«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха та Посланця та не замахуйтесь на довірене вам майно свідомо» (8:27)

Сирія
Друкарня

 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

 «О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха та Посланця та не замахуйтесь на довірене вам майно свідомо» (8:27).

Останнім часом зросла міжнародна  цікавість до підготовки сирійського дому до того, що буде після Асада, де була перебудована сирійська національна рада і була утворена так звана «Сирійська національна коаліція», щоб вона була ісламським фронтом за місце світської національної ради та політичним фронтом, який керував би перехідним періодом після Асада. В останній час 09/12/2012р. було завершено формування «військового комітету начальників штабів», щоб він був рукою національної коаліції, яка стабілізує ситуацію .. щоб стати ядром нової сирійської армії. Про останнє повідомляє Рейтер, що «сирійські озброєні опозиційні групи» обрали на засіданні у Туреччині о п’ятниці єдине керівництво, яке складається з 30-ти членів. І у ході цих переговорів, у яких взяли участь керівники служб безпеки із міжнародних сил, повідомляється, що склад цього «військового комітету штабів» подібний до складу національної опозиційної  коаліції, яка була сформована у Катарі минулого місяця під західною та арабською егідою.

 

 Цей зростаючий міжнародний інтерес вказує на відчуття Заходом близькості падіння сирійського режиму, тому у регіоні спостерігаються квапливі зібрання, конференції, заяви та утворення рад та коаліцій … І це лише через причину страху Заходу та його агентів двох речей: Що стосується першої, то це активізація бойових дій у столиці Дамаску та його сільської місцевості та тиск на режим для оточення аеропорту та запобігання руху у ньому. Що вказує на реальну загрозу режиму, яка є передвісником його скорого падіння, як відчув це Набіль аль-Арабі, на що вказують його слова про необхідність : «єднання на цьому рішучому етапі, тому що тема стосується Дамаску. Він також додав: «без перебільшення ми знаходимося на завершу вальній стадії». Друге – це набуття революцією ісламського забарвлення, яке майже почало охоплювати сцену революційного поля, де міжнародна спільнота стала помічати здійнятий чорний прапор над захопленими військовими будівлями. Згідно свідчень кореспондента Франс-Пресс , що він бачив чорний прапор ісламських осередків, який розвівався над будівлями, які вони захопили. Це заява помічника пресс-секретаря Державного департаменту США Марка Тонера: «Наявність цих екстремістських сил у Сирії є для нас джерелом неспокою».

 О, мусульмани на революції Шаму – революції ісламської Умми: невірний колонізатор бажає погасити вашу революцію і його стурбували носії заклику із числа вас і ті, хто несуть стяг Пророка (с.а.в.). Ви вбили його своїми криками: «Наш ватажок навіки – наш господин Мухаммад». Коли ви відкрито стали заявляти, що Халіфат – ваша мета, а не світська, секуляристська та не демократична країна, він став збирати людей із вас же самих, хто говорить на вашій мові та представляє вас. І хто призначив  їх, став осипати їх та їх помічників зеленими грошима, якими не задоволений Аллах та Його Пророк (с.а.в.), щоб Америка змогла взяти під контроль вашу революцію. Знайте, що довольство Аллаха та довольство Заходу не зійдуться так само, як не сходиться разом істина та омана. Або ми будемо прагнути довольства Аллаха та втілимо релігію  як нам велено через встановлення праведного Халіфату та набудемо щастя в обох світах. Або чекає поразка у цьому житті та у Наступному того, хто іде разом із Заходом в особі Америки та європейських країн. Сказав Аллах:  

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

 «О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них та кажуть: «Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але, може, Аллах явиться з перемогою або зі своїм повелінням, і тоді вони стануть жалкувати про те, що приховували у собі» (5:51,52).  

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-84-24-024
Понеділок, 26 Мухаррам 1434 р.х.
10/12/2012

Головне меню