Салім Ідріс починає знову створювати армію для обслуговування інтересів Заходу

Сирія
Друкарня

Бригадний генерал Салім Ідріс намагається створити воєнізоване угрупування на землі Шаму під штучним управлінням Америки. Обіймаючи посаду міністра оборони у перехідному уряді, він заявив 01.02.2015, що почав утворення «Першої національної армії», яка включатиме в себе усі озброєні сили в Сирії.

Ця армія, як каже Ідріс, діятиме згідно з міжнародними програмами та законами, включаючи у себе «помірковані» сили, тим самим ясно вказуючи на мету, яку буде переслідувати це військо: війна зі щирими мусульманами, які відмовляються вести себе згідно з американською політикою і відмовляються приймати американські проекти. Ідріс не забув згадати і матеріальні спокуси, до яких тягнуться ті, хто переслідує грошові інтереси, прямо кажучи, що ця армія забезпечуватиме своїх бійців зарплатнею на додаток до щоденного забезпечення їжею та питтям, грошової компенсації родині і надання захисту з боку міжнародного права для всіх солдатів цієї армії.

Раніше Салім Ідріс займав посаду голови Генерального штабу національної коаліції у 2012 році, який був створений вслід за коаліцією. Цей штаб намагався об’єднати усіх повстанців під одним прапором, щоб вони стали пішаком в руках Америки. Таким самим чином вслід за коаліцією цей Генеральний штаб зазнав краху, а Салім Ідріс був усунений, оскільки його присутність на цій посаді була не через його військовий досвід, а через його відносини із Заходом. Газета «The Washington Post», посилаючись на одного дослідника з інституту військових наук, заявила, що вибір пав на Ідріса зважаючи на дипломатичну необхідність, з урахуванням його особистих зв’язків з іноземними дипломатами, а не через його військові здібності, досвід та наявність розуміння військової та громадської справи.

За ним вже числяться кілька відкритих заяв на користь дипломатичного вирішення проблеми з урахуванням американської політики у регіоні, а також – його згода на переговори з Росією та неодноразові спроби встановлення дипломатичних відносин з військовими представниками режиму для початку перехідного процесу. У березні 2014р. він був призначений радником Джарби, екс-голови національної коаліції, щоб він став співучасником злочинів, які скоював Джарба, який виконував укази своїх американських господарів, ведучи боротьбу проти революції Шаму. Таким чином, він став міністром оборони у новому перехідному уряді і виступив проти нас, щоб виконати те, що пропонував раніше, намагаючись тим самим зробити розкол між угрупуваннями, з одного боку, і зв’язати деякі з них із західними країнами – з іншого боку. Цим самим Ідріс остаточно відокремив себе від революції Шаму і від свого народу, а також – вступив у ряди ворогів мусульман, які плетуть змови і торгують кров’ю шахідів за мізерну ціну.
 
О жителі Шаму! Аллах вшанував вас революцією, яка відкриває та розкриває. Вона розкрила для вас усіх те, що будь-хто хотів для вас. Вона розкрила для вас тих, хто покорився Заходу. У вас немає іншого виходу, окрім як заявити їм усім одностайно про те, що означає ваша революція, коли ви проголосили, що ваш очільник назавжди – пан Мухаммад ﷺ. Так не кличте ж тих, хто хоче зірвати плоди вашої революції і віддати їх західним проектам, чужим до цієї революції. Проголосіть прилюдно, що ви щиро об’єдналися над проектом, яким вдоволений ваш Господь і невдоволені ваші вороги. Будьте помічниками (ансарами) Аллаха тим, що допоможете Його релігії, і працюйте разом зі щирими мусульманами для встановлення праведного Халіфату за методом пророкування, як це вам наказав ваш Господь Усемогутній, сказавши в Корані:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا أَنْصَارَ اللَّهِ كَمَا قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ لِلْحَوَارِيِّينَ مَنْ أَنْصَارِي إِلَى اللَّهِ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ فَآمَنَتْ طَائِفَةٌ مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَكَفَرَتْ طَائِفَةٌ فَأَيَّدْنَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَىٰ عَدُوِّهِمْ فَأَصْبَحُوا ظَاهِرِينَ

«О ті, які увірували! Будьте помічниками Аллаха. Іса (Іісус), син Мар’ям (Марії), сказав апостолам: «Хто буде моїм помічником на шляху до Аллаха?». Апостоли відповіли: «Ми – помічники Аллаха». Частина синів Ісраїла (Ізраїля) увірувала, а інша частина не увірувала. Ми підтримали тих, які увірували, у боротьбі з їх ворогами, і вони вийшли переможцями» (61:14).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Неділя, 19 Рабі ус-сані 1436 р.х.
08.02.2015
№ 224/1436

Головне меню