Америка витягує Фарука аль-Шараа із пляшки, щоб він очолив перехідний період

Сирія
Друкарня

Фарук аш-Шараа, заступник ката Башшара аль-Асада 17/12\2012р. дав знати про себе через газету аль-Ахбар, яка підтримує Хізбуллу та злочинний сирійський режим «із дому до якої машина доїжджає, проїхавши військові барикади».

Він виразив думку, нехарактерну для сирійського фашистського режиму дозволяти виражати її, що невільно примушує замислитися «хто і що» стоїть за цією негативною думкою!

 

 Не складно зрозуміти, що Фарук аш-Шараа є одним із інструментів цього режиму, а не один із тих, хто приймає рішення у ньому. Америка вважає його жалюгідною альтернативою своєму агенту Башшару згідно до єменського методу. Тому вона зробила його червоною рисою, якій заборонено наносити шкоду будь-якому органу злочинного сирійського режиму. Потім, коли Америка не змогла знайти рішення і полум’я революції наздогнало палац її агента Башшара, вона усвідомила, що відтягування пошуку рішення вже не несе користь. Вони витягнула його з пляшки, щоб запропонувати його у якості мертвої альтернативи, і це показало, у якій кризі перебуває Америка та режим її агента Асада, який не приніс їй нічого, окрім поразки та ганьби. Так, Америка витягнула аш-Шараа із його нори, щоб він очолив перехідний період, особливо, коли ситуація стала дуже напруженою для неї та її агента-ката Башшара. Вона могла випередити усіх і , як вона робила у минулому, надаючи відстрочку Асаду, щоб він вбивав свій народ. Це зараз їй не підходить і час став тиснути на неї. І усю американську сцену можна охарактеризувати словами: банкрутство рішень та цінностей, рух на одному місці і не знаходження шляху, окрім шляху вбивств та злочинів, які стали даремними… Режим і його голова стали вкрай знесилені, коли було дозволено аш-Шараа зробити безпрецедентний крок, критикуючи його у багатьох питаннях і показуючи його невдачі у прийнятті рішень по безпеці .. щоб показати себе як помірковану вільну людину з думкою та виваженою позицією та примирливим тоном, щоб його прийняла інша сторона, і досягнути успіху в американському плані.   

 Коли Асад заявив, що не покине Сирію, то його слова означали, що його положення при владі досягло критичної крапки і що він буде бігти до регіону своєї спільноти, щоб зміцнитися у ній та утворити у столиці вакуум. Зараз військовий стан тисне у цьому напрямку і Америка хоче заповнити вакуум Фаруком аш-Шараа. Тому можна сказати, що положення стало дуже критичним для Америки і через це вона дала вказівку аш-Шараа казати, а режиму – мовчати. Ми кажемо Фаруку аш-Шараа, хресному батьку злочинців. Скажи своєму господину: «Відправляйся до Пекла разом із Башшаром і по волі Аллаха ти будеш його заступником у Пеклі. Клянемося Аллахом, ми не повернемося додому, доки не скинемо вас та ваш режим і не покінчимо з вами.

 О, мусульмани, у переможному Шамі, о сини із володарів влади:

 Бійтесь торгів у вашій релігії, у крові ваших батьків, матерів та дітей … Ви сплатили дуже і дуже велику ціну і ніщо не відшкодує , окрім праведного Халіфату. Встановіть його на своїй території і будьте стійки на тому, про що ви заявили «вона заради Аллаха, вона заради Аллаха». Клянемося Аллахом, цей вираз зводить з розуму ваших ворогів із числа західних капіталістичних держав та їх жалюгідних агентів. Клянемося Аллахом, завдяки цьому ви сильніші, а без нього ви подібні піні. Ми звертаємось до ваших синів із володарів сили, особливо генералам, які і досі на службі, щоб вони були разом зі своєю релігією, Уммою та родинами. Ми прохаємо, щоб вони надали допомогу своїй релігії та простягнули руку носіям заклику, які докладають зусиль заради встановлення Халіфату із числа шабабів Хізб ут-Тахрір, щоб спільно укласти угоду заради Аллаха та запровадити закони Аллаха серед мусульман, і здійснюючи наказ Аллаха їм:  

إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الأمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُمْ بَيْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْكُمُوا بِالْعَدْلِ إِنَّ اللَّهَ نِعِمَّا يَعِظُكُمْ بِهِ إِنَّ اللَّهَ كَانَ سَمِيعًا بَصِيرًا  

 «Воістину, Аллах велить вам повертати ввірене на зберігання майно його володарям та судити по справедливості, коли ви судите серед людей. Як чудове те, чим перестерігає вас Аллах! Воістину, Аллах – Чуючий, Бачачий» (4:58).
 

Щоб насолоджувались ним мусульмани та не мусульмани.

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-85-24-024
Вівторок, 04 Сафар 1434 р.х.
18/12/2012

 

Головне меню