Генерал Рахіль робить хибну заяву про те, що американський хрестовий похід є і нашою війною

Пакистан
Друкарня

Американський хрестовий похід ніколи не був і не буде нашою війною!!!

4 грудня, після повернення з тривалого турне по Америці, Рахіль взяв участь у «Міжнародній оборонній виставці IDEAS 2014» в Карачі. І під час свого виступу він заявив про те, що американський хрестовий похід є і нашою війною. Він сказав наступне: «Нинішній ворог Пакистану живе серед нас і виглядає як ми». Своїми словами він мав на увазі тих мусульман із Зони Племен, які б’ються в Афганістані проти окупаційних сил Америки, називаючи її своїм ворогом.

Хізб ут-Тахрір хотів би поставити кілька питань режимові Рахіля-Наваза. Якщо боротьба з радянською окупацією була джихадом, то чому боротьбу з американською окупацією називають «тероризмом»? Якщо тих, хто воював проти радянських військ називали муджахідами, то чому тих, хто бореться проти американських окупаційних сил звинувачують у злі і називають їх «терористами»? Якщо надання допомоги мусульманами із Зони Племен, які воювали проти радянських військ, вважалося ісламським обов’язком, то чому подавляють нинішній опір тих самих мусульман американським військам? Чому цей опір не розглядається як ісламський обов’язок? На ці питання не змогли відповісти режими Мушаррафа-Азіза та Каяні-Зардарі. І режим Рахіля-Наваза також не може дати переконливої відповіді. На сьогоднішній день зрадники у політичному та військовому керівництві Пакистану не здатні відповісти народові та збройним силам Пакистану, чому вони беруть участь в американському хрестовому поході і називають цю війну нашою війною. Вони не можуть надати ані морального, ані свідомого, ані шаріатського обґрунтування своїм вчинкам. Навпаки, ця війна є американським хрестовим походом, і участь у ній є забороненою, тому що це веде до гніву і відплати Аллаха ﷻ у День Суду.

Свідомі люди Умми розуміють, з якої причини американським спецслужбам і мережі Реймонда Девіса дозволяється планувати напади на людей і збройні сили Пакистану. Вороги мусульман ведуть контроль над здійсненням цих нападів, звинувачуючи у цьому мусульман із Зони Племен. Це робиться для того, щоб згрупувати пакистанські збройні сили у Зоні Племен і використати їх у якості палива для американського хрестового походу. Мир у Пакистані та Афганістані настане лише у тому випадку, якщо американська сторона буде вигнана з регіону. Збройні сили і спецслужби Пакистану мають усі можливості для того, щоб зробити це, особливо у тому випадку, якщо вони об’єднаються з мусульманами із Зони Племен. Колись, будучи єдиною силою, вони вигнали радянські війська з Афганістану. Щоб не допустити їх об’єднання і забезпечити свою присутність у регіоні, Америка нацьковує їх одне на одного.

Хізб ут-Тахрір нагадує людям і представникам збройних сил Пакистану про зраду з боку американських агентів у політичному та військовому керівництві і буде продовжувати нагадувати про це. В уникнення подальшої зради з їх боку, необхідно щоб щирі офіцери у збройних силах викоренили зрадників у керівництві та надали Нусрат Хізбу для встановлення Халіфату. Халіфат об’єднає сили благородної пакистанської армії та хоробрих мусульман із Зони Племен, і, безсумнівно, вижене США з нашого регіону.
 

Шахзад Шейх
Помічник офіційного представника Хізб ут-Тахрір Пакистан
15 Сафар 1436 р.х.
07/12/2014
N0: PR14073

Головне меню