«Ахрар аш-Шам» заарештували Ібрагіма Хаджа Алі (Абу Дуджану), одного із членів Хізб ут-Тахрір у м. Еріха

Сирія
Друкарня

23.09.2018 у 12 годин ночі сили безпеки угрупування «Ахрараш-Шам», діючого у складі «Фронту національного звільнення», заарештували члена Хізб ут-Тахрір Ібрагіма Хаджа Алі (Абу Дуджану) прямо у його домі у м. Еріха, провінція Ідліб, після чого увезли у невідомому напрямку.

Усі жителі м. Еріха , як і усі місцеві угрупування, знають, що Абу Дуджана — один із перших, які виступили проти сирійського тирана , що заарештував його брата та батька, які по сей день перебувають в ув’язненні невідомо де і як.

Усі знають, що Абу Дуджана є членом Хізб ут-Тахрір, що веде діяльність по відновленню ісламського образу життя методом встановлення Праведного Халіфату, про який нас оповістив Посланець Аллаха ﷺ. Абу Дуджана вів свою діяльність згідно методу, який окреслив для нас Посланець Аллаха ﷺ, що виражається в ідейній боротьбі проти думок та понять невір’я, а також у політичній боротьбі проти законів невір’я, його режимів та тих, хто править згідно до цих законів. Також він вів діяльність по пошуку допомоги для Ісламу з боку володарів сили (Таляб ан-Нусра). Так за який же злочин він був заарештований посеред ночі у своєму домі і вивезений у невідомому напрямку?!

Політика затуляння пельок, до якої опустились «Ахрараш-Шам» та інші угрупування, нагадує нам колишню політику структур безпеки сирійського тирана, нагадує нам про їх несправедливість та тиранію, що стали основною причиною спалахування революції проти режиму. Ми, члени Хізб ут-Тахрір у Сирії , нагадуємо вас слова Посланця Аллаха ﷺ, який сказав:

الظُّلْمُ ظُلُمَاتٌ يَوْمَ الْقِيَامَةِ

«Несправедливість обернеться у Судний День численним мороком».

Наступить той день, коли Аллах звеличить носіїв ісламського заклику та усіх мусульман, надавши їм державу Праведного Халіфату!

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії
Вівторок, 15 Мухаррама 1440 р.х.
25.09.2018 р.
№ 01/1440

Головне меню