Стережіться розбрату між загонами – це один з брудних методів Америки у її диявольських підступах проти сирійської революції!

Сирія
Друкарня

Політика, яку проводить Америка проти благородної сирійської революції, цілком зрозуміла. Вона застосовує різноманітні способи: підкуповує загони брудними грошима з метою вплинути на їх рішення і зайняти їх непотрібною війною, намагається поставити мусульман на коліна, давши зелене світло своєму злочинному агентові Башару на використання усіх можливих озброєнь, здійснює вплив на біженців у таборах і веде політику розбрату між діючими загонами, щоб збити їх з головної мети, знесилити і, таким чином, полегшити положення Башара.

Політика Америки полягає у нагнітанні атмосфери розбрату, втягуючи муджахідів у плутанину навколо «класифікації» мусульман – «харіджити», «муртади» (віровідступники), «демократичні рухи», «несправедливі» – так само, як вона розділила мусульман Сирії на Вільну сирійську армію та ісламістів, на поміркованих та екстремістів. Нам дуже шкода, що низка муджахідів виявилися втягнуті у цю плутанину, забувши, що усі ми – мусульмани, що в нас – одна акида  – لا إِلَٰهَ إِلَّإ الله محمد رسول الله – «Немає бога окрім Аллаха, і Мухаммад ﷺ – Посланець Аллаха».

Наш ворог – це цей злочинний режим і невірний Захід, який стоїть за ним та докладає усі зусилля, щоб розколоти ряди мусульман і зіштовхнути їх між собою. Він добився цього в Афганістані та Іраку, що стало причиною серйозних поразок Ісламської Умми перед підступністю Заходу. Якщо б муджахіди усвідомлювали всю небезпеку цих підступів, то не поспішали б увійти у конфронтацію з іншими загонами, і тоді не було б цього розколу, який лише продовжує життя злочинного режиму і затягує муки мусульман Шаму! Ми пояснюємо правду і доносимо до всіх без виключення загонів усю їх відповідальність перед Аллахом за кожну краплю пролитої крові синів цієї Умми, яка пожертвувала ними заради знищення тирана і заради життя у величі та добробуті за законами Господа людей під затінком Праведного Халіфату за методом пророкування, про який повідомив нам Посланець Аллаха ﷺ, а не заради братовбивства під усіма можливими приводами!

О вчені Шаму!

Аллах у Корані хвалить вас і покладає на вас велику відповідальність наступними словами:

إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاء إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ غَفُورٌ

«Бояться Аллаха серед Його рабів лише ті, хто володіє знанням. Воістину, Аллах – Могутній, Той, хто Прощає» (35:28).

Так докладайте ж усі зусилля, щоб об’єднати ряди мусульман, вберегти їх від розбрату і перешкодити всьому, що приносить розкол!

О мусульмани благородного Шаму!

Ви бачите, що Захід бореться заодно проти вас, і вам слід понести усю відповідальність перед Аллахом, взяти у свої руки тих ваших синів, які обманулися «класифікаціями» та втягнулися у розбрат. Ви повинні сміливо стояти проти будь-яких спроб ввергнути вас у міжусобицю, від якої немає користі, адже вона тільки погіршить ваше положення та продовжить тяготи революції.

О хоробрі брати величного Шаму!

Ми знаємо, що правила джихаду ясно і твердо визначені Шаріатом! Не дозволяйте собі проливати кров одне одного – вона заборонена для вас так само, як і зруйнування дому Аллаха. Посланець Аллаха ﷺ, якого ви обрали очільником, сказав:

لهدم الكعبة مائة مرة أهون على الله من إراقة دم مسلم

«Сто разів зруйнувати Каабу перед Аллахом більше легкий (гріх), ніж пролити кров мусульманина».

Стережіться цього, перш ніж на вас звалилося лихо тих, хто був до вас. Ви неодмінно постанете перед Караючим та Могутнім!

إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ   يَوْمَ لَا يَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ

«Того дня, коли ані багатство, ані сини не принесуть користі нікому, окрім тих, які постануть перед Аллахом з непорочним серцем» (26:88,89),

هَذَا بَلَاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الْأَلْبَاب

«Це – послання до людства. Нехай їх повчають ним, і нехай вони знають, що Він – Єдиний Бог, і хай замисляться ті, хто володіє розумом» (14:52).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
08 Рабі ус-сані 1436 р.х.
28.01.2015
№ 223/1436

Головне меню