Навіть якщо ви розробите план не на сто, а на тисячу років, Єрусалим усе одно буде залишатись нашим!

Туреччина
Друкарня

28 січня 2020 року пихатий президент США Дональд Трамп і прем’єр-міністр окупаційного сіоністського утворення Біньямін Нетаньяху, представши перед камерами ЗМІ у Білому домі, об’явили про «мирний план», який вони віддають перевагу називати «Угодою сторіччя».

Вони з похвалянням і цинізмом заявили про нову змову проти Палестини, щоб «очистити» благословенну землю від присутності мусульман згідно з їх «мирним планом».

Ми, Хізб ут-Тахрір у Туреччині, з тієї самої ночі почали кампанію по реагуванню на дану заяву, провівши у 15 містах Туреччини прес-релізи і колективні дії. Перш за усе, 29 січня ми провели мітинг перед американським консульством у Стамбулі, а потім 31 січня організували марш, у якому після п’ятничних молитов в Анкарі, Адані, Бурсі, Газіантепі, Хатаі, Кахраманмараші, Мерсині, Ізмірі, Тетвані, Вані і Ялові взяли участь величезні натовпи мусульман. І, нарешті, 2 лютого ми провели прес-релізи у містах Анталья, Айдин і Шанлиурфа.

У прес-релізі про змову, яку називають «Угода сторіччя були озвучені наступні важливі повідомлення: «Розглядаючи зміст цього брудного і смертоносного плану, ми знаходимо, що єдиний Єрусалим там є столицею сіоністського утворення, а палестинцям дається 4 роки для реалізації умов, необхідних для створення своєї держави. До того ж окупаційна влада «Ізраїлю» зможе анексувати і розширяти поселення на Західному березі річки Йордан, що позбавить понад 6 мільйонів палестинських біженців права на повернення у рідні дома. Три чверті території благословенної землі будуть передані сіоністам, а на решті одній чверті землі буде створена уявна Палестинська держава, яка не буде мати ніякої значущості і впливу. Дана угода повна принизливих пунктів для палестинських мусульман».

На адресу правителів мусульман ми сказали: «Хіба атаки, які здійснюються на Палестину, не є атаками на життя і майно ваших братів, на ваші святині і на вашу релігію? Хіба волань жінок, сліз дітей, криків матерів і крові шахідів вам мало, щоб перейти до активних дій?! Чого ви усе іще чекаєте, у той час як у вас є жадаючі шахади воїни, повні зброї арсенали і незлічені багатства?! Невже Вас аніскільки не хвилюють ці пихаті позиції, безрозсудні заяви і підступні плани Америки і сіоністського утворення?».

Також ми вказали на дієве і єдине правильне рішення палестинського питання: «Ґрунтовне рішення якої-небудь проблеми полягає в усуненні початкових чинників, які потягли за собою проблему. Рішення палестинського питання полягає у викоріненні сіоністського утворення «Ізраїль» із благословенної землі мечеті аль-Акса. Будь-які інші плани врегулювання марні і не можуть бути прийняті до розгляду».

Також ми виражаємо свою вдячність усім братам, які взяли участь у наших заходах, і просимо для них у Аллаха вдоволення. Єрусалим буде звільнений від сіоністів і від їх послідовників так само, як він був звільнений від хрестоносців. З дозволу Аллаха, цей день наступить,і він не за горами. Всевишній Аллах сказав:

وَلَتَعۡلَمُنَّ نَبَأَهُۥ بَعۡدَ حِينِۢ

«А ви неодмінно дізнаєтесь звістку про нього через певний час» (38:88).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині
№ T.R/B.S/2020 / 001
Неділя, 8 Джумада аль-ахіра 1441 р.х.
02.02.2020 р.

Головне меню