О мусульмани Шаму!

Сирія
Друкарня

Перемогу буде досягнуто без допомоги Заходу, і буде завершено побудуванням праведної держави Халіфат, і лише за допомогою Аллаха

О наш народ Сирії, ці тяжкі дні проходять у пораненнях та стогнаннях, перед перемогою випробовує вас Аллах, так будьте ж такими, як наказав вам Ваш Господь і дотримуйтесь шляху вашого Посланця ﷺ, шляху, за який міцно трималися ваші праведні попередники та сподвижники Посланця Аллаха, нехай благословить його Аллах і привітає. Звіти, які доходять до нас із різних частин Шаму, усі із радісною звісткою про скоре, принизливе падіння цієї аморальної системи, яка є ворогом Аллаха, Його Посланця ﷺ, ворогом релігії і вашим ворогом… У Північному регіоні режим Башара втратив розум, коли побачив послідовні один за одним перемоги повстанців, у результаті режим почав відчайдушно бомбити непохитну область «Отма», яка з того часу, як почалася революція, була колискою і місцем зібрання народу Сирії.

Що ж стосується західного регіону і прибережних районів, то вони виказали низкість та підлість режиму у лікуванні поранених, вони не забезпечили їм жодну мінімальну медичну або гуманітарну допомогу, і в результаті недбалості там відрізалися здорові органи тіла. У східному регіоні розбрат і втеча багатьох прибічників колишнього режиму, розрізненість польових командирів, занепад морального духу і жодного зв’язку з керівництвом. У південних районах узята під контроль  місцевість біля Голанських височин, захоплення району і атака притонів змови, атака Ахмеда Джібріля, усе це струснуло режим і дало відчути результат того,  що Хоран вислизає від нього. Поряд із цим до нас надійшли добрі звістки перемоги в оточенні стійкого Дамаску, новина про падіння режиму у районах, які знаходяться начебто під його контролем, такі райони як Дарія, де були значні втрати режиму. Таким чином, злочинний режим і його ЗМІ, які вводять в оману, усвідомили великі втрати, які відбулися у військах, будь то у результаті падіння Марж Султана або те, що сталося у Маліха, де звіти підтвердили те, що воїнські частини в околицях Дамаску, за виключенням Республіканської гвардії, зокрема ВВС та ПВО вважаються майже «вимерлими». А слова огидного уряду про смерть міністра інформації і введення в оману Іраном Зуъбі про те, що «битва іще більш агресивна та небезпечна…» є визнанням того, що режим його пана став хитким і вже на межі падіння. Риси його огидного обличчя були найбільшим доказом страху та переляку від Умми, яка вирішила усунути їх і побудувати на їх руїнах ісламську державу за допомогою Аллаха Всемогутнього.

 О мусульмани у Шамі, перемога у центрі дому Шаму:

Знайте, що перемога не за горами, дякуючи Всевишньому Аллаху, і ви побачите, що перемога здійсниться без якої-небудь допомоги нечестивого Заходу. Немає підстави у того, хто каже що ми потребуємо їх зброї, немає підстави у тих, хто каже що ми потребуємо кредитів всесвітнього банку для реконструкції Сирії, знищеної вбивцею Башаром. Знайте, що цей Захід, шахрай і брехун, намагається зірвати плоди вашої благословенної революції, ґрунтуючись на допомозі своїх нових лакеїв, якими хочуть замінити м’ясника Башара. Так не дайте їм зробити цього, адже Захід, його нові агенти та Башар – усі вони однакові. Знайте, що Аллах Всемогутній з вами і дотримуйтеся Його права і ваш обов’язок перед ним, а це – не поклонятися жодному окрім Нього, ані підкорятися іншим окрім Нього, і не просити допомоги ані у кого, окрім як у Нього. У вашій релігії достатньо всього необхідного, щоб не просити допомоги в інших, і в ній істина і справедливість достатні, щоб не вдаватися до брехні і несправедливості Заходу. Знайте, що держава Халіфат є єдиним джерелом порятунку від цього жалюгідно та тяжкого  існування, у якому перебуває ісламська Умма.  

فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُمْ مِنِّي هُدًى فَمَنِ اتَّبَعَ هُدَايَ فَلا يَضِلُّ وَلا يَشْقَى (١٢٣) وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى

 «Якщо ж до вас з’явиться від Мене вірне керівництво, то кожен, хто піде за Моїм вірним керівництвом , не буде заблукавшим та нещасним. А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того очікує тяжке життя, а у день Воскресіння Ми воскресімо його сліпим» (20:123,124)

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-81-22-024
П’ятниця, 16 Мухарам 1434 р.х.
30/11/2012

Головне меню