Вбивство шейха Абу Ахмада аль-Азіза, відомого як Абу Шуджа аль-Азхарій

Сирія
Друкарня

وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا

«Якщо ж хто-небудь вб'є віруючого навмисно, то відплатою йому буде Геєнна, у якій він повіки перебуватиме. Аллах розгнівається на нього, прокляне його і приготує йому великі муки»(4:93).

У вівторок 13.10.2015 люди в масках вбили шейха Абу Ахмада Абд аль-Азіза, відомого як Абу Шуджа аль-Азхар, біля дороги в Гуті що коло Дамаску, після чого зникли на мотоциклі, переконавшись, що він убитий, як передає газета «Аль- Кудс» на своєму сайті в інтернеті.

Дане вбивство сталося на тлі безлічі таких же вбивств, що чиняться у Сирії, особливо в околицях Хомса та у Східній Гуті, на додаток до інших подібних вбивств у інших районах. Ці події відбуваються одночасно з жорстокою кампанією, що ведеться на сирійській арені, за мету якої є змусити жителів Шаму піти на політичне вирішення ситуації і сісти за стіл переговорів зі вбивцею їхніх дітей і руйнівником їхніх будинків. Також ця кампанія прагне того, щоб посіяти насіння розбрату та підозр між угрупованнями і привести їх до відособленості один від одного. До цієї мети і додаються вбивства щирих мусульман, щоб вони більше не брали участь у сирійських подіях, бо такі люди стоять каменем спотикання перед планами Заходу і його змовами, охочими створити в деяких районах країни «зони перемир'я», які стануть плацдармом для подальшого всезагального політичного рішення .

О мусульмани Шаму, центру землі Ісламу!

Ця чиста кров не буде пролита даремно, з волі Аллаха! ІншаАллах, це увінчається праведним Халіфатом за методом пророкування! Кожна спроба зірвати цю благословенну революцію зазнає поразки. Якщо вони погасять одну свічку, запаляться інші свічки, і якщо вони заглушили один голос правди, то інші голоси тих, хто присвятив себе Аллаху, почнуть голоснішати. Майбутнє - за цією релігією, подобається це комусь чи ні.

Сказав Всевишній:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آَمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим з вас, які увірували і здійснювали праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями»(22:55).

Ми просимо у Аллаха Всевишнього прощення і милості для шейха Абд аль-Азіза, а також для всіх щирих мусульман, які пролили свою кров на шляху Аллаха. Ми говоримо тільки те, чим задоволений Аллах:

إنا لله وإنا إليه راجعون

«Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього ми повернемося» (2: 156).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
№ 001/1437
Четвер, 02 Мухаррама 1437 р.х.
15.10.2015 р.

Головне меню