Привітання з благословенним Ід аль-Адха

Судан
Друкарня

Нам у Хізб ут-Тахрір – вілаят Судан, приносить велике задоволення привітати ісламську Умму з благословенним святом Ід аль-Адха! Ми просимо Аллаха прийняти наші  поклоніння та добрі справи і повернути  нам свято в об’єднаних мусульманських землях під стягами ЛЯ ІЛЛЯХА ІЛЛЯ ЛЛАХ МУХАММАД РАСУЛЮЛЛАХ!

Прийшло свято у цьому році, а Ісламська Умма живе у муках докорінних змін та повернення великого Ісламу, і це частково вдалося у викорененні чотирьох тиранів цього часу в Єгипті, Лівії, Тунісі та Ємені. Народ великого Шаму також б’ється  з метою вирвати сирійського тирана, який п’є кров жінок, старих та дітей, руйнує оселі, змушує до втечі людей та руйнує мечеті. Не постраждали від його тиранії лише євреї, для яких іще його батько, Хафіз Асад, був захисником та опорою. Але час змін вже настав, і настав час істини та зникнення брехні, адже «воістину, брехня зникаюча». І ми впевнені, що зміни, які настануть у Шамі з волі Аллаха – це зміни, про які мріє Умма, зміни на основі Ісламу, праведний Халіфат, про який розповів улюбленець Мустафа ﷺ: «потім настане Халіфат за методом пророкування». І оскільки Шам, як про це повідомив Пророк ﷺ, є рідною домівкою Ісламу: «Шам – рідний дім території Ісламу», і діти його вже прагнуть до цього.
 
Тому наш обов’язок  тут, у Судані, встати на підтримку наших братів у Шамі, вимагаючи від синів щирих мусульман у всьому світі про допомогу, а особливо, володарів сили та влади із них,  щоб нам стати з його армії, тому що це час Халіфату та його пора. Так  покваптеся ж зі щирістю до серйозної  праці із повернення Халіфату та допомоги тих, хто працює для його відновлення, і досягнете успіху усі разом у вдоволенні Всевишнього Аллаха і порадуєте їм увесь світ у затінку його справедливості та милості.
 
Нехай кожен рік буде добром для вас!

Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
№ H.T.S. 42
Понеділок, 05 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
22/10/2012

Головне меню