Різанина в Університеті Алеппо: хіба не настав час стати мусульманам єдиною силою проти решти усіх інших?!

Сирія
Друкарня

У вівторок 15.01.2013, у перший день іспитів в Університеті Алеппо – а це значить, що студентів було дуже багато – після того, як закрилися двері університету і сили безпеки Сирії були відведені, асадівська система невір’я і розпусти підставила університет повітряному обстрілу з літаків МІГ.

Перший знаряд впав у Дувар Аммара, другий влучив у гуртожиток при університеті одразу після того, як із нього вийшли охорона, служба безпеки і шаббіха.

 

Присутні там студенти підтвердили, що у момент падіння снарядів ті, хто підтримують режим зібралися і стали вигукувати у підтримку м’ясника голови шаббіха Башара, де навколо пошматовані і розкидані тіла їх товаришів. Одразу ж з’явилися телевізійні камери режиму каналу «Дунья», які стали знімати і розповсюджувати готові новини, заявляючи про потужний вибух автомобілю. Потім, повторюючись, виправили свою брудну брехню, буцімто це «теплова ракета, випущена озброєними бандами». Це у мить, коли стало відомим, що Росія закрила своє консульство в Алеппо, яке розташовувалося поблизу університету, зовсім незадовго до різанини. З величезною повільністю, що вимусило російську владу у подальшому до заяви, що вона закрила консульство і вивела усіх робітників через небезпечний стан в Алеппо. Кількість загиблих перебільшила 80 осіб, і шматки тіл на великій території становили собою жахливу картину, що виражала увесь жах не лише м’ясника Башара, але й кожного, хто стоїть за ним і разом з ним…

О мусульмани: саме для цього ваші правителі збирають армії і закуповують зброю. Вони не  вели і не ведуть битву проти ворога, і не за землю, навпаки вони приготували себе, щоб вбивати і знищувати вас, на випадок якщо ви насмілитеся встати проти їх узгодженості з вашими ворогами і змовниками проти вас. Це ваші правителі, ані жоден з них не відрізняється від іншого у своєму прислужництві перед ворогами, у своєму протистоянні вам і ненависті до вас. Кожен з них вніс свою частку в організованість вашого ворога, щоб знищити вас. Малі – це живий для вас приклад! До якого часу ви будете чекати? Хіба ви не єдина Умма, як це наказав ваш Господь?! Хіба не вимагав від вас Посланець Аллаха ﷺ, щоб той, хто ближче, надавав допомогу тому, хто далі, щоб ви були єдиною силою проти інших?!

О жителі Шаму, центру дому Ісламу: нехай благословить Аллах вашу непохитну революцію, яка не залишила прихованого, не викривши його, і не залишився сліпим від очевидності боротьби з Ісламом і мусульманами жоден, окрім того, про кого сказав Аллах: 

وَلَقَدْ ذَرَ‌أْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرً‌ا مِّنَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ ۖ لَهُمْ قُلُوبٌ لَّا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَّا يُبْصِرُ‌ونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَّا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَـٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَـٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ ﴿١٧٩﴾

«У них є серця, які не усвідомлюють, і очі, які не бачать, і вуха, які не чують. Вони як скоти, але є іще більш заблукали. Саме вони є легковажними невігласами.» (7:179).

Ми у Хізб ут-Тахрір просимо Аллаха швидше закінчити це тяжке народження держави Праведний Халіфат – обіцянки Посланця ﷺ і встановлення Шаріату присягою Халіфу. Він більше гідний мусульман аніж вони самі. І лише тоді будь-яка ціна буде дешевою, якою б величезною вона не була. Ми обіцяємо Аллаху, що будемо вимагати справедливості за кожного мусульманина від кожного злочинного брехуна, і не дозволимо його крові залишитися пролитою дарма у бійні торгів і змов… Терпіть же, о жителі Алеппо, лиха, що звалилися на вас, воістину, це біди усієї Ісламської Умми. І не впадайте у відчай, адже наші загиблі у Раю з волі Аллаха, а мертві вороги  Аллаха і Його Пророка ﷺ у пеклі. Хвала Аллаху, ми страждаємо заради Аллаха, у той час як життя та старання ворогів Аллаха у загибелі. Адже Аллах звернувся до свого Посланця після Ухуда і великої кількості шахідів, сказавши:

وَاصْبِرْ‌ وَمَا صَبْرُ‌كَ إِلَّا بِاللَّـهِ ۚ وَلَا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَلَا تَكُ فِي ضَيْقٍ مِّمَّا يَمْكُرُ‌ونَ ﴿١٢٧﴾ إِنَّ اللَّـهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوا وَّالَّذِينَ هُم مُّحْسِنُونَ ﴿١٢٨﴾

«Й тому терпи, адже твоє терпіння лише від Аллаха. Не сумуй за ними і не журись від того, що вони хитрують. Воістину, Аллах з тими, хто богобоязливий і творить добро» (16:127,128).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба

Головне меню