Відкриття доріг буде крупним досягненням для сирійського тирана і новим вивертом проти повстанців

Сирія
Друкарня

Прес-реліз

Підсумком зрадницької домовленості в Сочі став план по створенню буферної зони протяжністю 20 км. уздовж кордону між територією повстанців на півночі Сирії і територією, підконтрольною режиму Асада. Також домовленість передбачає відкриття доріг, які зв’язують Дамаск з Алеппо і Латакію з Алеппо через території повстанців . Домовленість містить і інші пункти,небезпека яких не менш значуща.

Домовленість в Сочі розцінюється як вкрай небезпечний, поворотний момент в історії революції Шаму. Пункти домовленості як і раніше крок за кроком стискають горло революції під красивими гаслами. Ззовні ці пункти представлені як деякий акт милосердя, але насправді несуть одні страждання, тому що з самого початку закликані обдурити жителів країни, щоб ті якомога легше і спокійніше їх сприйняли. Цілком можливо, що відкриття доріг, як один із пунктів домовленості, не уступає по своїй значущості іншим пунктам, тому що несе в собі цілу низку небезпек, а саме:

  • В основі, відкриття доріг — це один із пунктів домовленості в Сочі, і якщо він буде реалізований, то в ітозі сама ідея скинення режиму вбивці і злочинця піде у минуле, що полегшить подальше політичне врегулювання конфлікту згідно плану Америки.
  • Якщо повстанці дозволять злочинному режиму Асада проходити по їх територіям, то тим самим вони визнають його легітимність.
  • Повстанці втратять панування над своїми ж дорогами, бо ті перейдуть під міжнародний контроль.
  • Повернення можливості вільного користування дорогами означає для режиму Асада іще одну крупну політичну перемогу і поверне йому повну легітимність в очах міжнародної спільноти, а повстанці будуть повинні пояснити людям, що час повертатись назад в лоно режиму.
  • Територія повстанців на півночі Сирії буде розділена на три частини, що полегшить маніпуляцію з ними аж до їх повного захоплення у найближчому майбутньому.
  • Коли повстанці втратять контроль над головними дорогами, це дозволить їх ворогам повністю розхитати їх систему безпеки, після чого вбивства щирих мусульман в тих районах збільшаться в рази, їх будуть викрадати і кидати у підземні в’язниці, де над ними будуть знущатись, поки ті не загинуть, тобто знов почнеться те ж саме, проти чого одного разу вони повстали.
  • Відкривши дороги режиму, повстанці дозволять йому з’єднати його міста, що само по собі буде великим досягненням для режиму в усіх сферах.

Дорогі мусульмани Шаму, центру землі Ісламу!

Невірний Захід на чолі з Америкою складає і веде змову проти вашої революції вдень і вночі, використовуючи для цієї мети своїх агентів і прибічників в регіоні, прикриваючись при цьому гаслами гуманізму, до якого йому самому як до Місяця! Самі події, які відбуваються — тому краще свідчення. Досить вже обманюватись їх гаслами і схилятись на їх бік, адже Аллах Всевишній сказав:

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів і помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).

Вони — явні вороги, про яких нас попередив Аллах, заборонивши нас підкорятись їх рішенням і підступам!

Замість того, щоб схилятись на їх бік, краще надайте допомогу щирим, свідомим мусульманам — вашим братам, вашим синам, бажаючим не допустити реалізації зрадницької угоди в Сочі і відкидаючими усі резолюції ворогів, які бажають нашої смерті. Ми повинні попереджати людей про те, наскільки небезпечно для них відмовитись від основних вимог революції, у т.ч. — від ідеї скинення злочинного режиму і встановлення законів Ісламу на його руїнах, встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, за допомогою якого мусульмани отримають велич в цьому світі і успіх у світі Наступному.

Сказав Всевишній:

فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ

«Не проявляйте слабкості і не закликайте до миру, оскільки ви — вище решти інших. Аллах — з вами і не зменшить ваших діянь» (47:35).

 

Ахмад Абд аль-Ваххаб
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір — вілаят Сирія
№ 003/1440
Неділя, 10 Рабі уль-авваль 1440 р.х.
18.11.2018 р.

Головне меню