Заява Хізб ут-Тахрір Індонезія: Військовий напад з боку єврейського утворення на Газу

Індонезія
Друкарня

Знов єврейське утворення нападає на Газу, Палестину. На 19 листопада кількість нападів склала 90. Нинішній  військовий напад призвів до загибелі 32, пораненням 300, 140 з яких жінки та діти.

Напад єврейського утворення продовжується на тлі відсутності будь-яких дій для його припинення з боку лідерів у мусульманському світі, окрім банальної риторики.

 

Хізб ут-Тахрір / Індонезія засуджує звірський напад єврейського утворення та американський режим, який відкрито його підтримує. Ми провели демонстрації у Джакарті та в інших містах по усій Індонезії, заявивши наступне:

1.Вимагаємо від лідерів мусульманських країн негайної ефективної реакції, скерованої на припинення нападу єврейського утворення шляхом мобілізації армії мусульман. 

2.Закликаємо президента Індонезії як лідера найбільшої мусульманської країни зайняти відповідну позицію та об’явити загальну тривогу та скерувати армії мусульман для звільнення Гази та викорінення загарбницького єврейського утворення. Викорініть єврейське утворення узурпатора, яке промовляє лише на мові війн та вбивств.

3.Мовчанка лідерів мусульманських країн перед обличчям звірств єврейського утворення вказує на їх згоду з різаниною мусульман та на зраду по відношенню до них.

4.Ми закликаємо мусульман працювати спільно з мусульманами, які присвятили свою діяльність встановленню держави Халіфат, бо лише вона здатна об’єднати 1,5 млрд. мусульман в одну державу під одним прапором та повернути повагу серед інших націй. Тільки Халіфат може викоренити тиранію єврейського утворення раз і назавжди.

Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Індонезії
Мухаммад Ісмаіл Юсанто
Інформаційний офіс
 Хізб ут-Тахрір
в Індонезії
No :  12/10/237
5 Мухаррам 1434 г.х.
19-11-2012

Головне меню