Послання від носительок заклику у Судані до вільних жінок-революціонерок Шаму

Судан
Друкарня

Кожного нового дня нам приходять повідомлення про ріст кількості загиблих, тих, що пропали без вісти, біженців, руйнуваннях та знищеннях, які не припиняються у Сирії…

Так, на сайті «революції Гідності» наводяться цифри загиблих згідно з статевою ознакою: жінок – 2446, чоловіків – 27527. Аж до сьогоднішнього дня 04.09 спільна цифра загиблих налічує 29973 особи. Число біженців налічує тисячі у Лівані, Туреччині, Йорданії, які мешкають у таборах, де відсутні елементарні умови для життя. Більше того, в Йорданії біженці, які бігли від фарана нашого часу Башара Асада, стали жертвами паразитів, а гірше всього цього рішення йорданського короля, який вимагає від частини біженців покинути табір «аз-За’тарі», а ті, хто залишився, не повинні покидати табір, забороняються будь якого роду відвідування, лише за наявності дозволу від служб безпеки. Усе це має місце, у той час як Йорданія продовжує підтримувати євреїв та сприяти у забезпеченні їм умов для життя.

Правителі мусульман, які нажилися на крові свого народу, витанцьовуючи під сопілку невірного ворога – Америки, Росії та Китаю, заслуговують на зневагу. Наскільки ж огидна зрада мусульманських правителів, бездіяльність мусульманських армій відносно надання допомоги населенню Сирії.

 

Ми, носительки заклику в Судані, хочемо сказати нашим сестрам у Сирії. Клянемося Аллахом, те, що завдає вам біль, так же непокоїть і нас. Ваші поранені – це наші поранені, ваші втрати – це наші втрати. Ми запевнюємо вас у тому, що заява міністра іноземних справ Судану в інтерв’ю австрійській газеті «Die Brise», яке також було оприлюднене сирійською газетою «аль-Маса» 24 червня 2012, де він наголошує на відмові Судану втручатися у справи Сирії, закликає до діалогу, слідувати шляхом знаходження політичного рішення питання, і щоб сторони наполягали на мирному вирішенні кризи, ми хочемо запевнити вас у тому, що це в ні в жодному разі не виражає наше ставлення до того, що відбувається. Цей міністр показує точку зору лише свого уряду, який те і робить, що відправляє настанови і рекомендації злочинцю Башару Асаду, щоб останній і далі продовжував безчинствувати, попираючи усі можливі права людей. Це режим, який дістався своїм деспотизмом до каміння та дерев, не кажучи вже про живих людей.

Релігія правителів нашого часу одна, і немає переваги одного режиму перед іншим, тому що вони всі правлять не тим, що дав Аллах, отже, нічого окрім тиранії, вбивств та змов від них нам не варто чекати. Що ж стосується дій генерала Мохаммада аль-Дабі та його зловісної місії до вашої країни, а також його лжесвідчень відносно ваших втрат та жертв, то тягар це важкий, ми же в свою чергу відчуваємо ненависть та огиду до подібної позиції.

Шановні наші сестри у Шамі: ми у Судані непричетні до того, що кажуть та роблять ці темні змовники з катом Сирії Асадом. Ми, і Аллах про це добре знає, є частиною вас, і те, що торкнулося вас, також торкається і нас, у нас одне лихо та одна біда.  Адже Всевишній Аллах сказав:

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ

«Воістину, віруючі – брати» (49:10).

А також Пророк Аллаха ﷺ казав: «Мусульмани подібні до одного організму: коли захворіє орган, то все тіло відкликається жаром та безсонням».

Ми просимо Всевишнього, щоб Він прийняв ваші жертви і нагородив вас за це Раєм, ширина якого рівна небесам та землі, щоб Він дарував вам перемогу, яку обіцяв своїм віруючим рабам заради настання порятунку, який знаходиться лише у великій ідеології Ісламу, коли її виконують на рівні держави праведного Халіфату. Це наше послання символізує нашу обіцянку і клятву працювати разом з вами над встановленням Халіфату, не дивлячись на усі можливі завади і це з нашого боку підтримка вам та вашій благородній революції, яка набула характеру «заради Всевишнього Аллаха», революція майбутнього Халіфату з дозволу Аллаха, революція всієї Ісламської Умми. Саме на плечі Халіфату ляже вирішення усіх складних питань Умми, який ефективно з ними впорається, повністю звільнить Умму від кожного пануючого тирана, немає різниці – чи йде мова про ворога, який почав заправляти нашими справами, або про недалекоглядного правителя, який дивиться на нас спідлоба. Раніше Халіфат здійснював функцію визволителя людей від тиранії та порушення їх прав, до нього приходив кожний, як високого, так і низького рівня людина, щоб йому надали допомогу. Халіфат це вихід людей із підкорення таким же людям, до підкорення Творцю людей; від свавілля релігій до справедливості Ісламу; від затиснутого положення в цьому світі до блаженств як цього, так і Наступного світів. Халіфат – це гарант благополуччя, безпеки, стабільності та щастя. А без всього цього ми продовжимо тягти принизливе життя у пітьмі, називаючись мусульманами, да і весь світ взагалі, який покриває темрява.

Істина потребує осіб, які продають свої душі Всевишньому

Воістину, перед самим початком світанку, усі іще стоїть морок ночі, але все ж він такий близький.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
№ 07/2012
Понеділок, 23 Шавваль 1433 р.х.
10/09/2012

Головне меню