Згода сирійської національної коаліції з введенням міжнародних сил до Сирії виявляє, що це частина американського плану Брахімі за афганським сценарієм

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

О п’ятниці 30.11.2012 Лахдар Брахімі, спільний посланець ООН та арабів, прибув до Сирії. Це його друге поінформування перед Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй у Сирії. Він закликав у ній до розташування «сильних» миротворців через Раду Безпеки, сказав: «Зобов’язуюча угода припинити усі форми насилля є необхідною. Як я вже казав, між сторонами немає жодного довір’я, і для того щоб зупинити бойові дії, треба встановити сильну систему контролю. Ця система може регулюватися «сильними» миротворцями, а це неможливо зробити через Ради Безпеки». У ході цієї сесії Джаафарі, посол Сирії в ООН підтвердив, що Сирія підтримує задачу посла ООН Лахдара Брахімі і збирається продовжити цю підтримку. А також згідна з ним у тому, що необхідно знайти всеохоплююче політичне рішення у Сирії за участі усіх сторін. У суботу 1.12.2012р представник Національної коаліції Валід аль-Бунні заявив на прес-конференції, яка відбулася  по завершенню зібрання коаліції у Каїрі: «Опозиція може погодитися з розташуванням цієї сили, якщо Асад у першу чергу відмовиться від влади».

Ці три позиції гармонійні і сумісні з планом США по виходу з кризи у Сирії. Заклик Брахімі до розміщення «сильних» миротворців виявляє брудну гру, яку хоче грати Америка там. А це рішення згідно з афганським методом. І Брахімі хоче зустріти свого Господа з цим рішенням. На цій основі було проголошено про його створення. Це рішення засноване на створенні правлячої альтернативи Башару. Їм може бути Ріяд Хіджаб або Ріяд Сайф або їм подібні (новий Карзай). Створення військової альтернативи створює нову військову руку, яка буде уособлена у Вищій військовій раді, яка буде слугувати ядром нової національної армії. Оскільки немає гарантії, що ця Рада зможе наодинці вирішити результат битви з повстанцями з ісламською орієнтацією і які являють переважну більшість мусульман, тому Брахімі у своєму плані висунув вимогу відправити миротворців, і щоб вони були «сильними», щоб вони зіграли ту ж роль і в Афганістані, вбиваючи мусульман, сіючи між ними розпусту і вводячи їх в оману під назвою «ISAF». Ці багатонаціональні сили, більшість яких із НАТО. Більшість цих сил американські, і вони утворені згідно з резолюцією ООН зі встановлення миру. І під цим гаслом вони стали воювати з Ісламом під приводом боротьби з терором та екстремізмом. Це цілком узгоджується з тим, чого домагається Америка у Сирії з різницею лише в тому, що вона сама не буде цим займатися. Навпаки, через своїх агентів.

О шановні мусульмани в Сирії:

Ми, Хізб ут-Тахрір, застерігаємо мусульман від цього плану і цього заклику до розташування сил. Ми застерігаємо членів коаліції та Вищої військової ради від ухвалення цього плану та заклику. Америка, яка допомагає Башару – сподівається побудувати підступи проти вас і бажає використати одну групу мусульман проти іншої. Сили ООН – це знаряддя великих держав на чолі з Америкою. Вона це робить, коли зазнає поразки у впровадженні своїх агентів у владу. І це те, що відбувається з Америкою у Сирії. Прохання про допомогу у міжнародних сил та західних країн повинно розцінюватися як велика зрада у відношенні Аллаха, Його релігії і мусульман.
 
О мусульмани, які стоять на сторожі у нашому улюбленому Шамі. Ви показали на минулих революціях вашу стійкість, віру та сподівання на Аллаха. Вашої свідомості було достатньо, щоб викрити Дабі, Кофі та Брахімі, останній з яких й досі хитрує, наче лис. Цей план, згідно з яким Америка привела національну коаліцію, є найнебезпечнішим планом для вашої революції, у той час як ви знаходитеся на межі перемоги. Тримайтеся за верв Аллаха. Об’єднайтеся  під стягом Посланця Аллаха ﷺ разом із Хізб ут-Тахрір, разом з політичною партією, яка несе проект розвитку Умми на основі Ісламу з його доктриною та системою для життя, працюючи над встановленням праведного Халіфату, про який говорив Пророк ﷺ: «Потім буде Халіфат за методом пророкування». І можливо Шам буде його оплотом, як наводиться у достовірному хадісі, переданому ат-Табарані, де Пророк ﷺ сказав: «Оплот Ісламу – Шам».
 
Хізб ут-Тахрір                                
Сирія
18 Мухаррам 1434 р.х.
2/12/2012

Головне меню