Лідер сирійської коаліції вирішив просунути американський сценарій

Сирія
Друкарня

كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا

«Тяжкі слова, які виходять з їх ротів. Вони кажуть одну тільки брехню» (18:5)

18 січня 2015 року лідер сирійської національної коаліції Халід Ходжа виступив із промовою, у якій продав себе і свій народ, надававши людям хибних обіцянок. У своєму повідомленні він присягнувся схилити голову перед волею народу заради торжества ідеї революції (тобто бажання людей), Однак він проігнорував бажання людей йти шляхом Посланця Аллаха ﷺ шляхом встановлення Ісламського Халіфату. Коли щирі мусульмани Сирії голосно заявили про бажання встановити Халіфат, західні країни влаштували змову з метою перешкодити цьому. У той час як Халіду Ходжі варто було б сповна відплатити сирійському тиранові і його приспішникам за усе скоєне на адресу мусульман Сирії, він став просувати народові думку про домовленість із переманювання спадщини агентурного режиму Асада Ходжою і його оточенням. Він прийняв зміну одного усунутого лідера-агента на іншого агента за американську допомогу!

Ми заявляємо, що народ Сирії нізащо не дозволить цьому злочинцеві вийти сухим із води без понесення ним покарання і розплати за кров шахідів і за честь наших сестер. Звертаючись до Халіда Ходжі, ми скажемо, що спадкоємці сахабів скинуть його «революційний» проект світської держави у глибоку бездонну криницю, а також розтопчать проекти його панів, які є заклятими ворогами Аллаха. Ваш заклик до того, щоб революційні військові сили, об’єднавшись, співпрацювали з міністерством оборони тимчасового уряду, є першим кроком, який веде до політичного проекту Америки зі створення демократичної світської держави з відокремленням релігії від життя. Безсумнівно, мусульмани, які щиро стараються вдень і вночі, завершать усі ці проекти повним їх фіаско, з волі Аллаха, встановленням Праведного Халіфату за методом Пророка ﷺ. Ваш заклик муджахідів до поміркованості та до віддалення від крайнощів за критеріями Америки, до прийняття прапору, нав’язаного гнилим сирійським націоналізмом і Францією, є вбивством істинної відданості Ісламові. Ісламові, який приводить до прямого шляху і милості для всього людства, і це – підняття стягу єдинобожжя, стягу Посланця Аллаха ﷺ. Сподвижники докладали максимум зусиль для того, щоб цей стяг майорів високо-високо в небі. Коли ж із руками, якими вони тримали його, щось ставалося, вони сильно затискали його плечима і підносили стяг знову.

 О мусульмани благословенного Шаму! Будь-хто, який стежить за політикою Америки у відношенні сирійської революції, може помітити небезпеку триваючої змови проти Ісламу і мусульман. Довірте правління тільки тим, хто визнав Аллаха своїм Господом, Іслам – релігією, Коран – конституцією, а Мухаммада ﷺ – своїм головою. Проявляйте непохитну стійкість у відношенні проектів невірних колоніалістів і їх агентів-посібників. Он (Аллах) – ваш Покровитель. Не бійтеся засуджень з приводу вашої відданості Аллаху. Навпаки, проявіть стійке відношення до Істини. Воістину, Аллах, Святий Він і Великий, - разом з вами. У жодному разі не залишайте початого. Він (Аллах) – ваш Покровитель.

وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (22:40).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір вілаят Сирії
Устаз Абдуль-Ваххаб
Понеділок, 28 Рабі уль-Авваль 1436 р.х.
19.01.2015 р.
№ 222/1436h

Головне меню