О, мусульмани Сирії: справжня війна – з Заходом

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

О, мусульмани Сирії: справжня війна – з Заходом, а міжнародна спільнота не вимагає звіту з Башшара Асада за його злочини доки ті, яких він вбиває – мусульмани

Брахімі прибув до аеропорту Бейруту, повертаючись із Каїру о неділі 23/12/201р., здійснюючи візит, про який не було згадано раніше з міркувань безпеки. ЗМІ не було дозволено піднімати балачки щодо мети, і він вирушив до Дамаску суходолом цілком таємно, де його зустрів Фейсал аль-Мікдад та супроводив його до готелю, щоб зустрітися з катом Башшаром Асадом о понеділка 24/12, як повідомляють ЗМІ.  Повідомляється, що Брахімі погрожував відмовитися від своєї місії, якщо не зустрінеться з катом, і це після тривалого очікування зустрічі з ним без відповіді. Що стосується мети візиту Брахімі, то французька газета  «Le Figaro»  повідомляє, що він хоче донести до сирійського президента Башшара Асада російсько-американську пропозицію, яка передбачає формування перехідного уряду, що складається із прийнятних міністрів сторонами конфлікту у Сирії при умові збереження Башшаром влади до 2014р. , щоб завершити свій строк правління. 

Проте без повноважень та права балотуватися на наступних виборах та з метою  вивчення відставки Асада як частини цього плану. Повідомляється, що цей візит супроводжувався двома злочинними справами цього режиму. Що стосується першого, то це скоєння катом Башшаром жахливого вбивства шляхом скинення бочок із вибуховими сумішами на громадянських осіб із числа чоловіків, жінок та дітей, які вишукувалися перед пічками сіл Хами. Стосовно другого, то це поява сови цього режиму – міністра інформації Сирії Імрана Зуби на прес-конференції, на якій були присутні лояльні ЗМІ, щоб він зіграв свою роль у брехні та фальсифікації фактів. Тому він виглядав злочинцем та пригнобленим замість того, щоб виглядати великим як його президент. У будь-якому випадку кат Башшар хотів відправити політичне послання, у якому казав, що він сильний та здатний вбивати свій народ, отож, треба прислухатися до його умов. Міністр інформації прийшов, щоб завершити сценарій заперечення політичної та громадянської реальності у реальності та знехтувати розумами усіх та брехати усім, кажучи, що він не знає про візит Брахімі до Дамаску та про його місію, щоб відволікти увагу від того, що це особисте послання йому.

 

О, терплячі мусульмани у Сирії: нехай не лякають вас злочини режиму та його президента-ката. Він вкрай знесилений політично та зазнав поразки, коли хотів вийти зі своєї кризи, незважаючи на усі скоєні ним злочини. Америка, а разом з нею і Росія усвідомили, що він не може залишатися при владі , не дивлячись на бажання Ірану та його нездатність допомогти йому. Усі стали подейкувати про його ухід, але при яких умовах? Кат Башшар Асад не знаходить кращого шляху, аніж вбивство мусульман для покращення своїх умов, і міжнародна спільнота не вимагає у нього звіту доки ті, кого він вбиває – мусульмани. Так з’явився  пункт «забезпечення безпечного виходу» йому за допомогою зв’язку з країнами, які можуть гарантувати йому це.

О, мусульмани у благословенному Шамі: усе, що відбувається піж опікою міжнародної спільноти, не на вашу користь. Воно працює для забезпечення безпеки життя ката та його банди, яка знищила усе живе. Воно працює для передачі влади своїм агентам, немає різниці чи були вони із нинішнього сирійського режиму або ж із опозиційної коаліції. Воно працює для прийняття світської конституції, віддаляючи Іслам від правління. Воно працює для відправлення міжнародних миротворців, щоб вони керували військовими діями проти повстанців-мусульман, які об’явили, що їх проект для нової Сирії – це проект держави Халіфат. На завершення: Америка докладає усіх зусиль, щоб доставити альтернативу кату Башшару у вигляді такого ж агента їй. Що ви робитиме?! Чи погодиться хто-небудь, у кого є хоча б порошинка віри, іти разом з тими у здійсненні їх планів?!  Чи логічним було б, якщо хтось із вас погодився з цією змовою проти Ісламу та мусульман?!...

О, мусульмани та генерали, які усе іще перебувають на службі: справжня війна проти невірного Заходу. А кат Башшар – один із інструментів. Цей підступний Захід використовує усі свої інструменти із числа правителів-мусульман. Усе, що є у них і у тих у вигляді фінансових та інформаційних можливостей, призначені для того, щоб заплутати істину з брехнею, та прикрасивши невір’я, розповсюдити його  як заклик до світської плюралістичної держави, яка відокремлює релігію від життя. Ми звертаємось до щирих генералів: якщо у вас є хоч краплина релігії та порошинка відчуття того, від чого страждають ваші родини, як неможливості зупинити цю різанину. Ви усе іще є здатним фронтом зупинити ці лиха та захопити важелі правління до своїх рук. А також знищити цей режим, що веде боротьбу з вами. Знайте, що якщо ви не зробите, то будете у більшій небезпеці перед вашим Господом. А якщо зробите, то клянемося Аллахом, це буде величчю у цьому житті та у Наступному для вас и вашої Умми. Ось він Хізб ут-Тахрір простягає руку усім щирим генералам в армії, щоб вони приєднались до решти щирих генералів, щоб утворити ефективну силу для докорінного перетворення, яким задоволений Аллах через встановлення праведного Халіфату, час якого прийшов. Сказав Аллах: 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلا قَلِيلٌ إِلا تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا وَيَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ وَلا تَضُرُّوهُ شَيْئًا وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ إِلا تَنْصُرُوهُ فَقَدْ نَصَرَهُ اللَّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كَفَرُوا ثَانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُمَا فِي الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصَاحِبِهِ لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا فَأَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَأَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَمْ تَرَوْهَا وَجَعَلَ كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُوا السُّفْلَى وَكَلِمَةُ اللَّهِ هِيَ الْعُلْيَا وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтесь мирським життям більше аніж Останнім життям? Але нетривке задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите у похід, то Він подвергне вас жахливим стражданням та замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, бо Аллах здатний на будь-яку річ. Якщо ви не надасте йому (Мухаммаду) підтримки, то ж Аллах вже надав йому підтримку, коли невіруючі вигнали його. Він був одним із тих двох, які знаходились у печері, і сказав своєму супутнику (Абу Бакру): «Не сумуй, бо Аллах – з нами».  Тоді Аллах ниспослав йому спокій та підтримав його воїнами, яких ви не бачили. Аллах зробив слово невіруючих найнизьким, тоді як Слово Аллаха вищим за усе. Аллах – Могутній, Мудрий» (9:38-40).

Хізб ут-Тахрір                                
Сирія
10 Сафар 1434 р.х.
24/12/2012

Головне меню