Башар неодмінно згине разом зі своїм режимом та буде похований на смітнику історії

Сирія
Друкарня

Башар неодмінно згине разом зі своїм режимом та буде похований на смітнику історії, і революція Шаму покладе край мріям тиранів та сподіванням змовників!

Міністр закордонних справ Сергій Лавров під час прес-конференції разом зі своїм французьким колегою у Парижі 31.10.12р. заявив наступне: «Розведена філософія навколо падіння режиму є неефективною. Якщо ми прослідкуємо головну мету у цьому, то кров продовжить проливатися». У той же самий час китайський дракон нарешті розродився і на світ приніс миша під назвою «ініціатива по врегулюванню сирійської кризи», яка полягає знову ж таки у наданні чергової довгострокової відстрочки режиму, а згодом зміцнення позицій цього режиму через перехідний уряд. Ліванська газета «аль-Ахбар» від  20.10.2012р. оприлюднила статтю під назвою «Туреччина погоджується з переговорами по знаходженню рішення з можливістю залишення Асада при владі», де говориться що іранські джерела з надійною інформацією повідомляють про те, що прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Тайип Ердоган під час переговорів з президентом Ірану Махмудом Ахмадінеджадом у Баку на початку цього тижня дав свою згоду на проведення переговорів з метою врегулювання сирійської кризи під патронатом президента Башара Асада «не через симпатії до сирійського президента, а у якості надання останнього шансу».

 

Американські агенти намагаються вкласти у голови мусульман Сирії ідею, що американці та західний світ у цілому не у змозі скинути Асада через різні причини. Головною з них виступає стійкість сирійського режиму, потім червона межа, яку встановили Росія, Китай та Іран, які, у свою чергу, відкидають будь-які обговорення, де так чи інакше має місце постановка питання про ухід Асада. І усе це відбувається в атмосфері прагнень Брахімі покінчити з сирійською революцією … Таким чином помітно те, як змова проти мусульман у Сирії звужується та підсилюється, щоб примусити їх здатися на користь наступного американського рішення після проведення американських виборів при вже новому президенті. Просунення даного рішення вже почалося, і воно передбачається  по образу «ліванського міжконфесійного розділення».   

Шановані мусульмани!

Усе це хитрощі ворогів Аллаха, підступи Америки та її прихвоснів, тих, хто обертається навколо її орбіти. Хитрощі Росії, Китаю, Туреччини, Ірану та решти ансамблю. Але хіба вони  не знають, що хитрість Аллаха сильніша? Революція у Шамі не пішла за бажаним сценарієм ворогів Аллаха, які тільки і знають, як плести змови проти Ісламу та мусульман. Ця благородна революція не пішла на приводі у жалюгідних особистостей (рувайбідат) мусульманського світу, коли героїчні жителі Шаму вийшли на вулиці та заплатили дорогу ціну на шляху повернення Ісламу до життя. Ми не перебільшуємо, коли заявляємо про це. Ось держсекретар держави зла Америки звертається у своїй заяві від 31.12.2011 року із закликом на адресу сирійської опозиції  протистояти «зусиллям екстремістів взяти до своїх рук завершення сирійської революції». У свою чергу, на противагу до цього, ми бажаємо гучно заявити, що ця революція у Шамі отримає величезне значення з дозволу Всевишнього Аллаха. Ми прохаємо Аллаха  увінчати її завершення встановленням Ісламської держави Халіфату – держави усіх мусульман. Саме цього побоюється Клінтон у своїх заявах та решта інших, розцінюючи це екстремізмом.
     
Всевишній Аллах говорить:

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ (١٧٣) فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللَّهِ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ (١٧٤) إِنَّمَا ذَلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (١٧٥)

 «Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх». Але це лише збільшило їх віру, і вони сказали: «Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечитель та Охоронець!» Вони повернулися з милістю від Аллаха та щедротами. Лихо не  торкнулось  їх, і  вони  попрямували за вдоволенням Аллаха. Воістину, Аллах володіє великою милістю. Це усього лише сатана лякає вас своїми помічниками. Не бійтесь їх, а бійтесь Мене, якщо ви є віруючими». (3:173-175).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-72-22-024
Четвер, 16 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
01/11/2012

 

Головне меню