Арешти членів Хізб ут-Тахрір у Лахорі

Пакистан
Друкарня

Режим Рахіля-Наваза проявляє жорстокість у відношенні до мусульман і смирення перед невірними

Вчора у п’ятницю, 5 грудня, спецслужби режиму у супроводі поліції заарештували одразу кілька осіб на занятті з вивчення Ісламу у центральному діловому районі Лахору – Гулбергу. Хізб ут-Тахрір засуджує цей низький вчинок і задається одним питанням: невже вивчення і розповсюдження Ісламу настільки дратує режим? І чому режим накликає на себе гнів Аллаха ﷻ, роблячи подібні пригноблення і одночасно дозволяючи американським спецслужбам і приватним військовим організаціям збиратися у Гулбергу або інших регіонах для обговорення і планування нападів на збройні сили Пакистану шляхом втягнення їх у війну фітни у Зоні Племен?

Відповідь очевидна. Режим раболіпствує та підлещується перед своїми західними хазяями, зокрема – перед Америкою, на догоду якій він деспотично поводиться з прибічниками Ісламу, які ведуть політичну та ідеологічну боротьбу для встановлення ісламського правління і держави Халіфат.

Хізб ут-Тахрір не боїться їх примітивної тактики і не вповільниться на своєму шляху у встановленні Халіфату за методом Пророка ﷺ, який скоро настане, з волі Аллаха ﷻ. Для Хізб ут-Тахрір добре відомо, що не дивлячись на пригноблення, змови і безжальність з боку Вашингтону і його агентів у мусульманському світі, вони вкрай розгнівані через наближувану розв’язку у справі встановлення Халіфату. Адже обіцянка Аллаха ﷻ вірна і Він ﷻ обов’язково виконає її.

((يُرِيدُونَ أَن يُطْفِئُواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَىٰ ٱللَّهُ إِلاَّ أَن يُتِمَّ نُورَهُ))

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Але Аллах не допустить цього і завершить розповсюдження Свого світла» (9:32).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Пакистан
14 Сафар 1436 р.х.
06/12/2014
N0: PR14072

Головне меню