О, мусульмани Сирії: Стережіться омани «свято перемир’я»

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Стережіться омани «свято перемир’я», воістину, Брахімі є партнером кримінального сирійського режиму у нав’язуванні Американського рішення

Арабський міжнародний посол до Сирії Лахдар Брахімі, звернувшись з пропозицією «свято перемир’я», прагне зробити пролом у тупиковій стіні революції, яка повстала перед Америкою та усіма її спробами охопити її. Ця пропозиція повинна узгодити поміж Брахімі та сирійським режимом, щоб режим зупинив машину вбивства на три дні Ід аль-Адха, і між ним та повсталим народом Сирії, щоб і вони припинили бойові дії проти системи. Щодо мети цієї пропозиції сам Брахімі сказав: «Це досягнення перемир’я  буде кроком у бік до більш всеохоплюючого перемир’я, і для того щоб зупинити потік зброї із-за кордону, і вивести важке озброєння із Сирії, а згодом для досягнення політичного рішення сирійської кризи». Ця пропозиція перемир’я є кроком у цілому загальному плані. Цей план прокоментований у Британській газеті  "Sunday Telegraph", де говориться про  те, що Брахімі утворив план по розгортанню миротворчих сил у Сирії, чисельність яких буде складатися із трьох тисяч солдатів-спостерігачів, це буде дещо на  кшталт сил ЮНІФІЛ у Лівані.

 

  Отож, у Брахімі є план, перший крок  якого полягає у тому, щоб повсталий народ Сирії прийняв та погодився з перемир’ям , у якому зупиниться вбивство так, щоб люди  відчули різницю, що підштовхне  їх до прийняття продовження цього спокою. А потім і до прийняття діалогу поміж опозицією та режимом для пошуку рішення  кризи, а для успіху цього і охоплення процесу безпеки у ході діалогу, на міжнародному рівні буде узгоджено відправлення міжнародних сил для підтримання миру. Отже, справа зовсім не у пропозиції «свято перемир’я», а йдеться про всеохоплюючий план мирного врегулювання.    

Той, хто уважно вивчив цей план, бачить, що він ані трохи не відрізняється від того, який був запропонований до цього сирійським режимом. Цей план зобразили так, що нібито його успіх заснований на згоді злочинного сирійського режиму припинити бомбардування. У цьому плані сирійський режим буде однією зі сторін діалогу для знаходження рішення та визначення майбутнього Сирії. Тому «Сови режиму» Джіхад Макдісій одразу ж поспіхом об’явив про те, що Дамаск готовий взаємодіяти позитивно з будь-якою ініціативою по припиненню насильства у країні, сказавши: «Успіх будь-якої  ініціативи вимагає взаємної  відповіді обох сторін», і він побажав успіхів Брахімі, сказавши  19.10.2012: «Ми хочемо спокою, але не заради вдоволення кого-небудь, а тому, що ми бажаємо, щоб заспокоїти ситуацію, щоб знайти рішення шляхом діалогу». Також цей план схвалений Америкою, а її агенти з правителів підняли  голоси  підтримки від Туреччини, Ірану, Єгипту, до Ліги арабських країн, Іраку, Лівану та Національної ради … Відомо, що ця пропозиція несе у собі просунення формування перехідного уряду, який буде очолювати  цей перехідний період, у якому вони мають на меті вкрасти революцію у Сирії  так само, як вкрали у Єгипті, Тунісі, Лівії і Ємені … Відомо також, що ця пропозиція несе у собі збереження  голови кримінального режиму, де усі його злочини будуть виправдані позицією думки, а не злочину.
 
Пропозиція «свято перемир’я» - це пропозиція, як несе у собі лихо, у неї змова хитрої  лиси, яка впевнила півника затулити очі, щоб з’їсти його. Вона легка, щоб люди прийняли її, і щоб легко було затягнути їх до неї. Але ця пропозиція – небезпечна та слизька, достатньо народу зробити один крок, щоб послизнутися і потрапити у пастку. Тому, не виключено, що злочинний сирійський режим посилить іще більше свої злочини, щоб утворити у людей сильний стимул прийняти цю пропозицію, а протягом трьох днів свята зменшити свої злочини так, щоб люди відчули різницю.

О, терплячі та стійкі мусульмани у зарозумілій Сирії:

Нехай вас не лякає попередження Брахімі у Лівані, що «сирійська криза спалить усе і уся, якщо не охопити її «ясно вказуючи на те, що їх наздожене те, що наздогнало  Ліван від громадянської війни та руйнування, нібито він цими словами хоче сказати вам: «Або рішення Америки або громадянська війна». Кримінальний сирійський режим бере участь у цьому плані та прагне до його успіху своїм відомим корупційним шляхом, Брахімі буде опиратися на тяжкість злочину сирійського режиму перед святом та зменшення злочинності під час свята. Що вказує на те, що вони є партнерами у проливанні невинної сирійської крові.

О, щирі мусульмани улюбленої Сирії:

Ми не боїмося того, що ви здастеся, ви благородні герої, ваш героїзм іде від віри в Аллаха, і дасть Аллах, ніхто не зломить його. Але нас лякають хитрі змови людини, яка виконує американську місію, і якщо він не являв би собою загрози, то Америка не продовжувала б покладатися на нього, будьте  пильними та стережіться його. І знайте, що вам захисту, окрім захисту Аллаха, і тільки, допомога лише від Нього одного, і ви повинні виконувати шаріат Аллаха у вирішенні ваших проблем. Іслам встановив рішення і не можна від нього відмовлятися, це рішення полягає у встановленні релігії утворенням системи Халіфату, праведної божественної системи. А не встановлення західної системи, заснованої на демократії, яка заблукала та вводить в оману, та на безладі дикого капіталізму. Усе це товар Америки, який несе до вас Брахімі. Всевишній Аллах сказав:

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ

 «Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути кращими рішень Аллаха для людей переконаних?» (5:50).

Хiзб ут-Тахрiр вiлаят Сирiя
04 Зуль-Хiджа 1433 г.х.  
20.10.2012

Головне меню