Де Містура розкрив співучасть ООН у злочинах Башара

Сирія
Друкарня

Після стількох відчайдушних спроб приховати потворну подобу ООН та її посланців, де Містура усе ж зірвав з них і з себе «фіговий листок Адама». Подібне зізнання від обличчя тих, хто вийшов проти мусульман під різноманітними псевдогуманними гаслами, не дивовижно. Де Містура заявив, що зловмисник сторіччя Башар є частиною рішення, яке Америка намагається нав’язати сирійському народу. Вони неначе проігнорували кров, пролиту їх агентом Башаром, і ті жертви, які довелося понести мусульманам.

Метою появи Організації Об’єднаних Націй у 1945 році був, у тому числі, контроль над мусульманськими країнами та їх багатствами. Дана організація, яка відноситься до США, відправляє своїх спецпосланців та миротворців у мусульманські країни під приводом досягнення миру і спокою. Саме вона і стала свідком масових вбивств сербами мусульман у Боснії та Герцоговині і в багатьох інших країнах.

Не встигла спалахнути революція у Благородному Шамі, як Америка одразу ж направила туди своїх спостерігачів, щоб поцупити у них революцію, яка спалахнула проти сирійського тирана, якому перейшла за спадком роль агента Заходу в країні від свого батька. Такі емісари ООН, як Мухаммад Мустафа аль-Дабі, Кофі Аннан та Лахдар Брахімі не змогли домогтися успіху у тому, що запланувала Америка, але вони виграли час для тирана, щоб той міг і далі чинити свої злочини. На цей раз США направила у Сирію де Містуру, позбавившись від тих, хто не справився з поставленим перед ними завданням. Де Містурі до останнього вдавалося приховувати причетність до кровопролиття мусульман за псевдогуманними промовами. Але незабаром стала зрозумілою і його мета. ООН і США вирішили привести до взаєморозуміння м’ясника і жертву. Де Містура заявив про те, що Башар Асад є частиною вирішення сирійської проблеми за проектом Америки, адже Америка щоразу намагалася нав’язати дане вирішення проблеми сирійському народу через своїх емісарів, коаліції або тимчасовий уряд.

О мусульмани благословенного Шаму!

Знати, що ООН усіляко намагається підкорити собі сирійську революцію – недостатньо. Необхідно рішуче відмовитися від пропозицій демократичної Америки. Безсумнівно, зустрічатися з цими посланцями і приймати їх пропозиції з урегулювання ситуації – це зрада у відношенні до Аллаха, Його Посланця ﷺ й усієї Умми, а також – зведення нанівець усіх жертв шахідів заради звеличування імені Аллаха.

وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Ось невіруючі хитрували, щоб ув’язнити, вбити або вигнати тебе. Вони хитрували, і Аллах хитрував, але ж Аллах – Найкращий з хитрунів» (8:30).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
Вівторок, 28 Рабі ус-сані 1436 р.х.
17.02.2015 р.
№ 225/1436h

Головне меню