О, правителі! Почніть діяти! Якщо не зараз, то коли?!

Туреччина
Друкарня

Прес-реліз

В суботу, 7 жовтня, мусульмани Палестини та усіх мусульманських країн прокинулись з хорошими новинами, з радістю і надією в очах. Тому що в цей день в 07:30 палестинські герої почали масштабну операцію проти окупаційного «Ізраїля». В ходе цієї операції, яку вони назвали «Туфан аль-Акси», палестинські муджахіди, які увійшли на окуповані території із Гази, атакували військові штаби, тюрмі, форпости і стратегічні бази окупаційного сіоністського утворення. Вони виловлювали на вулицях і проспектах боягузливих євреїв, які думали, що перебувають в безпеці завдяки залізному куполу, утирали їм носи, вбивали сотні окупантів і брали їх в полон.

Терористичне утворення «Ізраїль», які розширює свою окупацію з 1948 року, користуючись боягузтвом арабських урядів і мовчанням правителів Туреччини та інших мусульманських країн, цього разу виявилось безпорадним перед атаками муджахідів і вдалось до втечі. Ця ситуація показала усьому світу, наскільки слабким і боягузливим є сіоністське утворення «Ізраїль». У той час, як підступні уряди мусульманських країн гоняться за нормалізацією відносин з окупаційним сіоністським утворенням, приймають у себе його вбивць і ведуть з ними дружні переговори, палестинський народ і героїчні муджахіди показали усьому світу, що справжньою нормалізацією є піддавання окупаційних євреїв приниженню і безпорадності, як це трапилось у ці дні.

Палестинський народ зробив те, що повинен був зробити, тепер ваша черга, о, правителі! Уявіть собі, що будуть робити євреї, які сьогодні розбігаються направо і наліво немов оскаженілі віслюки перед лицем цієї атаки, початої невеликою купкою палестинських героїв, перед лицем Мехметчика1 і турецької армії. Завдяки тим крокам, які ви вживете зараз, у вас буде можливість увійти в історію. Про вас будуть говорить протягом сторіч у зв’язку з великою війною, яку ви поведете. Як не була забута перемога Салахуддіна аль-Айюбі, який очистив Єрусалим від хрестоносців, так і ця велика перемога не буде забута у віках. Не бійтесь Америки, старшого брата «Ізраїля», який заохочує окупаційне сіоністське утворення! Не звертайте уваги на погрози дряхлого президента США Байдена! Не забувайте, що скручування шиї окупаційного «Ізраїля» вселить в них набагато більший страх!

О, хоробрі командири! Перед вами — історична можливість! Ви бачили, що зробили мусульмани, які не володіють державною владою, у яких вкрай обмежені засоби?! Вони приголомшили загарбників і примусили їх втікати без оглядки. Якщо ви хочете, то ви зможете стерти з лиця землі «Ізраїль». Ви можете вписати свої імена в історію золотими буквами. Якщо ви хочете скористатись цією історичною можливістю і піднести своє положення перед Аллахом і в очах мусульман, дійте зараз. Якщо не зараз, то коли?! Не оглядайтесь назад! Народ мусульманської Туреччини підтримає вас в будь-якому кроку, який ви зробите заради цієї справи.

О, мусульмани! Не дайте себе обдурити тим, хто недооцінює дану ситуацію, в якій окупаційному сіоністському утворенню був нанесений біль і приниження! Брехня про те, що окупаційний «Ізраїль» дуже сильний, тепер викрита. Він виявився надутою повітряною кулькою і картонним тигром. Наступний крок — скрутити йому шию і вигнати його з благословенної землі аль-Акси. Тим, хто це зробить, буде держава Праведного Халіфату, яка буде встановлена дуже скоро. Саме вона зруйнує стіни і вали цього боягузливого ворога, ліквідує його існування і зітре з лиця землі арміями, наступаючими з усіх куточків Землі. Тому не погоджуйтесь на дводержавне рішення проблеми Палестини — американський план, який намагаються запровадити Туреччина та інші держави. Не погоджуйтесь на маленьку Палестину, кордони якої будуть визначені безбожними США! Вимагайте Халіфату! Тому що єдине рішення для Палестини — це держава Праведного Халіфату!

وَيَقُولُونَ مَتَىٰ هُوَۖ قُلۡ عَسَىٰٓ أَن يَكُونَ قَرِيبٗا

«Але вони скажуть: «Коли ж це трапиться?». Скажи: «Можливо, це трапиться дуже скоро!» (17:51).

№ T.R/B.S/2023 / 010
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туреччина

1. Мехметчик (дослівно — «крихітка Мехмет») — збірна назва, з ласкою вживане відносно військовослужбовців озброєних сил Турецької Республіки і Османської Держави. В Великобританії у якості еквіваленту вживається «Томмі Аткінс», в США — «добой» чи «G.I. Joe», в Австралії — «діггер», в Новій Зеландії у роки Громадянської війни в США відносно солдатів, які брали участь на стороні Конфедерації, — «Джонні Реб». Наприклад, такий термін як Пійаде Мехметчик (піхотинець «крихітка Мехмет»), Сюварі Мехметчик (кавалерист «крихітка Мехмет»), Топчу Мехметчик (артилерист «крихітка Мехмет»), на відміну від «мехметчика», практично не вживались. 

Головне меню