Великий Іслам охопив серця щирих революціонерів та жителів Сирії

Сирія
Друкарня

І неодмінно зруйнується об його скелю висунута «Національна коаліція» з усіма своїми змовами та наслідками

Після усіх спроб Заходу експортувати Національну Коаліцію, щоб нав’язати західний проект світської громадянської держави та замінити старого ставленика – тирана Шаму – на чергового ставленика. Після усіх цих старань, врешті решт, вони зазнали поразки, і ніколи, з дозволу Аллаха, не набудуть успіху. Переважна більшість революціонерів у Шамі категорично відкидають будь-яку альтернативу, окрім системи Ісламу. Стосовно гасел демократичного союзу та громадянської країни, до яких закликають сирійців, то вони померкнуть завтра чи післязавтра слідом за приреченою на крах коаліцією.

 

Здійснюване нині сирійськими революціонерами – це відповідь на змову цього національного альянсу. Аналогічно до того, як відповіли на змову національної ради. Усі заяви, що лунають з вуст революціонерів та їх справи проти цієї коаліції – свідоцтво на цю відповідь. Прес-реліз військових бригад Алеппо також слугує підтвердженням сказаному. Ці військові бригади однозначно відзначили: «Ми заявляємо про свою відмову від зловісного проекту, так званої «Національної Коаліції». Була одностайно прийнята та досягнута єдина думка щодо заснування справедливої ісламської держави та відмови від будь-якого зовнішнього проекту, таких як коаліція, ради та інші..». Це чітко каже про те, що усі пропозиції сформувати коаліцію та встановити світську громадянську державу є неприйнятними та відкидаються жителями Сирії – оплоту ісламської держави.

 Система Ісламу у своїй ісламській державі – Праведному Халіфаті – є сподівання кожного мусульманина, який ревно ставиться до своєї релігії та щирий до свого Господа, крокуючи завжди разом з істиною, де б вони не перебували. Оскільки усе, окрім істини – омана. Всевишній Аллах каже:  

فَمَاذَا بَعْدَ الْحَقِّ إِلا الضَّلالُ

Що може бути за істиною, окрім омани?» (10:32). 

 Заклик до ісламського правління та робота над цим – це те, що любить Аллах, Його Посланець та віруючі мусульмани, і що сприяє усім створінням на небі та землі. Саме це приводить до люті та самознищенню ворогів Аллаха, Його Посланця та віруючих. Це піднесене предписання Господа. Це дарує віруючим велич, розвиток та гідне життя у цьому світі (дунья), а також незрівнянний успіх у житті наступному (ахіра). Це і є блага звістка віруючих людей.
    
Ми – Хізб ут-Тахрір у Сирії – міцно тиснемо чисті від омовіння (аль-вудуу) руки кожного, хто відкидає проекти Заходу та його агентів. Ми звертаємося із полум’яним закликом до сирійських революціонерів: «О, герої! Будьте стійкими заради Того, заради Кого пролилась ваша кров, заради Того, про Кого ваші вуста голосно промовляли: “Ми ніколи не преклонимося ні перед ким, окрім Аллаха». Не дайте можливості відхилитися від цього хоча б на йоту. Ми з вами і із вас усіма силами боремося проти усіх проектів, альянсів та змов Заходу, щоб заслужити честь бути з дозволу Аллаха із числа військового табору віри, про який згадав промовляючий лише істину Посланець Аллаха (с.а.в.) у своєму благородному хадісі: «… доки люди не розділяться на два військових табори. Табір віри, де нема місця лицемірству, і табір лицемірства, де нема місця вірі»  (аль-Хакім в аль-Мустадрак).

О, благородні революціонери! О, єдиновірці благословенного Шаму!
    
Ми благословляємо кожну заяву, яка закликає відмовитися від цього підкидька на ім’я «Національна Коаліція», кинутого послом США Форд. На знак солідарності ми міцно тиснемо руку кожного, хто закликає до ісламського правління в ісламській державі з чіткими контурами, як у назві, так і по змісту, без усілякої плутанини, а саме, у державі – Праведний Халіфат, над встановленням якого докладає зусиль Хізб ут-Тахрір та благородні революціонери, а також кожний, хто любить Аллаха, Його Посланця та віруючих. Ми впевнені у перемозі Всевишнього Аллаха та переконані у здійсненні Його істинної обіцянки:  

وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (22:40).

Нехай пребуде з вами Аллах та не зменшить ваші діяння!

Голова медіа офісу Хізб ут-Тахрір, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-78-22-024
Неділя, 04 Мухаррам 1434 р.х.
18/11/2012

 

Головне меню