Священний місяць Рамадан Башар почав з вбивства людей:Хама – знову жертви…

Сирія
Друкарня

Після місяця облоги міста Хама, який був свідком найбільших протестів спільноти, що вимагала усунення режиму Башара Асада, вранці у неділю 31/07/2011 танки сирійського війська вдерлися до міста чотири осі центром тяжкої артилерії та міномет.

Це нагадало різанину Хафеза Асада та його брата Ріфата Асада. Ось і він – його син та спадкоємець слідує тому ж самому шляху злочинів. Ніби на гордовитій Хамі написано, що вона згорить від злочинів цієї урядової шайки, доки Аллах не дозволить новий світанок, у якому усе добро.

 

Після падіння Хами кількість вбитих на момент написання цієї заяви, сягнула близько 113 мучеників та великої кількості поранених, так що лікарні не у змозі прийняти більше, і ті лікарні, що оточені службами безпеки, як Бадр, Аль-Хурані та Хікма. Зверніть увагу, що більшість мучеників померли від кульового поранення у голову снайперами, які були розміщені на дахах будівлі електромереж та головної в’язниці у місті. Місто перетворилося на зону військових дій. Це відбувається не в Тель-Авіві з євреями, а в Хамі, щоб знищити вільний народ, якого мучив злочинний режим на протязі чотирьох десятиріч. Він почав відкрито казати правду, не боячись нікого заради Аллаха, та почав вимагати усунення режиму,після того як раніше найбільше, що він вимагав, це відставку Мухафіза або Атефа Нагіба, або Махера Асада. Війна цього режиму не обмежувалася проти його власного народу в одній тільки Хамі, а також була об’явлена проти усіх сирійських міст. Після обстрілу танками околиць аль-Джура, західний Дейр аль-Зур, загальна кількість тих, хто пав від рук режиму, у цей день досягла близько 145 осіб. Не визнає дівчинка із міста, що трясеться під бронею злочинів цього режиму, картину, при вигляді якої розриваються серця, але воно не рухається мовчки незграбно для Ліги арабських держав та міжнародного суспільства, які дають Башару шанс за шансом холоднокровно вбивати свій народ під приводом переслідування озброєних угрупувань, які «тероризують людей та розповсюджують розруху та хаос»!

Цей режим чинить пригноблення, після того як використав або майже використав усі свої карти, щоб встановити свою слабку несталу владу. Він намагався розіграти карту міжплемінного конфлікту та підбурювання однієї громади проти іншої, озброюючи їх, як він зробив у Хомсі, Талкаласі, Катні, Забадані, та старанно намагався спровокувати людей до насилля, щоб отримати інше виправдання вбивати свій народ. І аварія поїзду і вибух трубопровіду також із його злочинів. Як же це могло б статися без відома режиму? Навпаки, це сталося під його плануванням, управлінням та підтримкою! Усе відбувається так, ніби здійснюється американсько-ізраїльська мобілізація по розділенню Сирії.  

Башар та його клещата  зробили те, що відкриє двері для їх загибелі, з дозволу Аллаха. Навіть якщо його справа буде вирішуватися через розпалювання міжплемінного розбрату, щоб прислугувати своїм панам та урятувати свій трон. Але він забув або робить вигляд, що забув, що сирійська вулиця, коли кипить, то горить бажанням усунути тиранічний режим, так що не врятує його зусилля його хазяїна.

У цій ситуації ми опиняємося перед більш ніж співчуттям:

до нашого народу у Сирії:

Ми попереджаємо вас, щоб ви не попалися у засідку жертвувань, яку приготував вам ваш режим, у голові якої озброєний насильницький шлях. Ми вас дуже цінимо, щоб припустити, що ви підете цим шляхом. Навпаки, ви продовжите декларувати свою відмову від нього мирним шляхом та проявите терплячість відносно мук, що кояться вам. Таким був шлях вашого Благородного Пророкаﷺ, коли він казав родині  Ясіра: «Терплячість, родина  Ясіра…», та обіцяв їм Рай та полегшення. Стережіться інших вимог із демократії або цивілізованої країни, тому що це призведе до провалу вашу працю у цьому житті та у наступному. Як ми кажемо вам, що ваш вихід повинен бути тільки заради Одного Аллаха, та заради втілення закону тільки Одного Аллаха. Ми просимо Аллаха, щоб це скоро сталося.

