Америка об’явить імена нових агентів на майбутній конференції у Досі … так знайте ж їх та відкиньте

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Цими днями продовжуються засідання зовнішньої сирійської опозиції у Катарі після його початку в Йорданії 01.11.2012 для розглядання доцільності Національної Ради у представленні опозиції або її розширення … Усе це було під впливом заяви Хілларі  Клінтон 31.10.2012 про те, що лише Національна Рада поодинці не придатна представляти опозицію та необхідно підключити до неї інші сектори …

Таким чином, «раптом» Америка виявила, що Національна Рада, яка була утворена нею, є вже не доцільною! Насправді, причина є не у втраті доцільності, тому що придатність цієї ради як продукту США закінчилась з миті її народження, тому що він далекий від представлення народу Сирії, як далекі один від одного захід та схід. Однак те, що підштовхнуло Америку до цієї заяви, це серйозні зростаючі розмови у Європі «Англія та Франція» та їх агентів, таких як Йорданія та Катар, розмови про ваду Національної Ради та необхідності  її змінення та заміни …  Америка хотіла заблокувати шлях усім цим розмовам, щоб контролювати утворення нового органу, який буде більш яскравим та інтенсивним, щоб зробити знаходження вад цього органу труднішим цього разу, не як Національна Рада! А потім з цього органу буде сформований перехідний уряд та військова рада!

Щоб перекрити шлях великими глибами та не залишити шансу для її відкриття, Америка бачить, що збори Ради не повинні відбуватися у країнах, які слідують їй, як Туреччина, наприклад. Вона відправила своїх відданих подорожувати поміж Амманом та Доха, щоб узяти під контроль ініціативу по утворенню Національної Ради, і зробила так, щоб її маріонетки виділялись на цих зустрічах, які почалися в Йорданії та тривають у Катарі, дві країни, які мають відношення до Європи. Цим самим Америка віддалили шляхи незгод Європі проти цієї нової ради, яка народилася у Катарі!  Хоча проектувальник та дизайнер, який виносить рішення, є тим же самим проектувальником, який спроектував Національну Раду, тобто Америка! Таким чином, було прийнято рішення, що на конференції у Досі завтра будуть обговорювати назву «нового керівництва», і ці зустрічі можуть тривати до восьмого числа цього місяця. Була названа ініціатива по утворенню ради іменем її володаря «ініціатива Ріада Сєіфа». Для інформації, Ріад  Сєіф є членом парламенту Башара на два строки поспіль, тобто є не чужим для системи! Письменник Мішель Кіло сказав в «Аль-Арабія» від 03.11.2012: «Ми є свідками переходу опозиції до уряду … а формування військової ради захистить Сирію від озброєного хаосу…».

О, мусульмани, які постали у Шамі Ісламу: тепер вам стало очевидною реальність, над якою ми працювали та продовжуємо працювати, щоб розкрити завісу її брехні. Стало очевидним, що усі плани у дійсності є змовою для того, щоб заволодіти вашою революцією та знищити ваші тверді вимоги правити Ісламом, встановити шаріат Аллаха та повернути ісламський спосіб життя на території благословенного Шаму. Іноді вони називають вас екстремістами, а іноді і радикалами. Клінтон сказала з усією її пихатістю, що вона не дасть спокій «екстремістам, які крадуть революцію», нібито революція розпочалася не з мечеті, нібито кров, яка проливається, не є кров’ю мусульман. Навіть, цей Ріад Сєіф, який раптово з’явився на поверхні болота світської опозиції, просуваючи кримінальний проект проти вас та проти земель Ісламу у Шамі. Він виразив свою позицію проти вашого Ісламського проекту, кажучи у своїй прокламації від 01.11.2012: «запевняння на побудову Сирії громадянської, демократичної, плюралістичної». Це те саме, що намагається нав’язати на вас Америка з самого початку революції, але ви твердо стояли проти неї та скандували: «къаидуна лиль-абад саийдуна» (Мухаммад – лідер наш назавжди, наш господин Мухаммад) та «лябайка йа Аллах».  Настав час втілити ці фрази у реальності, на землі! Ми питали та питаємо у цієї вбогої опозиції, у Манаф Таласса та Ріяд Хіджаб і цей Ріяд Сєіф, що іще нового ви принесли до вашої просякнутої скорботою та ураженнями Умми?  Невже колишній режим сильно відрізняється від того, що ви принесли? А ця ваша військова рада, хіба не буде копією армії Іраку, якою Америка хотіла принизити та зламати хребет мусульман в Іраку?

