Хізб ут-Тахрір Пакистан засуджує масове вбивство невинних дітей у Пешаварі

Пакистан
Друкарня

Годі! Покладіть кінець американській присутності у Пакистані, адже саме Америка є тією «змією», яка винна у цьому!

Сьогодні, 16 грудня 2014 р., озброєні бойовики атакували будівлю Державної військової школи. Пересуваючись із класу у клас, вони розстрілювали десятки людей, більшість яких були дітьми, допоки їх кількість не перевалила за сто осіб!

1. Хізб ут-Тахрір засуджує цей мерзенний злочин, адже Аллах ﷻ каже в Корані:

مِنۡ أَجۡلِ ذَٰلِكَ كَتَبۡنَا عَلَىٰ بَنِيٓ إِسۡرَٰٓءِيلَ أَنَّهُۥ مَن قَتَلَ نَفۡسَۢا بِغَيۡرِ نَفۡسٍ أَوۡ فَسَادٖ فِي ٱلۡأَرۡضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ ٱلنَّاسَ جَمِيعٗا وَمَنۡ أَحۡيَاهَا فَكَأَنَّمَآ أَحۡيَا ٱلنَّاسَ جَمِيعٗاۚ

«З цієї причини Ми приписали синам Ісраїла (Ізраїля): хто вб’є людину не за вбивство або розповсюдження нечестя на землі, той наче вбив усіх людей, а хто збереже життя людині, той наче збереже життя всім людям» (5:32).

2. Хізб ут-Тахрір нагадує мусульманам, що подібні жорстокі вбивства організовуються американськими спецслужбами для досягнення ними своїх цілей у регіоні. Поінформованим у даному питанні людям добре відомо, що американські спецслужби проникли у ряди мусульман із Зони Племен багато років тому і підбурюють нетямущих з їх числа звертати свою зброю проти своїх же братів-мусульман, а не у бік окупуючих Афганістан хрестоносців. Жорстокі теракти, подібні до вбивства дітей, є наслідками американської зовнішньої політики, зокрема – результатом політики «конфлікту низької інтенсивності» і «чорних» секретних операцій. Секретні операції є впровадженою Америкою хитрістю, яка практикується в усьому світі її спецслужбами і приватними військовими компаніями для того, щоб послабити заважаючі їй країни шляхом створення у них заворушень і відчуття постійної небезпеки. Потім режим і його «хазяї» починають проводити подібні терористичні акти, використовуючи їх у якості виправдання того самого «конфлікту низької інтенсивності», як це мало місце у Пакистані, і розгортають військові операції у Зоні Племен, оскільки американська сторона зацікавлена у запобіганні афганському опору і у зміцненні своїх позицій.

3. Хізб ут-Тахрір звертається до тих мусульман із Зони Племен, які щиро бються проти американської окупації в Афганістані, з вимогою припинити подібні бійні. Ви не повинні дозволяти агресору, нетямущому в Ісламі, говорити між вашого імені, оскільки це сприяє здійсненню його плану і веде до непокори Аллаху ﷻ і Його Посланцеві ﷺ. Вашим обов’язком є запобігти подібним вбивствам, які приносять вигоду Америці, а також нацьковують мусульман одне на одного.  «Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Допоможи своєму братові, будь він гнобителем або пригнобленим». Одна людина сказала: «О Посланець Аллаха, я допоможу моєму братові, якщо його будуть пригноблювати, але як же я допомагатиму гнобителю?». Пророк ﷺ відповів: «Ти заборониш йому пригноблювати когось і тим самим допоможеш йому» (хадіс приводить Бухарі).

4. Хізб ут-Тахрір засуджує цей режим за те, що він дозволяє США бути присутнім на нашій землі і організовувати подібні теракти. З одного боку, режим заявляє про те, що бореться з американськими агентами шляхом проведення операцій у Зоні Племен, а з іншого боку, режим сприяє американській присутності на нашій землі і здійсненню американських зловісних планів. Саме тому того вечора, коли були піймані американські шпигуни, Реймонд Девіс і Юджин Джоел Кокс, правителі-зрадники одразу ж їх звільнили з-під варти. Кричуща несправедливість відбувається тому, що режимові немає ніякої справи ані до мусульман, ані до релігії, ані до наказів Аллаха ﷻ. Страждання, загибель і втрата майна народу є прямим наслідком союзу між режимом і нашими ворогами, де режим показує їм свою відданість, надає притулок і гарні умови для знаходження у межах нашої країни, дозволяє їм відчути перевагу над нами і надає можливість атакувати нас. Аллах ﷻ говорить:

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمۡ أَوۡلِيَآءَ تُلۡقُونَ إِلَيۡهِم بِٱلۡمَوَدَّةِ وَقَدۡ كَفَرُواْ بِمَا جَآءَكُم مِّنَ ٱلۡحَقِّ

«О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого і ворога вашого своїм покровителем і помічником. Ви відкриваєтеся їм з любов’ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилася нам» (60:1).

5. А також Хізб ут-Тахрір звертається до щирих офіцерів у рядах збройних сил із тим, що саме вони володіють фізичними можливостями для рішення даної проблеми суворо у відповідності з наказами Аллаха ﷻ. Відріжте голову цій «змії» і очистіть Пакистан від американської присутності. Зачиніть американське посольство і консульства, які фактично захищають американські позиції, видворіть ворогів, які гуляють по країні, щоб вигідно вкласти і витратити свої долари, видворіть американських дипломатів, посла, американські приватні військові компанії, а також співробітників спецслужб. І знайте, що ці питання будуть вирішені лише в тому випадку, якщо ви надасте Нусрат Хізб ут-Тахрір для повернення істинного Праведного Халіфату на землі Пакистану.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Пакистан
24 Сафар 1436 р.х.
16/12/2014
N0: PR14076

Головне меню