Звернення до Хізбулла: невже вчинення найжахливіших злочинів проти дітей, жінок та літніх мусульман у Сирії є обов’язком джихаду?

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

02.10.2012 Хізбалла провів поховання трьох своїх бійців, це було показано каналом «Аль-Манар», медіа-каналом, який  підтримує  злочинця Башара. У заяві на своєму веб-сайті Хізбуллах сказав: «На цих похованнях тужили та проводжали тіло мученика, командира Алі Хусейна Насіфа Абу Аббаса, який помер, виконуючи свій обов’язок  джихаду, його родина, люди міста та сусідні прилеглі території». Достовірні джерела  підтвердили  інформацію про вбивство даного командира  шляхом вибуху міни, закладеної повстанцями на шляху пропускного пункту до сільського господарства у районі аль-Къасір, який був обложений повстанцями більш ніж вісім днів. Вони зробили це, знаючи про існування членів Хізбулли на пункті, маючи  намір узяти  їх у полон. Те, що штовхнуло Хізбуллах на відправку військових начальників для  підкріплення привидів Асада, це облога, вони  хотіли  зняти її і для цього були самі у засідці, де також вбили полковника із армії Асада.

 

Офіційна заява Хізбулли дуже ризикована та небезпечна, і змушує нас переусвідомити систему концепції, на основі якої він будує свою боротьбу,бо поза усіляких  сумнівів, виявилося, що військова точка зору Хізбалли не однакова з нашою. У той час, коли Хізбаллах заявляє про себе, і каже, що він є джихадістською партією, і що його допомога Божественна. У цей же самий час він заявляє, що вбитий є «шахідом» і що він «виконував свій джихадістський обов’язок», не дивлячись на те, що він вбивав мусульман на території Сирії разом із привидами Асада, воістину це дивує нас та жахає! Невже боротьба та вбивства мусульман стали джихадом?! Невже участь у скоєнні найжахливіших злочинів, які чинять хіба що дикуни проти мусульманських дітей, жінок та літніх у Сирії , стало джихадом?! Невже підтримка та запобігання падінню світського сирійського режиму, ворожого до ісламської релігії стало обов’язком джихаду? Всевишній Аллах говорить:

فَمَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ

«Що з вами? Як ви судите?» (10:35).
  

О, мусульмани Сирії:

Те, що відбувається у нашій благословенні країні – лихо та велике випробування, яким Аллах відрізняє добре від злого, лицемірів від правдивих. Існують хадіси про останній час і про смуту цього часу, із того, що ми спостерігаємо сьогодні. Жоден не розкриє та не рішить наші проблеми, окрім Аллаха, і нашого міцного дотримання Його шаріату та сунни Його Посланця ﷺ, а також слідування його історії. Передає Абу Дауд, у правильному хадісі від Абу Наджіха аль-Ірбада бін Сарійа, нехай буде вдоволений ним Аллах,сказав: (Одного разу) Посланець Аллаха ﷺ помолився з нами, і звернувся до нас із повчанням, від якого серця наші відчули страх, а із очей потекли сльози, і ми сказали: «О, Посланець Аллаха, це схоже на повчання того, хто прощається, так дай же нам настанову!» Він сказав: «Ось моя настанова вам: бійтеся Всемогутнього та Великого Аллаха, слухайте та підкорюйтеся, навіть якщо керувати вами буде раб із Ефіопії. Воістину, той (із вас), хто буде після мене, побачить багато розбратів і тому вам варто дотримуватися моєї Сунни та сунни праведних халіфів, які на правильному шляху, ні у чому не  відступатися від цього та повністю уникаючи нововведень, адже кожне нововведення є омана!»

О мусульмани у Сирії:
 
Ми живемо сьогодні у смуті, у якій люди розмежуються на два табори, як сказав Посланець Аллаха ﷺ: «Табір віри, у якому, воістину, немає лицемірства, і табір лицемірства, у якому воістину немає віри». Також він сказав: «Табір мусульман у день кровопролитного бою в аль-Гуті поряд із містом, яке зветься Дамаск, він із кращих міст Шаму».(Абу Дауд)..Так будьте ж, о, мусульмани, зі своїми братами у таборі віри і поверніть історію перших, міцно тримаючись за сунну Пророка ﷺ і за сунну праведних халіфів, як заповів вам Посланець Аллаха ﷺ, і цього можна досягнути лише зі створенням Халіфату на основі методу пророкування, згаданий Пророком ﷺ у хадісі, переданому від Ахмада: «…потім буде Халіфат на основі метода пророкування…».

Хізб ут-Тахрір                            
Сирія
19 Зу аль-Каада 1433 р.х.
05.10.2012

 

Головне меню