, на чию честь посягнули, не чути за стінами ваших палаців? Скажіть, заради Аллаха, ви не чули усього цього? Чи може ваші серця скам’яніли?! Тим не менш, ви зажди готові виступити з війною в інтересах Америки. Але що ви готові зробити для мусульман? Або і тут ви послідуєте за політичними розрахунками? Ви будете ігнорувати розрахунок зі своїм Господом на користь кредиту, отриманого від Китаю? Ви будете і надалі проголошувати легітимність цього колонізатора, говорячи: «Ми визнаємо єдність території Китаю»? Не забувайте, що обіцянка Всевишнього Аллаха наступить! Розрахунок перед нашим Творцем вище усього вашого політичного реалізму! І знайте, що з приходом того Дня покаяння вам не допоможе».

О мусульмани! Прислухайтесь до криків, які волають із Східного Туркестану! Не залишайтесь байдужими до їх криків, подібно правителям! Приводьте до відповіді правителів, які ігнорують волання ваших братів і сестер! Не акцентуйте свою ненависть лише на комуністичному Китаї, закликайте правителів до мобілізації заради перемоги. Дійте для встановлення Праведної держави Халіфат за методом пророцтва, яка притягне усіх цих пригноблювачів до відповідальності і буде протистояти їх несправедливості. Надайте підтримку тим, хто веде подібну діяльність!

 

Інформаційний офіс Хізбут-Тахрір Туреччина
№ T.R/B.A/2018 / 019
П’ятниця, 21 Рабі ус-сані1440 р.х.
28.12.2018 р.

Головне меню