Нова ООнівська змова арабізована Брахімі та опозицією

Сирія
Друкарня

Щоб перервати революцію за допомогою перехідного уряду під заступництвом злочинця Башара!

Судячи з усього, це підготування для демонстрації нової змовницької ініціативи з метою закінчити революцію у Сирії і продовжити створення так званої «Сирійської національної коаліції». Засоби масової інформації обговорювали новину, розповсюджену французькою газетою "Le Figaro" 24.11.2012 під назвою «План Брахімі для встановлення спокою у Сирії». Стаття розповіла, що посланець ООН Лахдар Брахімі буде 29 листопада цього року пропонувати план Раді Безпеки із припинення кризи у Сирії, який передбачає створення «перехідного національного уряду», який буде мати право використовувати «цілковиту виконавчу владу», щоб керувати Сирією до парламентських та президентських виборів у 2014 році, які відбудуться під спостереженням ООН. Цитує "Le Figaro" слова одного з близьких соратників Брахімі, що «ці вибори, які також включать у себе і місцеві вибори, відбудуться одночасно».

Також газета пише, посилаючись на відомі джерела, що перехідний уряд буде включати у себе представників опозиції і деяких чиновників теперішнього сирійського режиму, зазначивши, що план каже про те, що «Асад завершить свій строк, але його роль буде лише представницькою». Деякі джерела зазначили, що «у відношенні політичного майбутнього Башара Асада, особливо якщо він зможе висунути свою кандидатуру на президентських виборах у 2014 році, то позиція Брахімі є навмисно незрозумілою через відсутність удару по якомусь військовому табору», який за чи проти. Цитує «Le Figaro» від близьких соратників Брахімі, що його план залежить у більшому степені від нової сирійської національної коаліції…». І тут французька газета звернула увагу, що «Брахімі хоче запевнити президента Мурсі вчинити тиск на Братів-мусульман у Сирії, які домінують у коаліції сирійської опозиції, так щоб план був ухвалений». За словами близьких джерел до Брахімі, лише Браті-мусульмани у Єгипті здатні «штовхнути їх друзів у Сирії у цьому напрямку», як президент Мурсі зробив нещодавно, коли він запевнив лідерів ХАМАС прийняти перемир’я з «Ізраїлем».

 

Ми у відношенні цієї новини звертаємо увагу на наступні коментарі: такий план урегулювання не виключений, тому що запас Брахімі вичерпаний, і він не має багато варіантів. Ні для кого не секрет, що цей план не є новим, він є американським планом, який здійснює їх інтерес, щоб втримати владу у Сирії після Асада у своїх руках. Тому план ґрунтується на формуванні перехідного уряду, який включає у себе членів опозиційної коаліції, що була створена послом США Фордом, який активно працює у Сирії і з деякими чиновниками теперішнього сирійського режиму шестірки Америки, однак усі вони заявляють, що їх руки не заплямовані кров’ю мусульман! Крім того, цей уряд буде виконувати свої обов’язки під керівництвом виживаючого м’ясника Башара Асада і його репресивними тиранічними органами. Можливо найбільшим доказом того, що цей план є американським, це те, що його арабізував Лахдар Брахімі, відомий американський хрещений батько і людина Америки, для важких міжнародних завдань. І потім Америка у цьому випадку збереже голову свого агента Башара, і зробить перехід влади у Сирії мирним і політичним, як про це кричали вищі посадові особи, тобто зробить так, що влада переміститься з правої руки до лівої!

Мусульмани у Сирії повинні розуміти дуже добре, що зашморг на шиї вбивці Башара та його злочинного режиму звузився, і Захід поспішає у своїй справі, і хоче випередити ісламське рішення, яке швидко прогресує на рідні землі. Мусульмани також повинні усвідомлювати, що гра для створення «сирійської Національної коаліції» і поява шейха з Дамаску (Муаза аль-Хатіба), і висування його на передову…! Усе це для того, щоб кинути пісок в очі мусульман. Захід і його послідовники думають, що мусульмани швидко купляться на їх продукт «коаліцію» і забудуть про свій біль, про жорстокі злочини, скоєні проти них, і відмовляться від надії створити державу Халіфат, яка буде джерелом їх слави після програшу, і світилом, що освітлює праведний шлях…Однак, ці думки Заходу і його послідовників згублять їх з дозволу Аллаха.

О терплячі мусульмани у Сирії, у центрі дому Ісламу, о сини сподвижників та завойовників!

Настав час змусити Захід прибрати свої руки та не грати долями мусульман, настав час відрізати кожну агентську руку, протягнуту до Заходу. Настав час, щоб усі знали, що мусульмани віддадуть правління собою лише тому, хто буде піклуватися про їх справи згідно з Ісламом, і це є важливим моментом в історії нашої революції, віддати керівництво щирим віруючим, які працюють для встановлення релігії та Шаріату, проголошення другого Праведного Халіфату на основі методу пророкування. І ця єдина надія, яка позбавить вас від того положення, у якому ви знаходитеся. І ось він, Хізб ут-Тахрір, звертається і простягає руки до вас, так простягніть же й ви до нього ваші руки, і зробіть так, щоб рука Аллаха була над нашими руками, завершенням угоди з Ним Всевишнім, Який сказав:  

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالإنْجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

 «Воістину, Аллах купив у віруючих їх життя і майно в обмін на Рай. Вони б’ються на шляху Аллаха, вбиваючи та помираючи. Така Його обіцянка і зобов’язання у Таураті (Торі), Інджилі (Євангелії) і Корані. Хто виконує свої обіцянки краще Аллаха? Зрадійте ж угоді, яку ви уклали. Це і є велике досягнення успіху» (9:111).

Голова медіа офісу Хізб ут-Тахрір, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-80-22-024
Понеділок, 12 Мухарам 1434 р.х.
26/11/2012

Головне меню