Співчуття шахіду із шахідів та герою із героїв

Сирія
Друкарня

وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

«Ніяким чином не вважай мертвими тих, які були вбитими на шляху Аллаха. Ні, вони живі та отримують уділ від свого Господа»  (3:169).

Співчуття шахіду із шахідів та герою із героїв

Медіаофіс Хізб ут-Тахрір вілаят Сирії виражає своє співчуття з приводу загибелі із героїв революції Шаму хороброго шахіда Ібрахім аль-Амін (Абу Стеф), який загинув від кули зрадницького снайпера у місті Саххара у передмісті Алеппо о вівторка 12/2/2013.

 

Не встигли ми з ним завершити нашу теплу товариську зустріч після загальних зборів, яке влаштувало Інформаційне агентство по подіям революції у 21 районі у передмісті Алеппо, ми стали спілкуватись з ним та внесли його до реєстраційної книги, не очікуючи, що він виявися із тих, до кого звернувся Господь словами: о, раб Аллаха, спрямуйся до Мене шахідом помилуваним, привітно прийнятим по волі Аллаха. Ми і не підозрювали, спілкуючись з ним, що йому не залишилось прожити і двох днів!

Нехай змилостивиться над тобою Аллах, о, Абу Мустафа! О, родимка на обличчі революції! Яким же ти був скромним, з м’яким характером, близьким до сердець людей! Хто б не побачив тебе або не поговорив  с тобою, як одразу ж починав любити тебе заради Аллаха! Гідно тебе! Ми прохаємо Аллаха поселити тебе разом із господами шахідів. О, хоробрий герою, я не забуду, коли я познайомився з тобою, і ми вирішили знов повернутися до реєстрації, я не забуду, як ти прошепотів мені на вухо: «не кажи про мене Герой – бо я не такий», я ж відповів тобі, посміхаючись: «навпаки, ви – герої, ми ж набираємося хоробрості від таких, як ви».
 
Кожний, хто знав шахіда Ібрахіма аль-Амін, сина Шаму у передмісті Алеппо із жителів стійкої Саххари, казав про нього, що він був прикладом хоробрості та відваги з раннього дитинства, що він любив Іслам та жадав Халіфату, працюючи із наполегливістю та щирістю разом з носіями заклику для повернення Халіфату у життя. Цей заклик не покидав його серце та язик ані при жодних обставинах, і був з ним, де б він не опинився. Він не раз (?) підпадав під переслідування, арешти, побиття у в’язницях злочинця-тирана  Шаму довгі роки. Аллах вшанував його виходом із в’язниці, щоб він тут же примкнув до революціонерів проти деспоту Шаму для встановлення Держави Халіфат. Його полюбили усі, хто був поруч із ним за його правдивість, щирість, усвідомленість, а також за те, що сіяв у серцях стійкість та надію заради здійснення обіцянки Пророка ﷺ про нове становлення Шаму серцем дому Ісламу. Про нього відомо, що він не розлучався з прапором Посланця Аллаха ﷺ, він завжди розвивався на його машині, у його оселі та в усіх його пересуненнях. Він  казав, що ми усі лише заради  цього прапору, він мета усіх прохань та надій, і він гідний того, щоб пожертвувати заради нього своїм життям та кров’ю.
   
Нехай змилостивиться над тобою Аллах, о, Абу Мустафа! І нехай замінить тобі оселю кращою оселею, і родину кращою родиною! І вселить твоїй родині , дружині та дітям терплячості та втіхи! Ми прохаємо, щоб Аллах забрав нас з тобою, і зібрав тебе з тими, кого ти любиш у раю Наім з волі Аллаха … І ми, о, Ібрахім, сумуємо через втрату тебе. Але ми не кажемо нічого, окрім того, чим задоволений Аллах, прохаючи у Нього помститися за кожну невинну краплину крові, яку пролив м’ясник Башар та ті, хто встали з ним із союзників та помічників. Не важливо, з невірного Заходу або із числа правителів арабів та мусульман. Ми прохаємо Аллаха, щоб Він втішив наші очі Праведним Халіфатом за методом Пророка ﷺ, підніс нас та принизив наших ворогів, бо воістину, це легко для Аллаха і до Нього наше повернення.
 
Медіаофіс Хізб ут-Тахрір вілаят Сирії встановив палатку у містечку Саххара у передмісті Алеппо спеціально з приводу нагоди шахіда, приймаючи поздоровлення. Буде проведена певна програма та озвучена промова за допомогою Аллаха.
   
Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ (٢٧) ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً (٢٨) فَادْخُلِي فِي عِبَادِي (٢٩) وَادْخُلِي جَنَّتِي (٣٠)

 «О, душа, що набула спокою! Повернись до свого Господа вдоволеною та такою, що набула вдоволення! Увійди до кола Моїх рабів! Увійди до Мого Раю!   (89:27-30).

Голова медіа офіса ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-97-04-026
03 Рабіъ ас-Сані 1434 р.х.
13/02/2013

 

Головне меню