Турне Обами несе загрозу Африці та людству!

Східная Африка
Друкарня

 

Президент Америки Барак Обама, раб капіталістів та багатих, низький слуга некорисної капіталістичної ідеології, захисник шлюбів геїв та лесбіянок, завершив своє турне  у Танзанії. Його тур у низку африканських країн був сильно роздмуханий нібито він є рятівником людства.

Турне було затьмарено ганьбою американської держави з її неправильною демократичною системою, у вигляді витрачання мільйонів, пихи та зарозумілості, яка досягає такого ступеню, що виливається у грабування важливіших галузей держави. Це привело уряд та його офіційних осіб у стан ганьби та ускладнення, де вони були подібні слугам і навіть рабам американських посадових осіб! Турне супроводжувалось обуренням, гнівом та численними скаргами на розладнання та нанесення шкоди важливій економічній активності, транспортній інфраструктурі та утворення незручностей для хворих, тих, хто у нужді, та інвалідів.
 
Президент цієї найзліснішої та тиранічної держави у світі роз’їжджає скрізь для інспектування своєї капіталістичної ідеології (та її порочної демократичної політики), яка знаходиться на межі колапсу, бо робить свої останні подихи перед смертю. Її місце повинна зайняти альтернативна чудова ідеологія Ісламу. Ця благословення ідеологія звільнить людство, на відміну від неправильної капіталістичної ідеології, яка не годиться навіть для тварин, і про шкоду, труднощах та порочності якої людство ніколи не забуде. Обама стурбований своїми походеньками з метою контролю виконання несправедливих та експлуататорських угод, укладених під загрозами, а також з метою укладання нових угод з бідними країнами.

Ці країни є колишніми колоніями, які отримали номінальну незалежність біля 60 років назад, але і по сьогодні не змогли забезпечити харчуванням своїх громадян.   

Обама походжає скрізь з метою розплатитися хоча б трохи за прихильність багатих капіталістів, які сприяли у його приході до влади, деякі з яких супроводжують його у цьому турне. Крупні багатії – ті, хто вирішує, кому в Америці дістанеться влада і на який термін. Аналогічне відбувається і в багатьох країнах, які вважаються демократичними. Політики у таких системах – лише слуги багатих капіталістів. Саме тому Обама без будь-якого вибору вимушений укладати різноманітні угоди про здобич природних корисних копалин на користь своїх хазяїв, які сприяли його входженню до «Чорного дому», який є домом зла, повному крові мусульман.
    
Обама здійснює турне для інспектування роботи американських маріонеток, у той час як Британія, колишній колоніальний хазяїн цих країн, коїть потужні нападки на Америку, у той час як її сурогатні партії мають більшу підтримку та широкий вплив. Це становить загрозу для американських інтересів, бо Британія грабує багатства Америки у світі та зменшує американський вплив за допомогою політиків, які перебувають при владі та які схиляються до Британії. Саме тому під час свого  турне Обама не вдався до того, навіть, щоб відвідати батьківщину своїх пращурів Кенію. Суть у тому, що Америка проігнорувала цю країну, бо не вона є її хазяїном, тому що позиції у ній завжди зберігала Британія і положення залишалось таким після нещодавніх виборів у Кенії.
 
Далі, Обама здійснює своє турне для того, щоб послабити владу політиків, пов’язаних з Британією, демонструючи сумнівний прогрес, досягнутий політиками, які пов’язані з Америкою, виставляючи їх прогресивними, прозорливими та сумлінними правителями, що є прикладом прогресу демократії.

Викликає подив, що деякі ЗМІ вилили шквал незаслужених похвал на адресу Обами!!! Необхідно пам’ятати, що він є великим прибічником гомосексуалістів у світі та відчайдушним вбивцею мусульман у світі, у Сомалі, Ємені, Афганістані, Пакистані, Іраку і зокрема сьогодні у Сирії, де Америка хоче обдурити світ тим, що не підтримує Асада. Тим не менш, Америка у співучасті з Іраном, Саудівською Аравією, Росією,Катаром та злочинними гангстерами, які називаються Хізболлах(які є фактично партією Ірану), прагнуть знищити мусульман у Сирії, що прагнуть до кардинальних змін.

Також Америка при допомозі Туреччини сформувала невелику групу бойовиків для боротьби з істинними революціонерами, чиєю головною метою  є відродження ісламської ідеології за допомогою держави Халіфат. Як може Америка виступати проти Асада, якщо вони прираховують деякі набожні групи революціонерів, що ведуть боротьбу проти Асада, до терористів? Як Америка може виступати проти Асада, якщо вона привселюдно наполягає на тому, щоб революціонери, які приїхали до Сирії для допомоги своїм братам, повинні покинути країну? До якого ж ступеню зверхній аналіз, зроблений ЗМІ?  

О, благородні мусульмани!

Напередодні священного місяця Рамадан, ми повинні зрозуміти, що увесь світ зібрався проти нас. Його лідером є Америка, Британія, їх союзники, а після їх маріонетки. Незважаючи на те, що Америка та Британія відрізняються у своїй жадібності через особисті націоналістичні інтереси, вони об’єднані у своєму порядку денному, що полягає у боротьбі з мусульманами. Незважаючи на усе це, у Ісламу є Господь, Який ниспослав його та обіцяв перемогу, незважаючи на узгоджені змови його ворогів. Тому, обов’язком  для мусульман є ведення заклику, подібно до того, як це робив Пророк ﷺ, не вдаючись до насильства або використання сили для відновлення нашої ісламської ідеології, яка захистить достоїнство та честь мусульман та усього людства у цілому. Ця глобальна робота з волі Аллаха знаходиться на своєму останньому етапі під керівництвом Хізб ут-Тахрір, який перебуває напередодні великої перемоги відновлення держави Халіфат за методом пророцтва Мухаммада ﷺ.


 
 وَيَرْ‌زُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّـهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّـهَ بَالِغُ أَمْرِ‌هِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّـهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً‌ا ﴿٣﴾

«Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3).


www.hizb-eastafrica.com

26 Шаъбан 1434р.х.
05/07/2013г.
 
Хізб ут-Тахрір
Східна Африка

Головне меню