Ухвалення опозиційними силами, а саме Національною радою, Фарука аш-Шара у якості голови перехідного періоду

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Ухвалення опозиційними силами, а саме Національною радою, Фарука аш-Шара у якості голови перехідного періоду – це явний доказ того, що дана опозиційна сила відкололася від страждань та сподівань благородної революції у Сирії

У період, коли збільшилася напруженість на турецько-сирійському кордоні після бомбардування сирійськими військами турецького містечка Акчакалє та вбивства п’ятьох мирних громадян із однієї турецької родини, відповідна реакція турецького боку на політичній арені зводиться до того, що міністр іноземних справ Туреччини Ахмет Давутоглу, виступаючи перед нами, вносить нову, але у старому дусі пропозицію. Суть якої полягає у тому, що віце-президент Сирії Фарук аш-Шара повинен зайняти місце президента Башара, ставши головою перехідного уряду, щоб зупинити безперервні громадянські війни у Сирії, загалом мова  йде про реалізацію Єменської моделі. Давутоглу не зупинився на цьому, а підлив іще більше масла у вогонь, коли сказав, що аш-Шара «розумна та порядна людина, який не брав участі у масових вбивствах у Сирії, і ніхто краще, аніж він, не знає сирійський режим». Також він вважає, що «опозиція у майбутньому схильна до допущення аш-Шара до управління сирійським керівництвом». Ще не скінчив Давутоглу нести цю нісенітницю, як на  підтримку посипалися заяви так званої опозиції Національної ради, яка на корені прогнила, визнавши Америку та користуючись її підтримкою. Також  послідувала  заява про проведення розширеного засідання опозиції, яке відбудеться у Катарі 17.10.2012р. з метою просунення даної пропозиції та фіксації відповідної реакції на це!

 

Спостерігаючи за вищесказаною картиною Хізб ут-Тахрір хоче нагадати мусульманам у Сирії  про нижче вказані істини:

– Дана пропозиція є американською. США озвучують його за допомогою Давутоглу та йому подібних. У даному випадку Америка досліджує запропоновані нею рішення, щоб поспостерігати за реакцією людей! У свою чергу, ми хочемо запитати Давутоглу: Невже ти й досі не зрозумів, що положення на місцях переросло дану сумнозвісну пропозицію?! Далі, невже ти не обізнаний, що Фарук аш-Шара зараз знаходиться у владі Башара? І яким чином він збирається реалізувати твою пропозицію без згоди на те Башара? Насправді, усе це приготований американцями пиріг з  отруйною начинкою, який запропонувати можуть лише позбавлені самостійності, прогнилі та порочні особи!

–Фарук аш-Шара є світською особистістю, прихильником баасістської партії та сином цього режиму. Його виховав Асад-батько, щоб потім його успадкував син. Така людина як аш-Шара працював міністром іноземних справ під час правління батька на протязі п’ятнадцяти років, а потім у весь час правління віце-президентом у Башара, що дає чітке уявлення про вдоволенням цією фігурою  злочинцями як Хафезом, так і Башаром. А ці дві особи ніколи не виказували поблажливість у відношенні тих, хто навіть у малому намагався суперечити їх політиці. Також зайняттям цих двох посад на протязі стількох років вкрай ясно каже про те, що аш-Шара до кінчиків волосся просякнутий послужливістю перед Америкою, яка ймовірніше за все й рекомендувала як батьку, так і сину не залишати його у стороні і сьогодні саме вона рекомендує його у якості альтернативи Башару.

–Хізб ут-Тахрір попереджує щирих осіб, хто знаходиться у політичній опозиції за кордоном, у тому числі перестерігає віруючу та терплячу озброєну опозицію всередині країни від Катару, Саудівської Аравії, Туреччини, від їх ЗМІ та від кожного, хто намагається продати найблагороднішу революцію за мізерну ціну. Усі вони намагаються видатися вашим очам людьми, які сприяють вашій революції, щоб потім вони змогли нав’язати вам, або продиктувати  рішення  своїх  хазяїв. Якщо б усі вони були щирі та чесні з вами, тоді б вони забезпечили вас зброєю, що швидко допомогло б вирішити участь злочинного сирійського режиму, вони не допустили б більшого вбивства ваших батьків, матерів та дітей. Але вони відмежувалися та почали шукати собі виправдання, вони почали казати те ж саме, що й казали їх хазяї: «Ми остерігаємося, що ця зброя може потрапити до рук терористичних угрупувань», а вам добре відомо, що під терористами вони мають на увазі Іслам, а під терористичними організаціями – озброєні ісламські групи. Істину сказав Всевишній Аллах:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

 «Вони  мстилися їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального» (85:8).

Шановні мусульмани у переможному Шамі!

Кращою відповіддю на усі змови проти нас у Сирії може стати міцна відданість до релігії Аллаха, Його Книзі навколо якої ті, хто об’єднаються, будуть на прямому шляху. Найсильніша відповідь  нашим ворогам як  явним, так і прихованим, далеким та близьким, може стати  наша згуртованість навколо заклику та діяльності зі встановлення  другого праведного Халіфату, за якого наше життя буде щасливим, а без нього ми підемо на цьому шляху шахідами. Ціна, яку ми сплатили, висока – це життя наших шахідів, стогнання замучених від болю поранених, гіркота втрати близьких людей, катування наших дітей. Усе це з дозволу Аллаха не буде даремно витрачено на шляху реалізації планів маріонеток та їх хазяїв, навпаки, усі ці жертви приведуть до здійснення великої перемоги у цьому світі та до вищого степеню Раю – Фірдаусу у наступному світі, інша Аллах… Так спрямуймо себе до найвищої мети, щоб досягнути височин. Ми  народ Шаму, про який казав наш улюблений Пророк ﷺ: «Блаженство для Шаму», і у відношенні нас із дозволу Аллаха буде здійснена Його обіцянка:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

 «Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та чинили праведні діяння, що Він обов’язково зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він обов’язково надасть їм можливість сповідувати  їх релігію, яку Він схвалив для  них, та замінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не додають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

Хізб ут-Тахрір                            
Сирія    
24 Зу аль-Каада 1433 р.х.
10.10.2012

Головне меню