57 лідерів не варті одного халіфа!

Туреччина
Друкарня

Прес-реліз

 Геноцид сіоністського утворення «Ізраїль» проти мусульман в Газі, якому сьогодні виповнися 6-й тиждень, усе іще триває за підтримкою колоніальних США і західних держав куфру і при мовчанні колабораціоністських боягузливих правителів мусульманських країн. Рівно шість тижнів смерть обрушується на мусульман в Газі. Дома, мечеті, лікарні, школи, табори — скрізь ідуть інтенсивні бомбардування.

Світ вже декілька тижнів спостерігає за кадрами вбивств мусульман. В Газі збирають і ховають спотворені тіла жінок, дітей, немовлят і навіть плодів. Ніхто не чує криків матерів, отців і дітей, які ридають від відчаю і від чиїх волань здригаються небеса. «О, мусульмани, о, правителі, о, армії, де ви?». Їх заклики залишаються без відповіді. На сьогоднішній день число мучеників в ході масових вбивств перевищило 12 тисяч людей, і майже 5 тисяч із них — діти і немовлята. Під час атак були повністю зруйновані 25 лікарень, 253 школи, 71 мечеть і тисячин будівель. Лікарня «Аль-Шифа», яка стала символом Гази, була осаджена солдатами окупаційного сіоністського утворення, а перебуваючі в ній поранені були залишені помирати.

Поки усе це відбувалось в Газі, лідери країн-членів Організації ісламської співпраці зібрались в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Асад, вбивця майже мільйона сирійських мусульман, іранський президент Раісі, який є його партнером в цих масових вбивствах, і Сісі, путчист, який вбив десятки тисяч мусульман в Єгипті, були присутніми на зустрічі, де лідери говорили порожні патріотичні промови, приймали резолюції засудження і закликали Генеральну Асамблею ООН вжити заходів. Лідери 57 країн-членів ОІС, що визнає Махмуда Аббаса, який роками зраджував палестинську справу, єдиним законним представником палестинського народу, безсоромно почали вимагати дозволити їм доставляти в Газу гуманітарну допомогу — продовольство, медикаменти і паливо.

Ми — як Хізб ут-Тахрір в Туреччині — на минулому тижні провели прес-конференції під назвою «Газа помирає, не примиряйтесь! Підтримайте!» в 9 різних містах: в Аксараї, Айдині, Кахраманмараші, Кючюкчекмеджі (Стамбул), Умранії (Стамбул) і Ялові у п’ятницю 10 листопада, і в Адані, Бурсі і Газіантепі у неділю 12 листопада. Учора, у п’ятницю 17 листопада, ми вийшли на площі в 5 різних містах: Діярбакирі, Мерсіні, Ізмірі, Сіліврі (Стамбул) і Фатіху (Стамбул), щоб підтримати наших братів і сестер із Гази, які піддались жорстокій різанині з боку окупаційного сіоністського утворення, і продемонструвати нашу реакцію лідерам 57 країн-членів Організації ісламської співпраці. В прес-релізі під заголовком «Жорстокість в Газі не припиняється. 57 лідерів не дотягують до одного халіфа» ми звернулись до цих правителів і сказали:

«О, лідери, королі, принци, президенти і правителі, які зібрались під іменем Організації ісламської співпраці! Хіба нікому із вас не спало на думку мобілізувати армії, які складаються із мільйонів солдатів, коли зібрались лідери 57 країн? Невже нікому із вас не спало на думку, що силі можна протиставити тільки силу, а ці сіоністи-окупанти розуміють тільки силу? Невже нікому із вас не спало на думку покласти край цьому геноциду за допомогою своїх сухопутних, повітряних, морських сил і добре оснащеної зброї? Невже вам не спало на думку хоча б розірвати усі свої дипломатичні, військові і торгові відносини? Невже вам не спало на думку нічого конкретного, окрім як засудити зрадництво, яке називається дводержавним рішенням, закликати до відповіді Організацію Об’єднаних Націй і вимагати розслідування від прокурора Міжнародного кримінального суду? Заради Бога, для чого ви зібрались, чого ви чекаєте? Знищення усіх мусульман там? Щоб в Газі не залишилось жодної живої істоти?».

Ми хотіли б подякувати представникам громадських організацій та усіх мусульман, які взяли участь в наших прес-релізах і акціях протесту і виступили з промовами. Нехай буде задоволений Всевишній Аллах усіма мусульманами, які вийшли на площі, щоб підтримати палестинський народ і нагадати правителям про їх відповідальність. Нехай Аллах ниспошле Свою нусру Газі та усій Палестині через праведного халіфа і хоробрих командирів. Амінь...


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Туреччині
№ T.R/B.S/2023/014
18.11.2023 р.
№ T.R/B.S/2023/014


Головне меню