Ось  і зараз вона хоче намалювати ваше майбутнє, а позаду неї біжить Європа, вдовольняючись «щедрістю» Америки, бо замість того, щоб проводити ці зустрічі у країнах, що належать Америці, таких як Туреччина, наприклад, зустрічі ради нового керівництва проводяться у країнах, які належать Європі!  Кинувши Європі якісь крихти зі столу, таким чином, Європа вдовольнилась, як кажуть не до жиру, бути б живу! Активну роль веде Америка за допомогою її послідовників та агентів, таких як Ердоган, Ахмадінєджад, аль-Малікі, Брахімі … О, повсталі мусульмани, герої у Шамі, перемога та велич близько: ця Америка відкрито ворогує з Ісламом та мусульманами, це стало явним в усіх регіонах: в Афганістані, Сомалі та у недавньому Іраку! Зараз у Сирії у своїх найпотворніших формах Америка проявила свою ворожнечу, катуючи мусульман у в’язницях Гуантанамо, Баграмі, Абу-Грейб, у секретних в’язницях та ін.. … як вони знущаються над релігією під час тортур, а ця держава невір’я  захистила законом тих негідників, які замахуються на Коран та Пророка (с.а.в.).  

Тому, хто міркує над тим, до чого прагне Америка та її союзники, стає ясно, що плани на майбутнє Сирії будуються на наступному:
 

- Створити новий орган для опозиції у Досі, Америка працює над цим проектом вже довгі місяці, використовуючи таємні зустрічі, очолювані її скандальним послом, який попрохав під час однієї зі своїх зустрічей у середині сьомого місяця цього року підписати обов’язок, що у випадку, якщо вони отримають контроль над деякими справами, то щоб вони не робили нічого без поради посла США у Сирії! Америка чекала на слушну нагоду для цієї заяви і ось цей випадок!    

- Формування перехідного уряду, який складається  з особистостей, що належать  сьогоднішньому діючому сирійському режиму, які не забруднили свої руки кров’ю мусульман, як вони стверджують! А також із деяких членів нового органу опозиції сформувати перехідний уряд, і цей перехідний уряд очолить процес змін у країні, на підґрунтях, закладених Америкою…

- Формування військового складу для захисту досягнень перехідного уряду (американського) з прийняттям конституції, заснованої на визнанні демократії та відокремлення релігії від держави. Також для того, щоб вдарити цим військовим органом по ісламській опозиції, яка пропонує керування по закону, який був ниспосланий Всевишнім Аллахом, як радикальне рішення того, що відбувається у Сирії. Це після того, як звинуватять їх у тероризмі та екстремізмі, і після скеровування ЗМІ проти щирих та правдивих повстанців.  

Воістину, такі «опозиції», які поклоняються Америці та не поклоняються Аллаху, не є із вашого роду, вони не лише не розуміють, що ви не будете поклонятися нікому, окрім Аллаха, але іще і встали в одному окопі зі злочинним режимом та їх хазяями із американців, парять зараз між двома суперниками:

Іслам, який несе ісламський проект, заснований на пануванні одного лише Всевишнього Аллаха, який буде представлений у ісламському Халіфаті, проти якого веде боротьбу Америка, Європа, Росія, Китай та їх послідовники, вони використовують усі способи проти ісламського проекту.  І другий суперник – це Захід, заснований на головуванні людському, який очолюваний Америкою і вона бажає зберегти таким же і сирійський режим, змінивши тільки голову. Доказом цьому слугують названі імена, які пропонуються у цьому перехідному періоді, проявляється також у намірі Америки підтримати та залишити злочинне військове керівництво та органи безпеки … Америка та Європа ведуть боротьбу проти Аллаха та хочуть погасити світло Його релігії цим проектом.  

О, мусульмани у страждаючої Сирії: воістину, Хізб ут-Тахрір  у Сирії є одним із вас і для вас, дасть Аллах, праведним наставником. А усе вищеперелічене є планом Америки, яка збирає усіх її послідовників для її успіху, так будь те ж для неї засідкою, заявіть про вашу відмову від неї та нової опозиції, про яку вона заявить у найближчий час. І знайте, що ті, хто об’явить про цю нову опозицію на зустрічі у Досі або про посла, є новими агентами Америки, які будуть продовженням злочинного режиму Башара, так будь те ж стійкими проти них, і ясно заявіть про те,  що ви не приймаєте нічого, окрім книги Аллаха, Корану та Сунни Його Посланця(с.а.в.), конституцією для вашого життя, і що нема істини і справедливості без Корану та Сунни. І що вас не буде представляти ніхто, окрім Халіфа мусульман. Це є найкращою відповіддю Америці, її послідовникам та її ініціативі, з новою опозицією. І вдумайтесь глибоко разом з нами над словами Всевишнього Аллаха:  

يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (٣٢)هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

 «Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Але Аллах не допустить цього та завершить розповсюдження Свого світла, навіть якщо це ненависно невірним. Він Той, Хто відправив Свого Посланця з провідними вказівками та істинною релігією, щоб піднести її над рештою усіх релігій, навіть якщо це ненависно мнгобожникам».  (9:32-33).

Хiзб ут-Тахрiр Сирiя
20 Зу аль-Хiджа 1433 г.х.
05.11.2012

 

Головне меню