до щирих офіцерів та солдатів, які усе ще виконують накази режиму:

Чому ви мовчите відносно злочинів, що проливає кров мусульман, який не боїться Аллаха. Навпаки він далекий від страху перед Аллахом, та близький до злочинів проти Його рабів !?

Чому ви мовчите відносно вбивства жінок, дітей!? Ви ж їх брати та сини! Ви маєте силу та захист, щоб скерувати справи у правильному напрямку, як захист вашого народу та виконання закону вашого Господа?!

До якого часу ви будете підкорятися тим, які керуються законами невір’я над нами і відмовились від закону  Милосердного, і які вбивають, виганяють та кидають до в’язниці кожного, хто закликає до Аллаха?!

Чи втамували вас органи безпеки режиму та його  хулігани, що набралися хоробрості над вами та вбивають наш народ тут і вони ваш народ, та вбивають ваш народ там і він наш народ?! Цей режим є презренним, щоб мовчати про нього.

Чи не кипить ваша кров при вигляді пролиття крові невинних, опорочуванні честі вільних та холодних мертвих тіл дітей, що загорнуті у саван, ніби вони кличуть вас по допомогу?Чи немає серед вас ансарів Аллаха, вашої релігії і для нас – слабких мусульман?

Чому цей режим, що зрадив проблеми свого народу, боїться відповісти євреям, які докладають зусиль в окупації Голанських височин з 1967 року та у приниженні його, у той час як він швидкий як ніколи у відповіді своєму народу, обстрілявши його з танків та гелікоптерів, і у використанні вас, о солдати і офіцери, у якості інструмента у своєму злочині. Дайте відповідь Аллаху, змінивши цей режим,не даючи йому можливості втягувати вас у пролиття крові мусульман.

О щирі офіцери та солдати:

Рішення у ваших руках, не залишайте його. Багато  очей обернені до вас – не залишайте їх без підтримки. Ви ж гідні цього, і як прекрасні гідні… Ми закликаємо вас, і закликаємо у вас мужність Саъда Ібн Муаза та його прибічників  із ансарів , які заволоділи величчю двох світів за допомогою Аллаха… Чи не настав час показати себе Аллаху з хорошого боку, щоб одержати перемогу за допомогою того, за допомогою чого ви вже перемогли?! Чи не пора вам визволити ваш народ від лиха цього режиму, що звалився на його і на ваші груди на протязі десятиріч?! Так, вже час   вже час.

О, Аллах, ми прохаємо Тебе у цьому святому місяці, з тим що Ти – Аллах, Єдиний, Один, Вічний, який не породжує, і не був народжений, і ніхто не схожий на нього, визволи нас від туги та зжалься над слабкістю нашою та помстися за нас, і зроби цей великий місяць місяцем визволення та перемоги для мусульман у Сирії і в інших місцях.

О Аллах, якщо ж Ти не змилуєшся над нами, то хто ж змилується над нами, якщо ж Ти не допоможеш нам, то хто ж тоді допоможе нам?

О Аллах зроби нам пошану володарями сили та захисту, які нададуть нам можливість відвернути муки від Твоїх рабів та відновити керування Твоїм Шаріатом… О Аллах пошли нам Ансарі, подібно ансарам Посланця Аллаха. Всевишній Аллах сказав:

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

«Воістину, ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті та у той день, коли встануть свідки» (40:51).

О Аллах, воістину Ти – прекрасний Господь та прекрасний Відповідаючий і остання наша молитва – хвала Аллаху, Господу світів.

Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір
Вілаят Сирія
Понеділок, 1 рамадана 1432 г.х.
01/08/2011

Головне меню