Доповідь ООН з прав людини у Сирії

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Доповідь ООН з прав людини у Сирії – це виправдання з метою розгортання миротворчих сил на даній території, привід для втручання західних країн у розробку нової конституції і усунення ісламського Шаріату від правління

Група незалежних дослідників з прав людини від ООН, головою комісії якої є бразилець Пауло Пінейро від 20.12.2012 року розповсюдила доповідь, де говориться, що «сирійський конфлікт, через два роки перетворився у помітну міжконфесійну боротьбу». Також там говориться: «Конфлікт у Сирії набрав таких обертів, що вимушує цілі спільноти залишати країну, або бути вбитими всередині неї, що означає лицем до лиця зіштовхнутися із загрозою боротьби за існування». Також у доповіді повідомляється, що характер бойових дій між двома боками розцінюється як «постійно зростаюче порушення міжнародного права». Також у доповіді підкреслюється про необхідність «вдатися до переговорів та досягненню політичного урегулювання, що видається найактуальнішим питанням, скільки б часу не пройшло».

 

Невірний колонізаторський капіталістичний західний світ на чолі з Америкою не припиняє плести інтриги проти тріумфальної революції у Шамі, щоб взяти її під свій контроль і спрямувати у бік своїх інтересів. Він готує себе для втручання у Сирію після падіння Асада. Ісламський характер революції і та спрямованість заради Аллаха приголомшили західний світ. І щоб не втратити Сирію після правління Асада, Захід узявся за підготування кожної деталі та усього необхідного для втручання, при цьому спираючись на міжнародний закон, ООН та усю решту інститутів, що знаходяться під нею, що вважаються гуманітарними та незалежними, як та ж організація з прав людини та ін. Захід утворив «Національну коаліцію» за кордоном і гарантував їй підтримку більшості країн міжнародної спільноти, які, визнавши її, нададуть їй статус міжнародної легітимності, чому не було призначено відбутися всередині країни. 

Усе це заради підготування ґрунту для наступної стадії після падіння Асада на користь його американських хазяїв. Захід призначив Брахімі у якості спец. посланця від ООН та ЛАД, щоб той очолив перехідний період і реалізував необхідні деталі американського плану, а саме мова йде про відправку миротворчих сил, щоб ті, знаходячись пліч-о-пліч з Вищою військовою радою, покінчили з ісламськими настроями, які охопили революцію і людей всередині країни; зашкодили приходу Ісламу до правління; і привели до влади нового правителя-агента. Сьогодні Захід прагне під приводом захисту меншостей домогтися втручання, щоб нав’язати власне бачення політичного урегулювання конфлікту. Від цих меншостей він хоче домогтися того, щоб вони увійшли під його опіку і почали вимагати свої права через західні інститути. Насправді ж усім відомо, що за цим закликом про захист меншостей криється привод втрутитися у процес розробки нової конституції у Сирії після Асада, прагнення до плюралізму, громадянським правам для усіх громадян, усунення Шаріату від правління. Воістину, цей Захід, що побивається камінням, є явним ворогом Ісламу і мусульман.

Ми, Хізб ут-Тахрір спочатку хотіли б звернутися до не мусульман, що мешкають у мусульманських країнах, щоб сказати їм, що використовування Заходом карти меншостей, залякування вас Ісламським правлінням – це несправедливість, лихослів’я на Іслам і намічена колонізаторська політика, за якою криється бажання перетворити вас у міст, через який вони пройдуть, щоб втрутитися у справи мусульман, так не приймайте ж подібне. Ісламське правління захистить вас, забезпечить правами, надасть вас самим собі, тому, у що ви віруєте і вклоняєтеся. Шлюборозлучні справи, їжа та одяг у межах суспільного порядку будуть регулюватися згідно з вашою релігією. А якщо б Іслам не був би таким, тоді б ви не змогли б зберегти свою релігію, яку до цього часу сповідуєте. Так не відповідайте ж західним закликам. Спонукаючи вас своїм закликом до визначених дій, Захід у жодному разі не переслідує ваших інтересів, навпаки, за рахунок ваших інтересів переслідує лише свої. Зверніться до історії і пригадайте, як ви жили з мусульманами, як ваші пращури в одному ряду билися з мусульманами проти правителів західного світу, які були їх єдиновірцями. Що ж стосується мусульман різних рас і народів, то вони не є меншостями, усі вони мусульмани, а Іслам не допускає нерівноправного погляду у їх відношенні, неприпустиме найменше відділення їх від Умми, не кажучи вже про будування змов проти них.  

Що ж стосується того, що відбувається у Сирії, то це жодним чином не пов’язано з тим, що називає Захід проблемою «меншостей», питання пов’язане з правлінням згідно з тим, що ниспослав Аллах; з наявністю порочного правителя-тирана, який згубив усе живе і неживе, і обов’язковим його усуненням; також пов'язаний з судом над кожним, кого признає цей злочинний правитель, вчиняти розправи над людьми, не дивлячись на його релігійну та етнічну приналежність, навіть якщо це мусульманин. Лише щоб відповідь за вчинене не здійснювалася руками людей, а вирішувалася у судовій інстанції. Неприпустимо покладати провину і відповідальність на усю групу з причини скоєння окремими індивідами, якої б кількості їх не було, злочинів, навіть через проступку правителя наскільки б він несправедливий не був би. Якщо лише уся ця група, про яку йде мова, не знаходиться на боці такого правителя.
 
Шановні мусульмани у Шамі, розгніваної землі заради Аллаха і Його Посланця!

Захід є явним ворогом Ісламу, будьте ж обережні. Від нього може виходити лише зло для вас, так закрийте ж перед його носом двері і не запрошуйте навіть на поріг, щоб вберегти себе від підступів. Ви самі на власні очі спостерігали, як Захід, відрікшись від м’ясника Башара – приховував усі його злочини проти вас, як його зусиллями Рада Безпеки перетворилася в інструмент тиранії проти вас. Зараз же Захід бажає закріпитися у мусульманських країнах під приводом захисту прав меншостей, до того як йому не нададуть такої можливості процеси, пов’язані з благословенною революцією у благословенному Шамі, так не давайте ж йому приводу для цього. Знайте ж, якщо ви відкриєте перед Америкою та її агентами, що знаходяться у Національній коаліції та її військових радах, двері можливостей, тоді ви постраждаєте так же, як населення Іраку і Палестини, навіть гірше. Знайте ж, якщо ви викажете стійкість, терпіння і відкинете будь-які руки, що простягаються у ваш бік, окрім руки допомоги Халіфа мусульман, щоб укласти з ним негайну угоду і присягнути на вірність, що він буде правити згідно з тим, що ниспослав Аллах, лише тоді ви опинитеся за допомогою Аллаха з переможцями. Всевишній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ وَلا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلا تَعْدِلُوا اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ

 «О ті, які увірували! Будьте стійкі заради Аллаха, свідчачи неупереджено, і нехай ненависть людей не підштовхне вас до несправедливості. Будьте справедливі, адже це ближче до богобоязливості. Бійтеся Аллаха, адже Аллах відає про те, що ви вчиняєте» (5:8).

Хізб ут-Тахрір                                
Сирія
07 Сафар 1434 р.х.
21.12.2012

Головне меню